• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam Otu Tozunu Duyan Varmi?

bana kuzenım balkonda yapmıstı evi mahvediyo ilk denememde kustum kızlar çok fena kokuyo:(

evet kıslar ilk duyduğumda sasırmıştım ama bitkisel bi toz bu paket içinde veya kilo olarak satıılıyor..urfada yetişen bi bitki ismi haman tozu..bunu tozu alıp evde hazırlayabilirsiniz..
ben memnun kaldım hem acısız tüyleri alıyor hemde azaltıyor...
jilet veya tüy dökücüler gibi üstten değilde kökten döküyor...
tavsiye edilir...
hazırlanışı:bi kapta haman tozunu suyla karıştırın ,cok sıvı değil cokta katı olamayacak sekilde hazırlayın bacakta veya alacağınız yerde duracak sekilde,15 dk bekletin asitli olduğu için yanmaya başlayınca ılık suyla yıkayın,
sonra elinizle yıkadıktan sonra ovalayın tüyleriniz dökülecektir hem acısız hemde zahmetsiz,maliyeti ise kutusu..4.00 ytl yarım kilosu 5.00 ytl.....
tavsiye edilir ..
deneyinn....:içelim:,:1hug:

canım benim anlamadığım nasıl 15 dk bekletebildin allah korusun insan hastanelik olur 5 dk yı geçirmemek şartı ile kullanılır ve sonrasında direk olarak yıkanır jilet gibi çoğaltmaz ama birkaç gün içerisinde yavaş yavaş çıkarmaya başlar kokusu inanılmaz ötesi berbat arkadaşlarla bir süre bu çözümü denemiştik evde kimse yokken uygulayabiliyorduk hepimizde çünkü kokusu dayanılmaz maliyeti evet gerçekten ucuz ama zahmetli olduğunu söyleyebilirim kullanacak arkadaşlara tavsiyem 3 dk yı özelliklede bikini bölgesinde geçirmeyin hassas bölgeleri çok tahriş ediyor tek güzel yanı uygulanılan bölgeye ilk gün için parlaklık veriyor :sm_confused:

ben kollarımda kullandım hiç jilet gibi değil
bu 2. kullanışımdı kıllar daha ince daha seyrek çıktı çıkanlarıda epilasyon makinesiyle aldım limon ve tuz sürdüm kızlar
eltim hamileliğinin 4-5. aylarında kollarında kullanmıştı herhalde hormonların etkisiyle yok denecek kadar az çıktı kollarında
ben memnunum kollarımda

ya arkadaşlar hamam otu tozu kullanırlır mı allah aşkına.urfada çok yaygınmış.akrabalarım öyle diyo ama hiç bi faydası yok.jilet gibi.sadece tahriş etmiyo okadar

öncelikle iğrenç ötesi bir kokusu var.. mecbur olduğum için bi süredir kullanıyorum.. kesinlikle azaltmıyo geçte çıkmıyo.. aynen jilet.. sadece kullanış kolay.. tabi kokuya dayanabilene :)) bu arada bende urfalıyam ordan bileyem :))

arkadaşlar nette gezerken okudum bu hamam otu tozunu epilasyon yapılmış bölgeye sürüyolarmış 1 dk kadar bekletip yıkıyolarmış tüyler çok azalıyormuş ortalama 1 -1,5 yılda tamamı yok oluyormuş.az önce okudum acaba bunu uygulayan varmı aranızda ?

arkadaşlar nette gezerken okudum bu hamam otu tozunu epilasyon yapılmış bölgeye sürüyolarmış 1 dk kadar bekletip yıkıyolarmış tüyler çok azalıyormuş ortalama 1 -1,5 yılda tamamı yok oluyormuş.az önce okudum acaba bunu uygulayan varmı aranızda ?

nasıl yani epilasyon yapıldıktan sonra mı kullanılırsa azalıyormuş

aslında direkt tüylere sürülüyormuş ama kısa sürede çıkarıyormuş ama benim söylediğim farklı bir durum tüyleri ağda yada epilasyonla aldıktan sonra sürüp 1 dk bekletiliyormuş bu kıl köklerine nüfuz ediyormuş ve ortalama 1-1,5 yılda tamamen yok oluyormuş isterseniz nette bulabilirsiniz ben orada okudum valla.bunu yazan kişi itkisel formüller olan bir kitapta okuyup denemiş tamamen kurtuldum diyor.sizce doğrumudur kızlar denemeye değermi acaba?ben daha önce hiç görmedim nasıl birşey bu?

Çok kötü bir kokusu var,o neyse de insanın canını yakıyor.Bir kez kullanmayı denedim ama başaramadım.Asit gibi yakınca yıkadım hemen.

aslında direkt tüylere sürülüyormuş ama kısa sürede çıkarıyormuş ama benim söylediğim farklı bir durum tüyleri ağda yada epilasyonla aldıktan sonra sürüp 1 dk bekletiliyormuş bu kıl köklerine nüfuz ediyormuş ve ortalama 1-1,5 yılda tamamen yok oluyormuş isterseniz nette bulabilirsiniz ben orada okudum valla.bunu yazan kişi itkisel formüller olan bir kitapta okuyup denemiş tamamen kurtuldum diyor.sizce doğrumudur kızlar denemeye değermi acaba?ben daha önce hiç görmedim nasıl birşey bu?

bence denemeye değer kollarımda deneyebilirim arada epilasyonla alıyorum kollarımı

bu ilacı kullanırken maske takılsa etkili olmazmı kokusu yine gelirmi bu kadarmı pis kokusu var:))) bende düşünüyorum bu yöntemide bulundugum bölgede yokmuş:(( araştıracam bakalım

Back