- Emoji Skoru
- 7.350
- Puanlar
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayol diyorum onlar yav he he diyorlar fark işte :))
birilerini koruyup kollamak için mi yorum yaptınız ? yoksa cidden rahatsız olduğunuz için mi ?
birinci şık ağır basıyor o yüzden sizi hiç şeffaf bulmadım.. umrumda da değil... nasıl tartıştığımı biliyorum..
ayıp ettin kadesaya
Ben hala dünkü, kürtlere özerklik veridiği konusunda takılı kaldım.
böyle konulara yazasım bile gelmiyor.
güzel ülkem ne hale geldi çok üzgünüm dünden berii
:))) biz hala kıskananlar çatlasın, aman orda şu var burda bu var diyelim, feci gaza getiriliyoruz, her iki tarafa da aynı şey yapılıyor, farkına varılsa toparlanacağız da, kimsenin farkına varmaya niyeti yok.
Bu konular da ayrı değil kuzum, hepsi aynı şey için, yazarsın sonra tepkilere bakarsın
Ortaya bir laf atarsın sonra onun ne kadar ses getirdiğine bakarsın, kucağa bombayı atıp kaçma durumu.
Ben hala dünkü, kürtlere özerklik veridiği konusunda takılı kaldım.
böyle konulara yazasım bile gelmiyor.
güzel ülkem ne hale geldi çok üzgünüm dünden berii
konuyu bilmiyorum ben...neler olmuş
adamlar resmen bizi uyutuyor..biz hala makarnada koyunda kıllı bacakta sen bunu dersen bende şunu derimlerde takılı kaldık.ne oyunlar dönüyor..yazık milletime
adamlar resmen bizi uyutuyor..biz hala makarnada koyunda kıllı bacakta sen bunu dersen bende şunu derimlerde takılı kaldık.ne oyunlar dönüyor..yazık milletime
Bu sistem yıllardır çalışmış bizde, yine çalışıyor, adamlar bizi iyi analiz etmişler zamanında
benim yorumumun altına insanlar adaplı tartışırlardı diyerekte bana ayıp etmedi mi ?
alıntılamadan yazsalardı anlar ve hak verirdim.. yanı o laf ortaya söylenmekten ziyade bize söylenmiş gibi oldu.. yada ben yanlış anladım..
yine de kendisinden özür diliyorum..
Ben sanki sevmeye başladım seni
Bu konular da ayrı değil kuzum, hepsi aynı şey için, yazarsın sonra tepkilere bakarsın
Ortaya bir laf atarsın sonra onun ne kadar ses getirdiğine bakarsın, kucağa bombayı atıp kaçma durumu.
Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece