Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

bu yazıyı diikkatle okuyun,işte bu durumumuza gelmemize sebep bu tarz kafalardır. halkı küçümsemektir.

yazıyı okudum
ve ne diyeceğimi bilemiyorum
nasıl bi düşünce tarzı nası bi özentilik nası küçüksemek bu
maalesef her kesimde böyle yazarlar var ve ben kendilerini okumamayı tercih ediyorum
çok kaliteli yazarlarımız varken neden böylelerinin yazılarını okuyalım ki
maalesef böyle düşünenler de çok oky
bu zihniyetler var olduğu için halk samimi bulmuyor

yazıyı okudum
ve ne diyeceğimi bilemiyorum
nasıl bi düşünce tarzı nası bi özentilik nası küçüksemek bu
maalesef her kesimde böyle yazarlar var ve ben kendilerini okumamayı tercih ediyorum
çok kaliteli yazarlarımız varken neden böylelerinin yazılarını okuyalım ki
maalesef böyle düşünenler de çok oky
bu zihniyetler var olduğu için halk samimi bulmuyor
işte bu konuda bu gazetecinin bu yazısından etkilenerek yazılmıuş. kara insanı yok deniz insanı et yenince kısa bacaklı olma. yok balık yemek şart yok patlıcan közlemek lazım. balık yiyince modern olacağız bak bak. ya solungqçlarımız çıkarsa diyeceğim geldi. bu halkını nasıl küçümsemektir inanıulır gibi. değil. bizi bu duruma getiren bu kafalar işte.
bu kadın bu yazısından sonra radikalden kovuldu. iyide oldu.

zaten simon dediğin gibi bu kafalaar yüzünden kaybediyoruz. özeleştiri yapıyorum. erdoğanda bu yüzden kazanıyor.

bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

sizin deyiminizle sizlere "makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne" denilen bir başlık görmedim şimdiye kadar kk da. 3-5 kişiden duyduğunuz hakaretleri de herkes söylemiş gibi lanse edemezsiniz. Türkiye'nin, türk halkının geldiği durum gerçekten içler acısı yazık... çok yazık.

Düzeltme; Sizden sonra baya yorum yapılmış öyle bir başlık görmedim demiştim kk da ama sanırım varmış keşke denk gelseydim ona tepkim daha büyük olurdu.

Ama şunu unutmamalıyız 3-5 kendini bilmez makarnacı ya da başka bir şey diyor diye ya da 3-5 kişi züppe diyor diye bizler bilinçlı okur-yazar ne dediğini bilen mantıklı düşünebilen aklı olan halk olarak onların ekmeğine yağ sürmemeli ve söylemleri günlük konuşmalarımızda kullanmamalıyız.
Her düşüncede insanın bu konuda sağ duyulu olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Yazarların insanlara taktıkları sıfatları birbirimize söylemiş gibi algılamazsak ne kadar güzel olur ...

Türkiye toplumunun basireti, demokrasi bilinci bu ülkeye nefret tohumları ekmeye çalışan, milletin mahremiyetine tecavüz eden, ekmeğine göz diken, toplumun geleceğini çalmak için şeytanla bile ittifak kuran "nefret kulübü"nün topunu birden sandığa gömdü.

Siyasi tarihimizin bütün dönemlerini iyi analiz ettiğimizde, ülkeye ve millete yönelen bütün tehdit dönemlerinde toplumun nasıl bir basiret örneği sergilediğini, sandık düşmanlarına nasıl bir demokrasi dersi verdiğini çok iyi görürüz.

Artık elimizde zengin bir tecrübe var… Tarihimizde darbe kokusunun alındığı, korkunun zirve yaptığı bütün dönemlerde sessiz yığınlar kenara çekilir ve sandıkta sırasının gelmesini bekler.

Malum 17 Aralık'taki karanlık saldırının ardından Pensilvanya'nın öncülüğünde aynı nefret havuzunda bir araya gelen mahfiller topluma inanılmaz hakaretler yaptılar, kasetlerle tapelerle kişilerin yatak odasına kadar girme cüretinde bulundular, şantaj ve montaj kasetleriyle herkesi tehdit ettiler. Beddua seanslarıyla İslam medeniyetinin hiçbir döneminde görülmeyen bir utanca imza attılar. Karanlık bir istihbaratçı mantığıyla tek tek bütün toplum bireylerinin içine korku saldılar.

Ta Gezi'deki demokrasiye karşı yapılan kalkışmadan bu yana toplum yakıp yıkanları hafızasına nakşetti…
Kendisini makarnacı diye aşağılayan liberal züppelere, başı sıkışınca cuntacılara koşan, darbe çağrısı yapan devrimci faşistlere sabretti…
Hiçbir ahlaki değer tanımadan, Başbakan'a, ailesine küfreden, millete hakaret eden ağzı bozuk sahte aydınlara sabretti ama bir yere not etti…
Beddua seanslarıyla din bezirganlığı yapanlara sabretti ama onları çok iyi tanıdı…
Kıyafet değiştirerek demokrasiyi hedef alan yeni cunta taşeronları gördü ve hafızasına kaydetti…
Bıkmadan, usanmadan "diktatör masalları" üreten demokrat kılıklı avanak liberalleri en süfli halleriyle tanıdı ve bir yere not etti…
Ve 30 Mart'ta konuşma sırası kendisine gelince o konuştu… Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle, azınlıklarıyla sabır ve ferasetle 30 Mart'ı bekleyen sessiz yığınlar sandıkta, "Darbeyi, demokrasiye uzanan elleri görüyoruz. Biz on iki yıldır yaşadığımız demokrasi ortamından, özgürlüklerden, barıştan, ekonomik kalkınmadan ve de istikrardan memnunuz" diyerek güçlü bir demokrasi sesi yükseltti.
Şimdi bu sarsılmaz demokrasi iradesi ve Tayyip Erdoğan'ın benzersiz seçim zaferi karşısında Fethullah Gülen ve darbe rüyası gören ortakları için muhasebe zamanı… Bundan sonra ya millet iradesine teslim olacaklar ya da şantajlı, montajlı darbe rüyaları görmeye devam edecekler.

Ama unutmayalım ki geçmişte askeri ve yargısal vesayeti, Balyoz'lu, Ergenekon'lu darbe girişimlerini bitiren bu toplum Pensilvanya markasıyla sunulan kılık değiştirmiş yeni darbe girişimini de 30 Mart'ta sandıkta püskürtmüştür.

Kabul edin artık kaybettiniz. Bu millet o çok güvendiğiniz tape cumhuriyetini de, paralel yapının resmi yayın organı gibi çalışan medyayı da sandığa gömdü. Ve unutmayın bu toplumun umudu vesayette değil, demokrasidedir…
http://www.aksam.com.tr/yazarlar/mehmet-ocaktan/halki-asagilayan-zuppelere-kapak-olsun/haber-296380

Nasıl zehir akan başlık-konu içerilidir bu böyle. Lütfen sözlerinize dikkat edin . Kimsenin içine korku salmadılar. Biz neden korkalım ki ? Esasen ortada bişey var ise korkmalarının sebebi bu . Aslında olay o kadar şeffaf ki bardağın dolu tarafını görmesini bilene. Siz Cumhuriyetçi , Vatanını , Toprağını seven Özgürlüğünü Hakkını savunan insanlara karşı bu şekilde hitap edemezsiniz çok yanlış. Siz polis devleti nedir bilir misiniz ?

'Polis devleti, yöneticilerin halka karşı hiçbir hukuk kuralıyla bağlı olmadığı yönetim biçiminin adıdır. Günümüzde Hukuk Devleti kavramının karşıtı olarak kullanılan terimin tarihsel kaynağı, mülk devlet kuramından sonra Orta Çağ'da ortaya çıkan polis devleti kuramıdır.
Bu kurama göre hükümdar Devlet adına yetkilerini kullanırken yalnızca Tanrı'ya ve vicdanına karşı sorumluluk taşır. Hükümdarın emirlerini uygulayan memurlar da halka karşı hiçbir hukuk kuralıyla bağlı değildir. Hükümdarın emirleri birer hukuk kuralı sayılır; halkın kayıtsız şartsız bunlara uyması gerekir.
Modern çağ siyasal terminolojisinde, polis devleti terimi monarşik olmayan siyasal biçimler için de kullanılır. Bu bakımdan askeri ya da sivil diktatörlüklerin ya da otoriter rejimlerin hukuk karşısındaki konumu değerlendirilirken, polis devleti nitelemesi kullanılır. Özellikle klasik faşist rejimler...'

Ysk şuan başbakanın elinde yargı adalet sistemi şuan ülkemizde çökmüş durumda . Askerlerimiz tamamen bitik binlerce istifalar suçlamalar vatanı için canını ortaya koyan milliyetçiler şuan içeride yatıyor. Özgürlük ve Hakkını savunan Halka karşı başbakanın vermiş olduğu emir ile orantısız güç uygulanıyor . Bu yüzden Halkımız polis tarafından korkuyor çünkü göz dağı veriliyor . Hakkını arayan gencimizi üniversitesinden alıp parmaklıklar ardına atılıyor . Halkı suçalamak adına devlet malına zarar veren bir gurup provokatör yüzünden insanlar şiddete maruz kalıyor . Asgari ücrete talim eden işsizlik had safhada olan vergiler zamnlar derken cebinde sadece kredi kartı taşıyabilen insanlara nasıl züppe dersiniz ? Bu ne cürret ?

1.) Zarraf ve diğerleri neden dışarda ? (Bizim Askerimiz içerideyken)
2.) Bu Ülke zarar görüyorsa iyi yönetilmiyorsa darbe haktır yapılmalıydı da , yapılmadığı halde biz ne kadar gelişebildik ? Güney Kore ile aynı seviyedeyken şimdi neden Güney Kore bizim 10 adım ilerimizde ?
3.) IMF borcumuz yok diye yalan söyleyen başbakan aslında daha da katlayan bir borcu neden saklıyor ?
4.) Nijerya'ya neden THY ile silah gönderilior ? Kimler katlediliyor ?
5.) Tırlar dolusu silahı neden el kaideye gönderiyor ?
6.) Muhsin Yazıcıoğlu uçağı düştüğünde gören köylülerin telefon ihbarına neden itibar edilmeyip 2 gün boyunca neden başka yerde aranıyor ?
7.) 40 İlden de seçim günü trafolardan kedi çıkması da 1 Nisan şakası olmalı dimi?
8.) Atatürk yazılı arabalara neden ceza giydiriliyor ? Andımız neden kaldırılıor ? Neden atalarımızı geçmişimizi siliyorlar ?
9.) Neden Şehit haberlerimiz artık Tv lerde yayınlanmıyor oysa ki hergün şehit verirken ? Neden gazeticilerimiz içeride yatıyor ?
10.) Ve son olarak da şunu demek istiyorum . Olmayan bir şeyden montoj yaratılamaz ve kusursuz montaj diye birşey yoktur . Bazılarının ki gerçekten çok mükemmel kusursuz montaj :)
O kadar çok şey var ki aslında ama ' Anlayana sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az ' . . .

Son düzenleme:
Ben hala dünkü, kürtlere özerklik veridiği konusunda takılı kaldım.
böyle konulara yazasım bile gelmiyor.

güzel ülkem ne hale geldi çok üzgünüm dünden berii:14:

Benim güzel Ülkemin İnsanları kaşıkla verip kepçeyle götüreni ağzından Allah diyip arkadan yallah yapan kişiyi , halkına zerre kadar umursamayan kutular dolusu menfaat için tek dişi kalmış canavarı , ne zorluklarla ne savaşlarla kazanılan Ülkemizi peşkeş çeken başbakana gönülden bağlılar.
2015'te de bebek katili dışarıda olacak . Bir de bakmışsınız sokağa çıkamıyorsunuz ' Neden ? ' diye sorduğunuzda da suriye ile savaş çıkmış diyecekler başbakan da atlayacak kutularıyla jete ' Behlül kaçar ' :10:

sizin deyiminizle sizlere "makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne" denilen bir başlık görmedim şimdiye kadar kk da. 3-5 kişiden duyduğunuz hakaretleri de herkes söylemiş gibi lanse edemezsiniz. Türkiye'nin, türk halkının geldiği durum gerçekten içler acısı yazık... çok yazık.

Düzeltme; Sizden sonra baya yorum yapılmış öyle bir başlık görmedim demiştim kk da ama sanırım varmış keşke denk gelseydim ona tepkim daha büyük olurdu.

Ama şunu unutmamalıyız 3-5 kendini bilmez makarnacı ya da başka bir şey diyor diye ya da 3-5 kişi züppe diyor diye bizler bilinçlı okur-yazar ne dediğini bilen mantıklı düşünebilen aklı olan halk olarak onların ekmeğine yağ sürmemeli ve söylemleri günlük konuşmalarımızda kullanmamalıyız.
Her düşüncede insanın bu konuda sağ duyulu olması gerekiyor.

Canım o başlıkta bizlerden birinin yazdığı bir konu değildi zaten yine onlar tarafından bakın bize ne deniyor gibisinden açılan bir başlıktı. Burada o kesime ya da bu kesime hakaret eden yazıları paylaşmasak yani burada paylaşınca o düşünceyi benimsemiş oluyorsunuz yani alenen züppe diyorsunuz size burada bizim kesimden hakaret içeren konu yazan olmadı hep hükümetle ilgili şeyler yazıldı konu olarak kişisel değil ama siz alıntı adı altında sürekli hakaret yazıları yazıp başkası yazmış canımm bende paylaştım bahanesi altına saklanıyorsunuz ya da yine bu kişi gibi densiz birinin size karşı yazdığı koyun, kıllı bacaklı gibi şeyleri paylaşıp bakın bize ne söyleniyor diye kızıyorsunuz.

Son düzenleme:
Canım o başlıkta bizlerden birinin yazdığı bir konu değildi zaten yine onlar tarafından bakın bize ne deniyor gibisinden açılan bir başlıktı. Burada o kesime ya da bu kesime hakaret eden yazıları paylaşmasak yani burada paylaşınca o düşünceyi benimsemiş oluyorsunuz yani alenen züppe diyorsunuz size burada bizim kesimden hakaret içeren konu yazan olmadı hep hükümetle ilgili şeyler yazıldı konu olarak kişisel değil ama siz alıntı adı altında sürekli hakaret yazıları yazıp başkası yazmış canımm bende paylaştım bahanesi altına saklanıyorsunuz ya da yine bu kişi gibi densiz birinin size karşı yazdığı koyun, kıllı bacaklı gibi şeyleri paylaşıp bakın bize ne söyleniyor diye kızıyorsunuz.

:) taraflar karıştı sanırım. başlıkların açıkcası kimler tarafından açıldığını çok takip edemedim. Ben de o züppe denilen kesime giriorum onlara göre. Ama aslında bnm söylemek istediğim 1 kişi çıkıp züppe dedi diye ya da bi kişi çıkıp makarnacı fln dedi diye bunları forumda ya da günlük yaşamda kullanmak senin de deiğin gibi bu düşünceyi benimsemek anlamına geliyor.

çok önceden okuduğum bi kitapta kurtuluş savaşından sonra devletlerin halkın kenetlenmesinden korktukları ve bu sebeple strateji değiştirip halkı bölme planlarını devreye yavaş yavaş koyduklarını yazıyordu
ta o zamandan bu yana işleyen bir takım stratejiler varmış

Çok güzel anlatmışsın.....bunu becerebilmeleri için iki tarafta da kalıcı hasar bırakmaları gerekiyor.......insanların birbirlerine hakaret etmesiyle olacak işler değil bunlar.....örneğin devlet eliyle güneydoğuyü işgenceden geçireceksin yine diğer tipik örnek sivasta yakanlara devlet eliyle sahip çıkacaksın......birinin başörtüsünü engelleyeceksin......küçük bir çocuk öldürüldüğünde başbakanın emri ben verdim lafına gevrek gevrek güleceksin
Heskes yaptığı kataları kabullense yanlışa yanlış dese kimse bize dokunamazdı

:) taraflar karıştı sanırım. başlıkların açıkcası kimler tarafından açıldığını çok takip edemedim. Ben de o züppe denilen kesime giriorum onlara göre. Ama aslında bnm söylemek istediğim 1 kişi çıkıp züppe dedi diye ya da bi kişi çıkıp makarnacı fln dedi diye bunları forumda ya da günlük yaşamda kullanmak senin de deiğin gibi bu düşünceyi benimsemek anlamına geliyor.

Ben takip ettiğim için söyledim canım ya alıntı yazılarla bakın işte sizin zihniyetiniz bu deyip genelleme yapılıyor ya da yine alıntı bahanesi altında bize hakaret içeren şeyler yazılıyor oysa insanların kendi rahatsız olduğu şeyi başkasına yapmaması lazım bana göre bu yazı alıntı yazı adı altında edilen bir hakarettir ve bu yazılan paylaşılması yasak olmalı. Benim tarafımı tutan bir yazar da öbür tarafa hakaret etse tepki veriyorum. Kendi düşüncelerini yazamayacakları için başkası yazmış deyip topu atıyorlar. Mesela sosyal medya da bugün karşı partiden biri yine koyunların resmini paylaşmış karşısına domuz koymuş birkaç tane. İşte bize koyun diyenler diyor koyunlar domuzlara öyle bir şey yani o kadar kızdım ki kendisine koyun dendiği için kızan birinin karşındakine domuz demesi, bunu genellemesi. Domuz dinimizce günah yani bu benzetme nasıl yapılır Nihat Doğan yapmıştı twitter da üyeliği hacklendi oradan esinlendi galiba.. cevap yazmak istedim ama değmez dedim sonra laf söylemeye bile direkt engelledim sildim ki aynı işyerinde çalışıyoruz aynı kolidorda daha da yüzüne de bakmam.

Körsünüz, sağırsınız, algı probleminiz var. Hala daha olan bitenlere rağmen böyle konuşabiliyorsanız size müstehak herşey.

Allah insanı algı yoksunu yapmasın.:19:

Ben takip ettiğim için söyledim canım ya alıntı yazılarla bakın işte sizin zihniyetiniz bu deyip genelleme yapılıyor ya da yine alıntı bahanesi altında bize hakaret içeren şeyler yazılıyor oysa insanların kendi rahatsız olduğu şeyi başkasına yapmaması lazım bana göre bu yazı alıntı yazı adı altında edilen bir hakarettir ve bu yazılan paylaşılması yasak olmalı. Benim tarafımı tutan bir yazar da öbür tarafa hakaret etse tepki veriyorum. Kendi düşüncelerini yazamayacakları için başkası yazmış deyip topu atıyorlar. Mesela sosyal medya da bugün karşı partiden biri yine koyunların resmini paylaşmış karşısına domuz koymuş birkaç tane. İşte bize koyun diyenler diyor koyunlar domuzlara öyle bir şey yani o kadar kızdım ki kendisine koyun dendiği için kızan birinin karşındakine domuz demesi, bunu genellemesi. Domuz dinimizce günah yani bu benzetme nasıl yapılır Nihat Doğan yapmıştı twitter da üyeliği hacklendi oradan esinlendi galiba.. cevap yazmak istedim ama değmez dedim sonra laf söylemeye bile direkt engelledim sildim ki aynı işyerinde çalışıyoruz aynı kolidorda daha da yüzüne de bakmam.

beğenemiyorum :) her söylediğine katılıyorum.. zaten şimdiye kadar son 10-15 yılda olanlar hep kısasa kısas zihniyetiyle yapıldı. Bana zamanında bunlar yapılmıştı bende şimdi daha fazlasını yapacağım mantığıyla bu hale geldi. Ülkenin başbakanı bu yolu izlerse herhangi bir vatandaşın bu tarz benzetmelere böyle cevap vermesi çok normal geliyor artık.

Butun yazilanlari okumadim, gerek de yok zaten.. Uc asagi bes yukari neler yazildigini tahmin edebiliyorum. Ilk yazi demokrasiden bahsediyor. Hangi demokrasi? diyecegim. Ulkede bir kisim halki asagiliyorlarsa eger, bunun musebbihi bu gun iktidarda olan AKPdir. basbakan olan ERdogan'dir. Anadolu'da bu gune dek sadece televizyonu ve gazetesi olan halkin ulkede ne olup bittiginden, tapelerin iceriginden ve hic bir dolaptan haberi yok.. Bu ulkede 12 senedir medya susturulmustur. Medya kuruluslarinda calisip da hukumetin kirli oyunlarini halka duyurmaya ugrasan yuzlerce aydin ve gazeteci 5-6 sene hucrelere kilitlendi. Ekranlar susturuldu. GAzeteler susturuldu. Sizler artik susturulmus bir toplumsunuz. Sizler artik yasakli bir toplumsunuz. Yasak olan sadece Twitter ve Youtube degil... Onlar yasagin son halkalaridir. Onlar ulke medyasi susturulduktan sonra hala sorgulamaya devam eden sosyal medyanin da susturulmasidir. Sizin sorgulama hakkiniz elinizden alinani coook oluyor. Bu hukumetin icraatlerini, soylemlerini, halka karsi yaptiklarini, rusvet/hirsizlik/yolsuzluk iddialarini gundeme getirmeniz, sorgulamaniz ve tartismaniz bu ulkede yillardir yasak.... Anadoluda sadece tv seyreden ve internetle, bilgisayarla isi olmayan yurdum insani senelerdir neyle karsi karsiya oldugunu bilmiyor bile... Onlari bu hale getiren de AKPdir.

!2 sene once bu ulkede her secimden once butun liderler acik oturumlar ile bir gece o, bir gece bu televizyon kanalinda toplanir, sabahlara kadar suren acik oturumlarda biz bu sitede, bu siyaset meydaninda bugune kadar neleri konusup tartistiysak, neler yuzunden polemiklere, kavgalara tutustuysak hepsini konusur, tartisir, tam 70 milyon insan evde televizyon basinda sabahlara kadar izlerdi. Cogunlugumuz iste o toplantilarda aciklanan, ogrendiklerimiz isiginda cok daha bilincli olarak sandiga gider, oylarimizi kullanirdik. Bugun sizler, hic biriniz, bu konularda Erdogan'a sorulmus soru gordunuz, duydunuz mu? Hic kimse ona televizyonda tapelerin aslini sorabildi mi? Hic kimse Marmaray'in kaca yapildigini, kimlerin ihaleye alinip kimlerin hangi fiyatlarla elendigini sorabildi mi? Hic kimse bugune kadar satilan kamuya ait gayrimenkullerin, limanlarin, topraklarin kime, neden, kaca satildigini sorabildi mi? Hic kimse PKKya Erdogan'in muzakerelerde neler vadettigini sorabildi mi? Siz hic televizyonda liderler acik oturumu seyrettiniz mi 12 senedir?

Sizlerin sorgulama hakkiniz yok. Sizin sadece sandiga gidip oy atma hakkiniz var. Bunu yaparken de sadece televizyonlarda, gazetelerde Erdogan ve yandaslari size neyi ne kadar anlattiysa o kadarini bilerek secim yapma hakkiniz var. Yasadiginiz ulkede hukumet aleyine atilan yolsuzluk iddialarininTC yargisi ve mahkemelerinde belgeleriyle delilleri ile TC savcilari ve hakimlerinin yargilayip gercegi bulmasi yasak... Kiminin gercek, kiminin yalan dedigi duyumlari kendi kafanizda belgesiz, bilgisiz mahkeme edip aklamak veya aklamamak yolu ile karar verme ve sizi bir 5 sene daha yonetecek lideri secme hakkiniz var. Sizin gercegi bilme ve ona gore oy atma hakkiniz bile yok!

bu yazıyı diikkatle okuyun,işte bu durumumuza gelmemize sebep bu tarz kafalardır. halkı küçümsemektir.

Ya ben o killici bacaka kadar okuymadim. Ilk bastan bile belli, halki küçümsedigini. Bu nasil bir terbiyesiz yazi ya?

Buradaki 'halk' olarak bahsedilen kitle sadece 'akp' seçmeni mi?
Diğerleri ne oluyor? Burjuva mı? :6:
Burada kendilerince aşağılık psikolojisine bürünmüş yaza, 'züppe' diyerek de ne kadar güzel insanlık derdi veriyor...
Aman sabahlar olmasın... :21:
Peki, bu seçimlerde akp dışındaki bir parti 'galip' gelseydi -galip dememdeki amaç olayı ranta çeviren akp seçmenidir- o zaman nasıl bir başlık atacaklardı?
Tahmini olan? :31:

Ya ben o killici bacaka kadar okuymadim. Ilk bastan bile belli, halki küçümsedigini. Bu nasil bir terbiyesiz yazi ya?
zamanında çok olay olmuştu bu yazı. 30pembe bundan bahsediyor. yazıyı yazanda.
ama işte bir kaç kendini bilmezin düşüncesi herkesi bağlamaz.
yada karşıt görüşteki insanlar hepiniz böylesiniz demekte bunu yazan kadar taraflıdır ve yanlıştır.
siz demiş ya 30pembe. değil işte.siz değil. belki bu bahsedilen hepimizis aslında
mine kendindende bahsediyor aslında. kendinide böyle aşağılıyor... çünkü mine de, bu ülkenin insanı. bunu yazarak kendini ırkını ,ülkesini değiştiremez zaten. kimliğini nasıl değiştirecek ki.

zamanında çok olay olmuştu bu yazı. 30pembe bundan bahsediyor. yazıyı yazanda.
ama işte bir kaç kendini bilmezin düşüncesi herkesi bağlamaz.
yada karşıt görüşteki insanlar hepiniz böylesiniz demekte bunu yazan kadar taraflıdır ve yanlıştır.
siz demiş ya 30pembe. değil işte.siz değil. belki bu bahsedilen hepimizis aslında
mine kendindende bahsediyor aslında. kendinide böyle aşağılıyor... çünkü mine de, bu ülkenin insanı. bunu yazarak kendini ırkını ,ülkesini değiştiremez zaten. kimliğini nasıl değiştirecek ki.

Asil üzücü durum zaten ne biliyormusun? Bu hafta bir topik vardi "akp mitinginde bir çapulcu". Bu sitedeki birçok akp'li o yaziyi çok seviyesiz bulmustu, ki zaten seviyesiz bir yaziydi. Benim ile beraber birçok "capulcu" bu yazi kesinlikle capulculari yada akp karsitlarini temsil etmedigini söylemistik o topikte. Bende merak etmistim, böyle bir yazi chp mitingin üzerine yazilmis olsaydi, acaba akp yanlilari bizim gibi sagduyulu olup o yaziyi kinarlarmiydi?

Ve bu konun ilk baslarinda bile "oh olsun, onlar bize koyun diyorlar" denildi. Sagduyu nerede? Sana yapilmasini istemedigin seyi, karsi tarafa yapildiginda niye seviniyorsun? O zaman biraz iki yüzlü olmuyormusun?

Ben zaten artik "biz ve siz" olmasina üzülüyorum. Zaten bugun "onlari" karalayan yazar, yarin "bizide" karalar. Seviyesiz isen, her iki tarafa seviyesiz olabilirsin.

Yalova yi CHP aldi zuppelerden OY HIRDIZlarina KAPAK olsun

Back