- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Ebedi,
profilini ara ara kontrol edelim, silinmezse ben profil linkini gönderirim yönetime.
teşekkür ederim mune...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebedi,
profilini ara ara kontrol edelim, silinmezse ben profil linkini gönderirim yönetime.
teşekkür ederim mune...
Birde hepinizden ricam, lütfen arkadaş listelerinizdeki üyeleri de haberdar edin, ben arada profillere bakıyorum, herkesin cezalarını sildirmeye çalışıyorum ama gözümden kaçar, insanların haberi yoktur, bilmezler falan, Kazen'e ulaşamasalar bile bana mesaj atmalarını söyleyin, yönetime ulaşamayanların mesajlarını hemen ulaştırıyorum Kazen'e.
özelden bari yaz kız çatlarım :))
valla canım aus gitti efsa gitti , sende gitcen...
neyse kendi kendilerine kalsınlar konu açıp, birbirlerine katılıp dururlar , böylece karşı görüşün değerini anlarlar belkiii
evet canım sildirebiliyorsun sanırım UI oluyorsun
Üyeliginiz kapanır UI olarak gözükür ama açtıgınız konular ve yazmış oldugunuz mesajlar silinmez üyeler tarafından okunur.
tamam tşk...konuların kapanması gerekmez zaten..
yani kendim silebiliyormuyum
evet bende merak ediyorum nasıl sildireceğiz
bide nick değiştirmek nasıl oluyor ? onu da bilmiyorum ben çok cahilim site konusunda :)
ben de bilmiyorum pek
ben de cahilim bu konularda
açıklansa iyi olur aslında
bi de UI olanlar da özelden mesajlaşmaya devam edebiliyo sanırım
birde üye adı değiştirmekte geçerli nedenler demişiniz ?
bu geçerli nedenler nelerdir ?
Bu AKP partizanlarinin konuşma üslubu kendi baskanlari gibi çok çirkin.. yüzde 55 halki asagilayan zuppeler mi oluyor? yüzde 45 halkin kendisi yüzde 55 ne peki?
Nerden geliyor bu kendini ustun görme karsindakini züppe görme hali?
Su cirkin uslubunuz değişmediği sürece bu partinin maasli gibi calismalar savunmalar değişmediği surece ancak kendiniz çalar kendiniz oynarsiniz.
Bizim için hicbir şey ifade etmiyorsunuz ne yazik ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.