- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kesinlikle öyle. Eşim aşırı titiz. Herşey her zaman temiz olacak. O yollukları kaldır ama haftada 1 2 silersin halıları diyor. Terasa falan cıkıyoruz. İllaki batarmıs halılarEşyaları kayınvalideler almış, o yüzden konu sahibesini eve emanetçi yapmışlar, mallarının iyi korunmasını, temiz bakılmasını istiyorlar, eşi de anne babacığının parasıyla alınmış ürünleri korumakla mükellef sonra kızarlar.
Bunun başka bir açıklaması yok bence.
Valaa arkadaşım falan gelınce kaldıracagım.Ama kv kardeşim gelınce kaldıramıyorum... Eşime dedim bu kaydırmazlar ucuz. Balkonda terasta bıle yıkanır batarsa batsın dedim. Haftada bir silersin o zaman dıyor bana.O zaten yolluk yani koridora serilecek de halı yokken
Senin zaten halı yolluğun varken üstüne bir daha serilir mi
Bir de misafir gelince ne olacak şimdi korona var da diyelim yok
Ben sana geldim kapıyı çaldım bir kahve içmeye eve buyur edeceksin bir dakika bejle deyip yollukları örtüleri kaldıracak mısın
Kv galiba sizi 3 yaşında çocuk sanıyor da seriyor her yere örtü kirletirsiniz diye
Haftada 1 yıkatmaya ver. Sen hizmetçisi mısın o evin. Paşamız her hafta sil diyor.Valaa arkadaşım falan gelınce kaldıracagım.Ama kv kardeşim gelınce kaldıramıyorum... Eşime dedim bu kaydırmazlar ucuz. Balkonda terasta bıle yıkanır batarsa batsın dedim. Haftada bir silersin o zaman dıyor bana.
Bizim orda bunlara sicim denirdi eskiden yeri örtmek için kullanılırdı ama halının üzerine serme kafasını anlayamadım. Kayınvalidenizin elini çekmeniz gerekiyor sizin evinize karışmaması gerektiğin bilmesi lazım. Üstelik bizim evde 1.5 yaşında çocuk var herşeyi döküyor ona rağman bile halıların üzeri örtülü değil kocanızda tam ana kuzusu annesi kırılmasın diye oda öyle kalsın diyor çok sıkıcıBak korıdor halim ve bu seyden serdık. Boyu upuzun
Bu yollukları haftada bir siliyor musunuz ki, kaldırırsanız halıları haftada bir silesiniz?Valaa arkadaşım falan gelınce kaldıracagım.Ama kv kardeşim gelınce kaldıramıyorum... Eşime dedim bu kaydırmazlar ucuz. Balkonda terasta bıle yıkanır batarsa batsın dedim. Haftada bir silersin o zaman dıyor bana.
Yaşınızı merak ettim doğrusu sizi fazla sindirmişler kayınvalide ve kocanız neden karşı çıkamıyorsunuz kim evinde haftada halı siliyor böyle giderse erken çökersiniz demedi demeyin.Bana dıyokı eşim yolluk sermezsen haftada bir iki halıları silersin diyor.
Valaa arkadaşım falan gelınce kaldıracagım.Ama kv kardeşim gelınce kaldıramıyorum... Eşime dedim bu kaydırmazlar ucuz. Balkonda terasta bıle yıkanır batarsa batsın dedim. Haftada bir silersin o zaman dıyor bana.
Yeni evlisin halilarin ustunde ortu var. 70 yasindaki babannemin evine o gun halam sermis 70 yasindaki babanem demiski bu ne boyle köy evimi burasi yerdemi yiyoruz yere dokulucek. Kaldir sunlari at cope. Kayinoederine soyle kadin islerine karismasinYeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?