Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun

ayol ne ya :1:

hazımsızlık falan yok bu kk ya bişey olmuş eskiden adabıyla tartışırdı insanlar!

ben ayol diyorum onlar yav he he diyorlar fark işte :))
birilerini koruyup kollamak için mi yorum yaptınız ? yoksa cidden rahatsız olduğunuz için mi ?
birinci şık ağır basıyor o yüzden sizi hiç şeffaf bulmadım.. umrumda da değil... nasıl tartıştığımı biliyorum..

Son düzenleme:
Konuya yorum yapmak yazılan yazıyı analiz etmek yerine başlığına veya karşılıklı üsluplara takılmayın:34:
Sonuçta her iki tarafa da birtakım yakıştırmalara var, gazeteciler, bir takım üst düzey insanlar bu tip yakıştırmaları ortalık karıştırmak için eskiden beri kullanır, yalnız benim tuhafıma giden bir tarafa makarnacılar dendiğinde bu gruba girdiği iddia edilen insanlar makarnacı lafına alınırken züppe lafından hoşnut olup zevk alıyor, öte tarafta züppe diye isimlendirilenler züppe lafına kızıyor ama makarnacı lafını rahatça telafuz ediyor.

Yav karşılıklı aşağılanıyorsunuz, size bir sürü isimler takılıyor, size bu yakıştırmaları yapanlara değilde birbirinize kızıyorsunuz, sizle oynuyorlar farkında değil misiniz hala:ssz:

bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz :20:

Kıllı bacak başlığını açan da aynı kişiydi yalnız

Bence böyle bir baslik altında konuşup yorum yapmayalim daha fazla. Herkesi kendi cirkinlikleriyle bas basa birakmak lazim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes kendine gelsin bence, sinirlerinizi yıpratmaya, tahammül sınırlarınızı sınamaya çalışıyorlar, nerde kırılacaksınız, nerde kutuplaşmaya başlayacaksınız, nerde yeter artık bölünürsek bölünelim diyeceksiniz, siz hala birbirinizi yiyin, oturup biraz düşünseniz mantığınıza yatacak çok emare var ama didişiyorsunuz.
Hani cemaat, hani o nereye derse oraya oy verirlerdi, herşey bir oyun olmasın sakın:51:

Siz onlara züppe diyin onlar size makarnaci. Amannn seçimden birinci çıktık catlayin patlayin diyin, onlar cahilsiniz desin. Ne guzel gündem degil mi? Bu memlekette kötü şeyler oluyor olacak bi kendinize gelim su hesaplaşmayi kindarligi kesin artık. Her gün ayni terane var burada.

Asıl konusulmasi gerekenleri nadir konuşabiliyoruz bunlar yüzünden.

mune çok haklı söyleyenlere değil , haberi paylaşanlara kızılıyor....
yorumumu da yaptım ayrıca gerçekten haber sitesinin bu haberini asla onaylamıyorum, çok çirkince bir tabir.
ve en vahimi bunu bir gazetecei yazıyor..

mune çok haklı söyleyenlere değil , haberi paylaşanlara kızılıyor....
yorumumu da yaptım ayrıca gerçekten haber sitesinin bu haberini asla onaylamıyorum, çok çirkince bir tabir.
ve en vahimi bunu bir gazetecei yazıyor..

Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece:ssz:

ben ayol diyorum onlar yav he he diyorlar fark işte :))
birilerini koruyup kollamak için mi yorum yaptınız ? yoksa cidden rahatsız olduğunuz için mi ?
birinci şık ağır basıyor o yüzden sizi hiç şeffaf bulmadım.. umrumda da değil... nasıl tartıştığımı biliyorum..

ayıp ettin kadesaya

Siz onlara züppe diyin onlar size makarnaci. Amannn seçimden birinci çıktık catlayin patlayin diyin, onlar cahilsiniz desin. Ne guzel gündem degil mi? Bu memlekette kötü şeyler oluyor olacak bi kendinize gelim su hesaplaşmayi kindarligi kesin artık. Her gün ayni terane var burada.

Asıl konusulmasi gerekenleri nadir konuşabiliyoruz bunlar yüzünden.

Aynen öyle :42:

Biz burda bunları tartışaduralım, Büyük Ortadoğu projesindeki en önemli illeri BDP aldı, muhtemelen 2015 yılında Öcalan da serbest kalacak ve adamlara özerklik verilecek.

Biz de her oltaya balık olmaya devam.

Size taaa gezi olaylarından beri kutuplaşıyorsunuz, yapmayın, sağduyulu olun diyorum ama siz topiklerde birbirinizi gaza getiriyorsunuz, düşünün bizim halkımız kadar değerlerine sahip çıkan bir millet var mıdır? Nerden vuracaklar kırılma için ? Biraz mantıklı düşünün.
Alim olmaya gerek yok, havayı koklamak, herşeyi herkesi okumak yeterli, niye bu harala gürele, neden ısrarla bam tellerine basılması?

Biz burda bunları tartışaduralım, Büyük Ortadoğu projesindeki en önemli illeri BDP aldı, muhtemelen 2015 yılında Öcalan da serbest kalacak ve adamlara özerklik verilecek.

Onları tartışmak için fikir bilgi sahibi olmalı insan. Kendimi de katarak söylüyorum kolaya kaçıyoruz hepimiz. Beş yaşında çocuk gibi benim babam senin babanı döver yarisindayiz da atı alan üsküdari geçti. Hep suni gündemlerin peşinden gidip sinirlerimi yıpratmaktan yoruldum valla.

Bugün birşey yazmışsın, beğeni yapmayı unuttum, çok aklı selim bir yorumdu helal olsun:34:

Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece:ssz:

niyetleri ortada bu haberlerle kışkırtamaya çalışıyorlar,
ve bu haberleri okuyan insanların kendi aralarında tartışacaklarını çok iyi biliyorlar..
ondan bu oyunları yapıyorlar.. ve galiba başarıyorlar da..
çünkü bu tarz haberler cidden artmaya başladı..

Onları tartışmak için fikir bilgi sahibi olmalı insan. Kendimi de katarak söylüyorum kolaya kaçıyoruz hepimiz. Beş yaşında çocuk gibi benim babam senin babanı döver yarisindayiz da atı alan üsküdari geçti. Hep suni gündemlerin peşinden gidip sinirlerimi yıpratmaktan yoruldum valla.

Hani filler tepişirken cimenler ezilirdi ya artık filler tepişmiyor bizi tepiştiriyor cok üzücü. Ülkem adına cok üzgünüm ben.
Bugün birşey yazmışsın, beğeni yapmayı unuttum, çok aklı selim bir yorumdu helal olsun:34:

Hangisi ablacım. Sen beğendiysen ne mutlu bana :16:

bu nasıl usluptur ya pofff....arkadaşın biri , kkda değil hatun 30 küsür yaşında kıskananlar çatlasın diye bağırıp çağırıyor..anlamadımki..

Bazılarına toz pembe her şey yada sürekli dış mihrak, paralel yapıya yoğunlaştıklarından içimizde olabilecekleri göremiyorlar heralde:ssz:

Son düzenleme:
bu nasıl usluptur ya pofff....arkadaşın biri , kkda değil hatun 30 küsür yaşında kıskananlar çatlasın diye bağırıp çağırıyor..anlamadımki..

:))) biz hala kıskananlar çatlasın, aman orda şu var burda bu var diyelim, feci gaza getiriliyoruz, her iki tarafa da aynı şey yapılıyor, farkına varılsa toparlanacağız da, kimsenin farkına varmaya niyeti yok.

Bazılarına toz pembe her şey yada sürekli dış mihrak, paralel yapıya yoğunlaştıklarından içimizde olabilecekleri göremiyorlar heralde:ssz:

Eskiden herşey amerikanın oyunuydu, söyleye söyleye cümleyi trajikomik hale getirdik ama maalesef öyle. maalesef ülkemizi bölecekler. O zaman sırt sırta veremeyeceğiz belki de. Birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalmayacak.

Sağcı Solcu
Alevi Sünni
Akpli ve diğerleri

Yeni moda bu

ayıp ettin kadesaya

benim yorumumun altına insanlar adaplı tartışırlardı diyerekte bana ayıp etmedi mi ?
alıntılamadan yazsalardı anlar ve hak verirdim.. yanı o laf ortaya söylenmekten ziyade bize söylenmiş gibi oldu.. yada ben yanlış anladım..
yine de kendisinden özür diliyorum..

Back