• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

WC kapisinin dışına bı banyo paspasi serin
Zaten banyo da var banyo paspası asl
Sizin konularınız beni çok şaşırtıyor ya. Gerçekten hiçbir şeye tepki veremiyor, hayır istemiyorum ya da ben böyle istiyorum diyemiyor musunuz? Halletmeniz 5dk sürmeyecek şeyler hep açtığınız konular.
Hallettik ama tartıstık. Eşim kirlenecek halılar, o zaman haftada 1 2 silersin dıyor. O yolluklar agır baya. Nasıl yıkana ak hıc dusunmuyor.hayır en basta bana sorsalardı kv dıkmeden ben hayır derdım zaten

Ev senin evin neden kabul ediyorsun sen nasıl istersen öyle olacak tabi. Bu eşinin degıl annnecıgı babacıgının fikri zaten. Kaldır halıları gitsin hatta evimde yukte olmasın dersen geri iade et siz kullanın dersın.

Konunun tamamını okumadığım için anlamadım sanırım tam olarak.
Şimdi de yolluk kirleniyor sonuçta.
2 kişi halıyı ne kadar nasıl kirletebilirsiniz, yine normal temizliği yapacaksınız bir şey fark etmeyecek.
Yılda 1-2 kez de yıkamaya gidecek.
Eşiniz aile evinde ne görürse sorgusuz onu uygulamaya çalışıyor sanırım, evliliğin ilk yılları çok oluyor bu, iki taraf da yapıyor.
Ailesının evınde korıdorda böyle yolluk yok. Cok cırkın duruyor. Kv kendı evıne hayatta sermez. Rangarenk bırsey

Tam.olcu hali örtüsü alın, halı gibi çok güzeller. Yolluk gibi olanlar gerçekten güzel durmuyor, çok eskiden vardı onlar.
Ben bunları yıllardır görmuyor um hatta. Kaldırdım mutfak harıc. Mutfagı yarın kaldırcam. Gerekırse yıkamaya verırım yılda 2kez

Ev senin evin neden kabul ediyorsun sen nasıl istersen öyle olacak tabi. Bu eşinin degıl annnecıgı babacıgının fikri zaten. Kaldır halıları gitsin hatta evimde yukte olmasın dersen geri iade et siz kullanın dersın.
Valaa terasa falan yazın sermeyi dusunuyorum bunları. Aslında kullanmadığım cok sey iade ettim de. Bunu da kulşanmazsam verecegim geri

Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor

resim var mı hiç anlamadım. Koridorumda hiç halı bile yok. Madame coco daki ucuz kilimlerden almıştım evlenirken toz topluyor diye onu da kaldırdım.
Kayınvalidem de örter her şeyini halı örtüsü kullanıyor o da.

resim var mı hiç anlamadım. Koridorumda hiç halı bile yok. Madame coco daki ucuz kilimlerden almıştım evlenirken toz topluyor diye onu da kaldırdım.
Biri benim halim. Renklı olan yolluk. Baya uzun ve eni kısa

Eklentiler

• IMG_20201220_150319.jpg
    IMG_20201220_150319.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20201220_150309.jpg
    IMG_20201220_150309.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben bunları yıllardır görmuyor um hatta. Kaldırdım mutfak harıc. Mutfagı yarın kaldırcam. Gerekırse yıkamaya verırım yılda 2kez
Iyi yapmışsın canım, yeni evlisin çocuk yok, azıcık evinin keyfini sür. Sonra gerekeni yaparsın zaten.

İlk kez duydum böyle birşey.. Zaten ben hiçbirşeyin üstünü örtmeyi sevmem ama yollukla da örtülür mü canım 🙄🙄 Sizde bunu dert ediyorsunuz bi alemsiniz yani😂 ev sizin eviniz kaldırın yollukları olsun bitsin bu kadar yani.. 🤭 Halılar kirlense ne oluyor artık herşeyin de kolayı var veriyorsun halı Yıkamacıya misler gibi getiriyorlar.. Senede bir iki kez de verirsin ne olacak.. Bir iki birşey damlarsa da silmesi zor değil yani.. Bana anlamsız geliyor halı örtüsü falan da sevmiyorum zaten..Eşim dahil kimsede buna karışamaz..
Yoo kaldırdım. Bırdaha serersen ufak parcalar halinde keserim dedim. Mutfagı da kaldırcam.

Iyi yapmışsın canım, yeni evlisin çocuk yok, azıcık evinin keyfini sür. Sonra gerekeni yaparsın zaten.
Ee tabı. Kuslar var ama kuslar salonda hep zaten. Hayır bana sormadılar. Ne ölcu alırken ne dikerken. Bı baktım getirip serdıler. Basta kaldırcaktım eşim kırlenmesın dedı. Hadı kalsın dedım öyle kaldı. Sımdı gözume acayıp batıyor. Çöpe atcam o derece

Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
Ben de hiç sevmem örtü çocuktan sonra oturma odasının halısına lastikli örtü aldım koltuklarım leke tutmayanlardan nemli bez ile silmek yetiyor ben olsam hepsini kaldırırdım orası sizin eviniz

Back