• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

aman kızlar ondan dedemin vardı bende kullandım 1 kere:sm_cool: o ne biçim koku :1shok: onu kullanacagınıza tüy dökücü krem kullanın aynı şey

Ben bi ara denemiştim. Tüy dökücü krem gibi kullanmıştım kokusuna dayanamadım. Veetin spreylerini tavsiye ederim tüy dökücü olarak. Ama tabi tüyler alınınca işe yarıomudur bu haman otu bilemem denemek de cesaret ister.

Kıslar ben de ılk denedıgımde tuylerı cok kalınlastırmıstı koluma denemıstım ama sonra ogrendım tuylere epılasyon sorası yapılıo dıe,koluma agdadan 1 gun sora denedım(cunku ılk ztn agdadan tahrıs oluorum)gercekten cok azalttı,yarısı cıkmıor artık,bır daha da denemedım,agda da ztn tahrıs yapıo dıe korkuorum,sureceksenız bıde eldıwen vs takmanızı onerırım,asla tuylu bolgeye surmeyın 1-2 dkdan fazla bekletmeyın

Ben de ağda ile bacaklarımı temizledikten sonra sürmeyi düşünüyorum. Böyle daha etkili imiş. Cilde etkisi var yakıyor falan deniyor doğru mudur? bilmiyorumkismile

herkese merhaba şuan sağ elimin parmaklarnı kullanamıyorum sanki kaynamış suda haşlanmış gibi kıpkırmızılar ve canım çok yanıyor sebebini şimdi anlatıcam ki sizde dikkatli olun .iki üç gün önce aktara gittim ve hamam otu istedim bi komşudan duydum merak ettim bi deniyim dedim aktar emmak rusma diye bişi verdi bana bir kutunun içinde ewe geldim bir kapa kutunun içindeki tozdan döktüm birazda su koydum karıştırdım elimle sürdüm bi zaman sonra ellim yanmaya başladı heralde kesik vardı dedim vakti gelip te yıkanınca baktım ki duş ahizesini bile tutamıyorum elimi hiç bi yere süremiyorum canım yanıyor sonra içindekileri okuduk ki içinde sülfür varmış yani bildiğiniz asit bacaklarım ve kollarıma birşey olmadı ama elim hala kıpkırmızı kavonoz kapağı bile kapatamıyorum ayrıca çok kuruttu ellerimi aman siz siz olun dikkatli olun doğalını bulun kesinlikle

ergenlik zamanlarımda kullanmıştım bi kez teyzem ve kankamın tavsiyeleri üzerine aman almaz olsaydım allahım o ne berbat bi kokudur yarabbim kanalizasyon çukurunda gibi hissediyosunuz kendinizi yalanım yok yani tahammül edilmicek dercede hemde sonra tabi jiletten bi farkı olmadığını anladım çıkınca tüyler arkadaşıma dedim hatta hani ağda gibi uzun sürede ve ince çıkarıyodu die bi daha yakınından geçmem bende ne çok şey denemişim güzellik uğruna yakaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip etmeme rağmen aranıza yeni katıldım... hamam otu\tozunu denemiştim geçen sene...kullandığımın ertesi günü vücudumda kızarıklıklar oluştu ve sonra onlar sivilceye dönüştü... şimdi kullanmıyorum çünkü o sivilceler geçtikten sonra izleri kaldı... yani tam bir senedir vücudumdaki nokta nokta lekelerle geziyorum....kullanmanızı asla tavsiye etmem...benim cildim bir şeylere sürekli alerjik reaksiyonlar gösteriyor..belki bu sebeple oldu....denemek istiyorsanız küçük bir bölgeye deneyin ilk önce...bu arada süresine15 dk yazmışlar...5 dk yeterlidir...sevgilerle..mafoldumben

Arkadaşlar ben bu hamam otu (zırnık) kullandım. Hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Çok kötü kokuyor. O koku günlerce evde kalıyor. Vede hiç bir işe yaramıyor. Yarıyor ama bildiğiniz jilet gibi üstten alıyor. Çıkarırken çok sert ve yoğun çıkartıyor. Haberiniz olsun. Sadece uyardım. Eğer böyle saçma birşey kökünden alsaydıı acıtmadann... inanın kimse en son çare olarak ağdaya başvurmazdı. ;)

Televizyonlarda reklamları dönen hamam otu bir can aldı ve öğrendik ki içinde arsenik varmış sıcak havalarda buharlaşıp solunması ölüme kadar götürüyor. Cildimizde kimbilir neler yapıyor.

Back