- Emoji Skoru
- 909
- Puanlar
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sürekli gazete köşe yazılarından alıntı yapılıp,, kopyala yapıştır yapılıyor ki???? Hemen hemen çoğu başlıklar bu şekilde açılıyor???? Kendi fikirlerinizde Bir iki cümle ilede pek ala yazabilirsiniz.
Körsünüz, sağırsınız, algı probleminiz var. Hala daha olan bitenlere rağmen böyle konuşabiliyorsanız size müstehak herşey.
Allah insanı algı yoksunu yapmasın.
kaynaksız konu açmak ve kendi fikirlerini belirterek konu açmak yasak
Yslova CHP nin
Bunlarda montaj mi?
onunla ilgili iki ayrı konu var zaten
ne sebeple bütün konulara aynı şeyi yazdınız anlayamadım
gidip ilgili konuya yazsanız daha iyi olmaz mı
konular çok kolay dağılıyo çünkü
bu da dağılsın istemem
bu bölümün kuralı bu. konular gazetelerden,köşe yazarlarından oluyor. ve link verilmesi zorunlu.Neden sürekli gazete köşe yazılarından alıntı yapılıp,, kopyala yapıştır yapılıyor ki???? Hemen hemen çoğu başlıklar bu şekilde açılıyor???? Kendi fikirlerinizde Bir iki cümle ilede pek ala yazabilirsiniz.
Ilgili konuyu bulamadim :/
Burda da siyaset konusulmuyormu?
Ilk msjda yalan ve montajdan bahsediliyordu bende kimin yalan soyledigini gercekle anlattim
Hani diyorlarya kaybedenler kendini sorguladin diye sorgulanfi ve bulundu HIRSIZ VAR....
bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz
Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece
Size taaa gezi olaylarından beri kutuplaşıyorsunuz, yapmayın, sağduyulu olun diyorum ama siz topiklerde birbirinizi gaza getiriyorsunuz, düşünün bizim halkımız kadar değerlerine sahip çıkan bir millet var mıdır? Nerden vuracaklar kırılma için ? Biraz mantıklı düşünün.
Alim olmaya gerek yok, havayı koklamak, herşeyi herkesi okumak yeterli, niye bu harala gürele, neden ısrarla bam tellerine basılması?
Durmak yok seviyeyi düşürmeye devam [/Q
görüyoruz seviyenizi
Başlık "halkı aşağılayanlara" hitaben yazılmış üstüne alınıyorsanız o başka.
mune çok haklı söyleyenlere değil , haberi paylaşanlara kızılıyor....
yorumumu da yaptım ayrıca gerçekten haber sitesinin bu haberini asla onaylamıyorum, çok çirkince bir tabir.
ve en vahimi bunu bir gazetecei yazıyor..
ak partiliyim...
ama başlığı beğenmedim o sözden hoşlanmadım hiç.
biz birilerine böyle laflar edersek, karşımızdakine de aynı ve benzer lafları söylemek hakkı doğar.
hoş değil.
düşünceleri ifade ederken ne olursa olsun belli bir çizgiyi aşmamalıyız.
başlık kötü olunca içeriğe bakılmamış direk başlık tepki çekmiş haliyle.
burda böyle diyorsun peki diğer konularda da aynı tepkiyi verdinmi merak ettim.
örnek veriyim 'akp mitinginde bir çapulcu' 'korkaklara koyun makarnacı demeyin' ve daha buna benzer çok konu açılıyor burda.
ben de o konulara bakıcam.. şimdiye kadar değil cevap yazmaya okumaya bile değer görmemiştim.
sonuçta bir taraf sürekli en iğrenç en aşağılayıcı lafları sıralarken hiç birşey olmuyor da diğer taraf AYNI üslupla (hatta çok daha yumuşak bir üslup) karşılık verince mi kötü oluyor.tabiki hayır..
keser döner sap döner gün gelir hesap döner...karşı tarafa söylenirken alkışlıyorlar onaylıyorlar ama kendilerine dönünce şaşırıyorlar..a biz ne yaptık der gibi
sonrada yağ gibi üste çıkıyorlar...yok öyle yağma!
bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz
Kim kimi aşağılıyor? Akp lelier de dinsizler diye aşağılıyor? Çoğunlukla onlardan çıkıyor küfürlü bel atlı ahlaka sığmaz yorumlar??
Daha dün bi tanesi burada ban yedi bu yüzden
Ayrıca sandığa gömen halk olmadı ki? Hırsızlar riyakarlar Allah'tan korkmazlar çaldı çalacağını bu mu yani halk dediğiniz? Vallahi benim aklım ermiyor
Yahu ben de elhamdülillah müslümanım ama müslüman görünümlülerin yaptıklarına prim vermiyorum ya milletin resmen islam algısını değiştirdiler akp adına oy çalmak kul hakkına girmek bile sevap sayılmaya başlandı hangi sevaptan bahsediyorlar Allah aşkına? Var mı kitapta böyle bir şey? Kimin neye hizmet ettiğinden haberdar mısınız?
Rte yeni Türkiye deyip duruyor ne demek istediğini anlamıyor musunuz??
Yeni dünya düzeninden Orta doğu projesinden haberiniz var mı?
Atv kanalı rte nin bunu hepimiz biliyoruz e madem sağcısın solculara karşısın neden yayınladığı dizilerde hep bir solcuları övme vurgusu var? Neden karadayı dizisinde Mahir ve feride çocuklarının adını deniz koymak istiyorlar? Mahirin ailesi ve dizide iyi olan herkes hangi siyasi görüşte sizce?? Algınızla oynandığının farkında değil misiniz? Kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığının farkında değil misiniz?? Bu sadece küçük bir örnekti
Rte neden yahudi üstün hizmet ödülünü alan tek "müslüman"?? Neye hizmet etti de bu ödüle layık görüldü??
Bugün kurulmaya çalışılan kürdistan kürtlere mi hizmet ediyor sanıyorsunuz?? Açın bakın bakalım oralar kimlerin kutsal toprağıymış???
Peki kim sayesinde oluyor bunlar?? Bir düşünün yahuu
Eyy müslüman bütün bu sorulara rağmen sen hala islamın korunduğunu islam adına ya da islami kesim olan halk adına mı hareket edildiğini sanıyorsun??
Kuranın ilk ayetini bildin mi?
OKU!