Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

Neden sürekli gazete köşe yazılarından alıntı yapılıp,, kopyala yapıştır yapılıyor ki???? Hemen hemen çoğu başlıklar bu şekilde açılıyor???? Kendi fikirlerinizde Bir iki cümle ilede pek ala yazabilirsiniz.:68:

ak partiliyim...

ama başlığı beğenmedim o sözden hoşlanmadım hiç.

biz birilerine böyle laflar edersek, karşımızdakine de aynı ve benzer lafları söylemek hakkı doğar.

hoş değil.

düşünceleri ifade ederken ne olursa olsun belli bir çizgiyi aşmamalıyız.

başlık kötü olunca içeriğe bakılmamış direk başlık tepki çekmiş haliyle.

Neden sürekli gazete köşe yazılarından alıntı yapılıp,, kopyala yapıştır yapılıyor ki???? Hemen hemen çoğu başlıklar bu şekilde açılıyor???? Kendi fikirlerinizde Bir iki cümle ilede pek ala yazabilirsiniz.:68:

kaynaksız konu açmak ve kendi fikirlerini belirterek konu açmak yasak

Yalova CHP nin
Bunlarda montaj mi?

Son düzenleme:
Körsünüz, sağırsınız, algı probleminiz var. Hala daha olan bitenlere rağmen böyle konuşabiliyorsanız size müstehak herşey.

Allah insanı algı yoksunu yapmasın.:19:

bu tarz yazılardan da hoşlanmıyorum.

daha baştan aşağılar gibi lafa giriliyor, ciddiye alınmalı mı sorarım bu yorum.

Yslova CHP nin
Bunlarda montaj mi?

onunla ilgili iki ayrı konu var zaten
ne sebeple bütün konulara aynı şeyi yazdınız anlayamadım
gidip ilgili konuya yazsanız daha iyi olmaz mı
konular çok kolay dağılıyo çünkü
bu da dağılsın istemem

Son düzenleme:
onunla ilgili iki ayrı konu var zaten
ne sebeple bütün konulara aynı şeyi yazdınız anlayamadım
gidip ilgili konuya yazsanız daha iyi olmaz mı
konular çok kolay dağılıyo çünkü
bu da dağılsın istemem

Ilgili konuyu bulamadim :/
Burda da siyaset konusulmuyormu?
Ilk msjda yalan ve montajdan bahsediliyordu bende kimin yalan soyledigini gercekle anlattim
Hani diyorlarya kaybedenler kendini sorguladin diye sorgulanfi ve bulundu HIRSIZ VAR....

bu bölümün kuralı bu. konular gazetelerden,köşe yazarlarından oluyor. ve link verilmesi zorunlu.
konu açarken yorum yapmak yasak. konuyu açıyoruz ve sonra onun üzerinden yorumlar yapıyoruz.

Ilgili konuyu bulamadim :/
Burda da siyaset konusulmuyormu?
Ilk msjda yalan ve montajdan bahsediliyordu bende kimin yalan soyledigini gercekle anlattim
Hani diyorlarya kaybedenler kendini sorguladin diye sorgulanfi ve bulundu HIRSIZ VAR....

ben iki ayrı konu gördüm ve konuşuldu
siyaset konuşuluyor ama herkes konu dağılmasından şikayetçi
bi sayfa geriye gider ya da yeni bi konu açsanız daha iyi olur bence

illa ki yazıcam diyorsanız siz bilirsiniz

bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

sesimizin cıkmadıgından emin misiniz? kontrol etmek isterseniz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704196

ayrıca hakaret-küfür desteklenilen partiden ziyade kişinin kendi tavrı-edebi ila alakalıdır... fakat bir parti baskanı tarafından kullanılıyor ve kimse tepki gostermiyorsa belki o zaman hakaretin ve temsiliyetin siyasi boyutu tartısılabilir.

nasıl ki züppe diyen var ise makarnacı diyen de cıkıyor,
birilerinin sarfettigi sozleri dayanak gostererek hakaret etme hakkını kim kendinde gorebiliyorsa once kendi iç celiskilerini cozsun derim o kisiye.

not:
ben demedim ki o yazmış diyenlere,
kendimiz boyle cumleler kurmasak dahi baska birinin boyle cumlelerinin dogrulugunu savundugumuzda hakaretin bir parcası olmuyor muyuz?

Kutuplaşmanın, ötekileştirmenin, ayrıştırmanın hiçbir haklı tarafı yok. Eğer bu şekilde manüple edilmek isteniyorsak, yine sağduyulu olup buna dur diyecek olan da biziz; yani halk. Ne akp'ye oy verenler cahil, makarnacı ya da koyun diye adlandırılabilir, ne de akp'ye oy vermeyenler züppe, elit diye yaftalanabilir.

Ülkenin içinde bulunduğu çok farklı sorunları var, tek tek ağaçları görmekten ormanı farkedemiyoruz. O kadar kendi tarafımıza dönük yaşamaya başladık ki; sadece "benim fikrimden olmayanın fikir belirtmesi gereksiz" noktasına geldik. Oysa Mevlana ne güzel söylemiş: "Herkes aynı fikirdeyse, kimse yeterince düşünmüyor demektir." Birbirimizden besleneceğiz, birbirimize saygı duymayı öğreneceğiz, bu işin başka çıkar yolu yok.

Herkes istediği yazıyı yazmakta özgür bu ülkede, ama prim verip vermemek bize bağlı. Ben züppelik kısmından üzerime hiç alınmıyorum, elitlik desen o da bir kategorize etme biçimi ve hoş değil. Benim gerek kk'da, gerekse gerçekte akp'ye oy vermiş çok sevgili arkadaşlarım, dostlarım var. Beni de oy verdiğim partiden dolayı yargılamayan insanlar bunlar. Bu çizgiyi yakalamak zorundayız, sonuna kadar fikirlerimizi, dünya görüşümüzü tartışabilmeli ve sonunda kol kola girebilmeliyiz.

Demokrasinin gereği bu, bugün x partisi, yarın y partisi yönetir ülkeyi, ama vatan hepimizin vatanı. Hepimiz vergilerimizle, iş gücümüzle, emeğimizle bir şeyler katıyoruz bu güzel topraklara. Ülkenin çıkarı her şeyin üzerinde; partilerin, ideolojilerin de üzerinde. Bugün birbirimize yaslanamazsak, yarın yaslanmamız gerektiğinde yanımızda kendi fikrimizden olsun olmasın kimseyi bulamayacağız...

Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece:ssz:

Size taaa gezi olaylarından beri kutuplaşıyorsunuz, yapmayın, sağduyulu olun diyorum ama siz topiklerde birbirinizi gaza getiriyorsunuz, düşünün bizim halkımız kadar değerlerine sahip çıkan bir millet var mıdır? Nerden vuracaklar kırılma için ? Biraz mantıklı düşünün.
Alim olmaya gerek yok, havayı koklamak, herşeyi herkesi okumak yeterli, niye bu harala gürele, neden ısrarla bam tellerine basılması?

burda böyle diyorsun peki diğer konularda da aynı tepkiyi verdinmi merak ettim.
örnek veriyim 'akp mitinginde bir çapulcu' 'korkaklara koyun makarnacı demeyin' ve daha buna benzer çok konu açılıyor burda.
ben de o konulara bakıcam.. şimdiye kadar değil cevap yazmaya okumaya bile değer görmemiştim. :ssz::ssz:

sonuçta bir taraf sürekli en iğrenç en aşağılayıcı lafları sıralarken hiç birşey olmuyor da diğer taraf AYNI üslupla (hatta çok daha yumuşak bir üslup) karşılık verince mi kötü oluyor.tabiki hayır..:ssz:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner...karşı tarafa söylenirken alkışlıyorlar onaylıyorlar ama kendilerine dönünce şaşırıyorlar..a biz ne yaptık der gibi
sonrada yağ gibi üste çıkıyorlar...yok öyle yağma!

Son düzenleme:
Durmak yok seviyeyi düşürmeye devam :ssz:[/Q

görüyoruz seviyenizi
:46::46: :32:
aynen öyle :)
Başlık "halkı aşağılayanlara" hitaben yazılmış üstüne alınıyorsanız o başka.

değilmi ya :1::51:
mune çok haklı söyleyenlere değil , haberi paylaşanlara kızılıyor....
yorumumu da yaptım ayrıca gerçekten haber sitesinin bu haberini asla onaylamıyorum, çok çirkince bir tabir.
ve en vahimi bunu bir gazetecei yazıyor..

senin ne tarz düşündüğünü anlayamadım ben alaraey..ama sorun değil tarafsız olabilirsin doğaldır..
ak partiliyim...

ama başlığı beğenmedim o sözden hoşlanmadım hiç.

biz birilerine böyle laflar edersek, karşımızdakine de aynı ve benzer lafları söylemek hakkı doğar.

hoş değil.

düşünceleri ifade ederken ne olursa olsun belli bir çizgiyi aşmamalıyız.

başlık kötü olunca içeriğe bakılmamış direk başlık tepki çekmiş haliyle.

farklı bakıyoruz konulara demekki ..:49:

Son düzenleme:
burda böyle diyorsun peki diğer konularda da aynı tepkiyi verdinmi merak ettim.
örnek veriyim 'akp mitinginde bir çapulcu' 'korkaklara koyun makarnacı demeyin' ve daha buna benzer çok konu açılıyor burda.
ben de o konulara bakıcam.. şimdiye kadar değil cevap yazmaya okumaya bile değer görmemiştim. :ssz::ssz:

sonuçta bir taraf sürekli en iğrenç en aşağılayıcı lafları sıralarken hiç birşey olmuyor da diğer taraf AYNI üslupla (hatta çok daha yumuşak bir üslup) karşılık verince mi kötü oluyor.tabiki hayır..:ssz:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner...karşı tarafa söylenirken alkışlıyorlar onaylıyorlar ama kendilerine dönünce şaşırıyorlar..a biz ne yaptık der gibi
sonrada yağ gibi üste çıkıyorlar...yok öyle yağma!

Tepkim hep aynıydı.
Ayrıca diğer konulara atıf yapıyorsunuz ama

Chp ve Akp seçmeniyle ilgili iki farklı yazıyı paylaşan sizsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706046
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705871

Ve bakın bakalım dün açtığınız Akp seçmenine kıllı bacaklı diyen gazetecinin konusuna tek bir onaylayıcı sözüm var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705871&page=5

Aksine tartışmaya başlanmış diye ortamı yumuşatmak için girmişim konuya.

Siz bu topikteki tüm yorumlarımı okuyunuz, yorumlarım ne sizle alakalı ne de karşı görüşle alakalı, çok daha farklı birşeye dikkat çekmişim.
Ayrıca dileğiniz yorumuma bakabilirsiniz, ben insanların ayrıştırılmasına karşıyım, ne bir taraf makarnacı ne de diğer taraf çapulcu.
Hergün hepimiz birbirimizle selamlaşan, belki aynı ortamda çayını yudumlayıp sohbet eden insanlarız.

konuyu açan arkadaşıma cümlesi cümlesine katılıyorum, bi nevi etkiye tepki olmuş başlık, diğer yazılan konularda ne hakaretler var onları kimse söylemiyor bi başlığa mı bu kadar takıldı millet içeriğini okuyun!!!

bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

pembe sen nerdesin ya öteki topikte seni bekliyorum dünden beri :1: hala cevap bekliyorum lütfen dini ve siyasi bilginle bizi aydınlat :1:

he bu msjın yorumuna gelince ben insanlık olarak koyun olduğumuzu düşünüyorum aslında sürü psikolojisi diye bişi var duydun mu hiç hah işte o biz insanlar oluyoruz.. ayırt etmeksizin hepimiziz tüm dünya insanları olaraktan... çoğu zaman çoğu şeyi sorgusuz sualsiz abul ediyor ve uyguluyoruz neden bu eylemi yaptığımızla ilgili bi fikrimiz yok.. kıllı bacağı ilk kez duydum ağda yaparız şekerim sıkıntı yok :27: makarnayı severim beleşini daha çok severim babam bakkal arada eşantiyon geliyo iyi oluyo ama işte devletin malı kadar iyi olmuyordur heralde bu kadar oy kazandırdığına göre "alan arkadaşlar" beğeniyor olmalı :27: selam ve saygılarımı iletirim umarım alınmassın yazdıklarıma ama içimden geldi affet şimdiden özür dilerim çok kızma olur mu.. seviyemi hiç bu kadar düşürmemiştim ama alçaklarda yürüyenlere tepeden bakmak hoşuma gitmiyor eşit olmak daha bi güzel sanki.. :34:

Kim kimi aşağılıyor? Akp lelier de dinsizler diye aşağılıyor? Çoğunlukla onlardan çıkıyor küfürlü bel atlı ahlaka sığmaz yorumlar??

Daha dün bi tanesi burada ban yedi bu yüzden

Ayrıca sandığa gömen halk olmadı ki? Hırsızlar riyakarlar Allah'tan korkmazlar çaldı çalacağını bu mu yani halk dediğiniz? Vallahi benim aklım ermiyor

Yahu ben de elhamdülillah müslümanım ama müslüman görünümlülerin yaptıklarına prim vermiyorum ya milletin resmen islam algısını değiştirdiler akp adına oy çalmak kul hakkına girmek bile sevap sayılmaya başlandı hangi sevaptan bahsediyorlar Allah aşkına? Var mı kitapta böyle bir şey? Kimin neye hizmet ettiğinden haberdar mısınız?

Rte yeni Türkiye deyip duruyor ne demek istediğini anlamıyor musunuz??

Yeni dünya düzeninden Orta doğu projesinden haberiniz var mı?

Atv kanalı rte nin bunu hepimiz biliyoruz e madem sağcısın solculara karşısın neden yayınladığı dizilerde hep bir solcuları övme vurgusu var? Neden karadayı dizisinde Mahir ve feride çocuklarının adını deniz koymak istiyorlar? Mahirin ailesi ve dizide iyi olan herkes hangi siyasi görüşte sizce?? Algınızla oynandığının farkında değil misiniz? Kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığının farkında değil misiniz?? Bu sadece küçük bir örnekti

Rte neden yahudi üstün hizmet ödülünü alan tek "müslüman"?? Neye hizmet etti de bu ödüle layık görüldü??

Bugün kurulmaya çalışılan kürdistan kürtlere mi hizmet ediyor sanıyorsunuz?? Açın bakın bakalım oralar kimlerin kutsal toprağıymış???

Peki kim sayesinde oluyor bunlar?? Bir düşünün yahuu

Eyy müslüman bütün bu sorulara rağmen sen hala islamın korunduğunu islam adına ya da islami kesim olan halk adına mı hareket edildiğini sanıyorsun??

Kuranın ilk ayetini bildin mi?
OKU!

Son düzenleme:
Birisi kıllı bacak filan yazmış olan bir gazete köşe yazarının yazısını alıp buraya yazıyor ve bakın işte chp zihniyeti ve ona oy verenlerin zihniyeti bize ne yazmışlar diyor. Eğer bunu karşı partiyi tutanlardan biri paylaşmış olsaydı bu yazı üzerinden alıntı yaptım bahanesiyle bu hakareti yapsaydı buna karşı çıkanlara akplilere hak verirdim ve yazıyı paylaşanı kınardım ama kendiniz yazıp kendiniz kızıyorsunuz size burada bunları yazan yok. O zaman alıntı yazışarı paylaşıp burada yargılayacaksak herkesi genelleme yapacaksak bizde chp ye oy verenler hakkında yazılan yazıları buraya yazar bakın işte bize neler diyorlar deriz. Yine aynı şekilde bu züppelere kapak olsun yazıyorsunuz alıntı yazı bahanesi altına saklanıyorsunuz ama aslında bu düşünceyi savunuyorsunuz. ama alıntı nasılsa diye kendinizden çıkmış oluyor sorumluluk yok öyle bir şey o alıntıyı şeyi paylaşınca o düşünceyi de savunmuş oluyorsunuz. Bir başkası da yine alıntı yazı da bize hakaret eden bir yazıyı da paylaşıyor ve seviniyor alıntı yazı üzerinden bakın size ne yazmışlar işte siz busunuz diyebiliyorlar, seçimler için işte sandığa gömüldüler yazısını paylaşıp kendileri demiyor alıntı yazı paylaşmış oluyorlar. Oysa ne olursa olsun ne akp tutanlara makarnacı koyun ne de diğerlerine züppe denmeye hak olabilir. Alıntı yazılar üzerinde bir laf sokma çabası içindeyiz nedir bu yani ne zaman bu kadar ötekileştirildik hakaretlerden zevk duyar ve zevkle paylaşır olduk bu hakaret dolu yazıları hepimizin kınaması gerekirken ortak noktada buluşmak gerekirken neden o bana bunu demiş bakın, o yazıyor o da bunu dedi. Ya da kendisi dese herkes kınayacak alıntı yazıyı paylaşıp ben yazmadım ama köşe yazısı deyip sıyrılmak en iyisi bunları hiç paylaşmamak.

Son düzenleme:
Kim kimi aşağılıyor? Akp lelier de dinsizler diye aşağılıyor? Çoğunlukla onlardan çıkıyor küfürlü bel atlı ahlaka sığmaz yorumlar??

Daha dün bi tanesi burada ban yedi bu yüzden

Ayrıca sandığa gömen halk olmadı ki? Hırsızlar riyakarlar Allah'tan korkmazlar çaldı çalacağını bu mu yani halk dediğiniz? Vallahi benim aklım ermiyor

Yahu ben de elhamdülillah müslümanım ama müslüman görünümlülerin yaptıklarına prim vermiyorum ya milletin resmen islam algısını değiştirdiler akp adına oy çalmak kul hakkına girmek bile sevap sayılmaya başlandı hangi sevaptan bahsediyorlar Allah aşkına? Var mı kitapta böyle bir şey? Kimin neye hizmet ettiğinden haberdar mısınız?

Rte yeni Türkiye deyip duruyor ne demek istediğini anlamıyor musunuz??

Yeni dünya düzeninden Orta doğu projesinden haberiniz var mı?

Atv kanalı rte nin bunu hepimiz biliyoruz e madem sağcısın solculara karşısın neden yayınladığı dizilerde hep bir solcuları övme vurgusu var? Neden karadayı dizisinde Mahir ve feride çocuklarının adını deniz koymak istiyorlar? Mahirin ailesi ve dizide iyi olan herkes hangi siyasi görüşte sizce?? Algınızla oynandığının farkında değil misiniz? Kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığının farkında değil misiniz?? Bu sadece küçük bir örnekti

Rte neden yahudi üstün hizmet ödülünü alan tek "müslüman"?? Neye hizmet etti de bu ödüle layık görüldü??

Bugün kurulmaya çalışılan kürdistan kürtlere mi hizmet ediyor sanıyorsunuz?? Açın bakın bakalım oralar kimlerin kutsal toprağıymış???

Peki kim sayesinde oluyor bunlar?? Bir düşünün yahuu

Eyy müslüman bütün bu sorulara rağmen sen hala islamın korunduğunu islam adına ya da islami kesim olan halk adına mı hareket edildiğini sanıyorsun??

Kuranın ilk ayetini bildin mi?
OKU!

Çok güzel yazmışsınız,her bir kelimesine katılıyorum.

Back