sağol hoscakal inşallah şu ağrı ve şişlikte geçerde tam bi rahatlarım
inşallah
bide ayakta fazla kaldığımda çok ağrım oluyo
bunada şükrediyorum bi ara hiç yürüyemiyecekmişim gibi gelmişti
inşallah bu ağrılar geçince bir daha eskisi gibi ağrı çekmicem
yaparız canım niye yapmayalım
birbirimize yeni ayaklarımızı gösteririz ameliyat anılarımızı paylaşırız :))
hoscakal benim ayaklarımla olan sorunlarım bitmek bilmiyo topuklarımda çok ağrım vardı doktora girttim
topuk dikeni başlangıcı dedi
tendonlarımda bağlarımda zorlanma varmış kireçlenmiş hep çokmu ayakta duruyosun dedi doktor halbuki çok fazla ayakta durmuyorum neden böyle oldu anlamadım biyerimi düzeltiyorum biyerim bozuluyo
ameliyat olduğum yer daha iyi şiş indikçe daha bi düzeliyo ama aynı kemiğin yerinde ağrı var
hala baş parmağım kesilen kemiğe kadar uyuşuk
ben bu ağrılardan kurtulamıcam galiba
artık yürümek bana bi işkence gibi geliyo diğer ayağımın kemiğide çıkmaya başladı
ameliyat paklamaz benim ayaklarımı toptan değiştirmem lazım
anca ayak nakli paklar beni:)))
ben ameliyat oldum sol ayağımdan 3 hafta oluyo yarım alçıda duruyo yürüme olayı fln yok yani koltuk değneğiyle.. bi hafta sonra fln çıkacak galiba alçı da teller de hemen normal ayakkabı giyip harekete başlayamıyo muyum yani.. üni. açılıyo rahatlıkla gitmem için alçı çıktıktan sonra ne kdr süreye ihtiyacım var neler oluyo o süre içinde..
ya bilmiyorum ki çıktı alçı şimdi yarım yarım basabiliyorum üstüne ama..fizik tedaviye gittiniz mi siz sonra etkisi oluyo mu bi de tam üstüne basabiliyo musunuz.ben aksayarak yürüyebiliyorum hala 10 gün oldu alçı çıkalı.. yürüme ne zamana düzeliyo parmaklarımı hareket ettiremiyorum doğru düzgün...
Kizlar,
Fulya´da Ayak cerrahisi ile ilgilenen bir muayenehane buldum..!
Kismet olursa, haftaya genel bir kontrole gitmeyi düsünüyorum..Ayrica tabanlik yaptirmam gerek yeni..!
Arama motoruna "Fulya Ayak cerrahisi" yazin...Hemen o site cikiyor..!
HAYIRLISI bakalim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?