Halk eğitimde kurs açma

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.194
Merhaba arkadaşlar lütfen biliyorsanız cevap verin çünkü çok ihtiyacım var. Ben halk eğitimde bağlı kuran kursu açacam usta öğretici olarak. Saat başına ne kadar ücret veriliyor acaba. Bide sigorta hergün için yatıyor mu. Artı bide kaç ay yapabiliyorum istediğim kadar çalışabiliyormjyum

Bana bir harf öğretenin, 40 yıl kölesi olurum. (Hz. Ali)

Şöyle açıklayayım; 140 gösterge rakamının memur aylık maaş katsayısı ile çarpılmasıyla bulunur. Gelir vergisi ve damga vergisi kesildikten sonra kalan rakam ödenir. 2019 Haziran ayı itibariyle net 15,40TL. (%15 vergi dilimi).

Bu arada bu tür şeyler yapılıyorsa maymun iştahlı olunmamalı. Iki ay sonra sıkılıp bırakacaksan hiç bulaşma.

Sigorta hergun yatmiyor. Farkli bir hesaplamasi var. Ama saglik giderlerini karsiliyo uatan sigorta.

Yok bırakmaya hiç niyetim yok. Şimdiye kadar Bi yerde çalışıp kendi paramı kazanma şansım olmadı o kadar hevesliym ki çalışmaya ayaklarımın üstünde durmaya. Bu konuda çok araştırmam oldu bi türlü bulamadım Bi iş. Bulmuşken bırakmaya hiç niyetim yok. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…