• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

Tepkim hep aynıydı.
Ayrıca diğer konulara atıf yapıyorsunuz ama

Chp ve Akp seçmeniyle ilgili iki farklı yazıyı paylaşan sizsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706046
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705871

Ve bakın bakalım dün açtığınız Akp seçmenine kıllı bacaklı diyen gazetecinin konusuna tek bir onaylayıcı sözüm var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705871&page=5

Aksine tartışmaya başlanmış diye ortamı yumuşatmak için girmişim konuya.

Siz bu topikteki tüm yorumlarımı okuyunuz, yorumlarım ne sizle alakalı ne de karşı görüşle alakalı, çok daha farklı birşeye dikkat çekmişim.
Ayrıca dileğiniz yorumuma bakabilirsiniz, ben insanların ayrıştırılmasına karşıyım, ne bir taraf makarnacı ne de diğer taraf çapulcu.
Hergün hepimiz birbirimizle selamlaşan, belki aynı ortamda çayını yudumlayıp sohbet eden insanlarız.

evet sadece BAŞLIKLAR okunduğu için 2 farklı içerik zannedilmiş olabilir...o 2 paylaşımımda da konu içerik aynı..
ayrıca tekrarlıyorum benim atıf yaptığım konuların biri kazen in açtığı korkaklara makarnacı demeyin diğeri de akp mitinginde çapulcu..

neyse önemli de değil...
üyelik tamamen silinebiliyormu mune ?

evet sadece BAŞLIKLAR okunduğu için 2 farklı içerik zannedilmiş olabilir...o 2 paylaşımımda da konu içerik aynı..
ayrıca tekrarlıyorum benim atıf yaptığım konuların biri kazen in açtığı korkaklara makarnacı demeyin diğeri de akp mitinginde çapulcu..

neyse önemli de değil...
üyelik tamamen silinebiliyormu mune ?

hayırdır seratonin sen neden sildircen üyeliğini ?
herkes gidiyor tek tek ,

boşver nedenini ...kim gitmişki başka?

özelden bari yaz kız çatlarım :))
valla canım aus gitti efsa gitti , sende gitcen...
neyse kendi kendilerine kalsınlar konu açıp, birbirlerine katılıp dururlar , böylece karşı görüşün değerini anlarlar belkiii
evet canım sildirebiliyorsun sanırım UI oluyorsun

Son düzenleme:
alıntı karıştı
canım tamamen sildirme yok sadece üyeliğin uı olarak görünüyor, yani üyeliğin kapanıyor

boşver nedenini ...biliyormusun tamamen siliniyormu alaraey?

Üyeliginiz kapanır UI olarak gözükür ama açtıgınız konular ve yazmış oldugunuz mesajlar silinmez üyeler tarafından okunur.

özelden bari yaz kız çatlarım :))
valla canım aus gitti efsa gitti , sende gitcen...
neyse kendi kendilerine kalsınlar konu açıp, birbirlerine katılıp dururlar , böylece karşı görüşün değerini anlarlar belkiii
evet canım sildirebiliyorsun sanırım UI oluyorsun

:))))
aus kim ? :)
efsaaa mı o niye gitti ? değer falan boşver ya :)

Aksam adafsgajahshahs buna benzer bir haberi wnsonhaber de uapti shhavshaba ama bakn habercilige $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396708746.044331.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bende merak ediyorum nasıl sildireceğiz
bide nick değiştirmek nasıl oluyor ? onu da bilmiyorum ben çok cahilim site konusunda :)

ben de bilmiyorum pek
ben de cahilim bu konularda :1:
açıklansa iyi olur aslında
bi de UI olanlar da özelden mesajlaşmaya devam edebiliyo sanırım

Son düzenleme:
mune a yada kazene özel mesaj, mail atarsanız üyeliğiniz iptal olur. bu arada efsanın neden gittiğini hepimiz biliyoruz değilmi. keyfi gitmedi. mune resimlerin ona ait olmadığı ve üzerinde şaibeler olduğu için gerekeni yaptı:34:

Back