• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıyı Elde Yıkayarak Mis Gibi Temizlemek İçin Önerileriniz???

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
:32:Arkadaşlar çalıştığım için müsait yerim olmadığı için bir kaç yıldır halılarımı yıkamaya veriyordum bu sene müsait bir yer buldum. pırıl pırıl etmek istiyorum....önereceğiniz yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim ayrıca neyle yıkıyorsunuz............kullandığınız deterjanlar neler.:26::32:

bende ilkkez yıkayacam veya yıkatacam artık hangisi olursa :1:
aspirin diye bi deteryan var duymuşsundur leke çıkarıcı olarak önerilen bu.birde tül bezler iyi yıkıyor.
birde özel halı şampuanları var parfümlü oda kalıcı koku bırakıyor...kolay gelsin

bende ilkkez yıkayacam veya yıkatacam artık hangisi olursa :1:
aspirin diye bi deteryan var duymuşsundur leke çıkarıcı olarak önerilen bu.birde tül bezler iyi yıkıyor.
birde özel halı şampuanları var parfümlü oda kalıcı koku bırakıyor...kolay gelsin

canım ben aspirinlerin zararlı olduğunu duymuştum kullanılan eşyayı yıpratıyor birde sağlığa zararlıymış gerci hangi temizleyici
zararlı değil ki.....bazıları bir kaç saat önceden ıslatıp köpükleyip öyle yıkıyorlar kirler yumuşayınca hemen temiz oluyormuş sabun kulllananda var ç.suyu kullanan da var
:13:

kolay gelsin :))
biz bulaşık deterjanı kullanıyoruz tertemiz oluyor
patates soğan fileleri hem köpürüyor hem sürtmek kolay oluyor

Back
X