- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O yollukların üstü öyle bır toz oluyor ki. Mutfaktakılero de kaldırcam. Cok zor oluyor böyleAy kocana neymis ya evdeki halilardan. Diklat edersen kv kp icin laf bile bulamiyorum isguzarlik etmisler. Dekorasyon konusunu genel olarak kadina birakmak gerekir hepsi kraldan cok kralci olmuslar. Sessiz kalma. Orasi senin evin. Sen gidip kv evine kaldirin bu halilari artik bunlae yayilacak diyebilir misin? Veya bir baskasinin evine? Ayrica ne kdr cok hali o kdr toz demektir
Tabıkı silmiyorum. Eşimin derdı halı kırlenmesınBu yollukları haftada bir siliyor musunuz ki, kaldırırsanız halıları haftada bir silesiniz?
Eşinize saygı ve sevginizi koruyabiliyorsanız tebrikler. Ben yapamazdım.
Bugun temızlık yaptık eşimle. Temızlık sonrası ben sermıycem bunları gözüme batıyor dedim. Sermezsen haftada bir silersin halıları dedi. Korıdordakılerı sermedım. Suan ev daha hosuma gıdıyor. Eskıden yamalı gıbıydıGözümde canlandıramadım ama eşinize halı yıkama ı diye bir şeyin olduğunu anlatın, bilmiyor herhalde.
Bir de evinizde söz hakkınız hiç yok mu?
Bütün gün sevmedigim bir manzarayı izlemez, bunu da kimseye sormazdım herhalde.
Eşim laf edıyorE zorluyorlar mı ört diye. Hepsini kaldır böyle daha çok sevdim böyle kalacak de. Kendi evin sonuçta eşine de laf düşmez
Kaldırdım. Benim halılar hafıf. Kolay yıkanır. Belkı makineye bile atılır. O hafıf kaydırmazlardan. Ama o yollukları hem uzun hem agır. Sureklı toz cekiyor. Temızlıgı öyle zor kiPeki o kilimler nasıl temizleniyor
Onlar silinmez de çamaşır makinasına da sığmaz
Hatta kolay kolay süpürülmez de güçlü makineler onu kaldırır
Haftada bir yolluk halı adı her ne ise silinmez de çoluk çocuk yokken
Çözüm belli anlamıyorsa tüm halıları kaldır evdeki en güzide yere koy kocaman da bir fiyonk yap
En kıymetli eşyaları baş köleye koydum de bakalım ne diyecek
Neyse sen bana uyma gerek yok iki kat şey serilmez de kaldır geç
Rahatsız olursan sil deseydiniz keşke.Bugun temızlık yaptık eşimle. Temızlık sonrası ben sermıycem bunları gözüme batıyor dedim. Sermezsen haftada bir silersin halıları dedi. Korıdordakılerı sermedım. Suan ev daha hosuma gıdıyor. Eskıden yamalı gıbıydı
Ben suan evdeyım. Sadece kpss calısıyorum. Eşim 5 6gun işe gıdıyor. Pazar bırlıkte yaparız Temızlıgı. Bu yüzden yolluk kalsın, halı kırlenmesın dıyorRahatsız olursan sil deseydiniz keşke.
Kaldırdım 2taneyı.Mutfakta da 2tane var. Onları yok etcem. Bunlarım hepsını kv kendı evınde kullanmış. Naptı dikti mi bilmiyorum bana getırdıGözümde canlandıramadım ama eşinize halı yıkama ı diye bir şeyin olduğunu anlatın, bilmiyor herhalde.
Bir de evinizde söz hakkınız hiç yok mu?
Bütün gün sevmedigim bir manzarayı izlemez, bunu da kimseye sormazdım herhalde.
Anne kuzusu çok dogruBizim orda bunlara sicim denirdi eskiden yeri örtmek için kullanılırdı ama halının üzerine serme kafasını anlayamadım. Kayınvalidenizin elini çekmeniz gerekiyor sizin evinize karışmaması gerektiğin bilmesi lazım. Üstelik bizim evde 1.5 yaşında çocuk var herşeyi döküyor ona rağman bile halıların üzeri örtülü değil kocanızda tam ana kuzusu annesi kırılmasın diye oda öyle kalsın diyor çok sıkıcı
Kaldırdım. Benim halılar hafıf. Kolay yıkanır. Belkı makineye bile atılır. O hafıf kaydırmazlardan. Ama o yollukları hem uzun hem agır. Sureklı toz cekiyor. Temızlıgı öyle zor ki
Şuana kadar hıc yıkamadım. Aşırı agır. Yıkanonca daha beter agır olurPeki o kilimler nasıl temizleniyor
Onlar silinmez de çamaşır makinasına da sığmaz
Hatta kolay kolay süpürülmez de güçlü makineler onu kaldırır
Haftada bir yolluk halı adı her ne ise silinmez de çoluk çocuk yokken
Çözüm belli anlamıyorsa tüm halıları kaldır evdeki en güzide yere koy kocaman da bir fiyonk yap
En kıymetli eşyaları baş köleye koydum de bakalım ne diyecek
Neyse sen bana uyma gerek yok iki kat şey serilmez de kaldır geç
Şuana kadar hıc yıkamadım. Aşırı agır. Yıkanonca daha beter agır olur
İlk kez duydum böyle birşey.. Zaten ben hiçbirşeyin üstünü örtmeyi sevmem ama yollukla da örtülür mü canımYeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
Şu an ben şokKaldırdım 2taneyı.Mutfakta da 2tane var. Onları yok etcem. Bunlarım hepsını kv kendı evınde kullanmış. Naptı dikti mi bilmiyorum bana getırdı
Konunun tamamını okumadığım için anlamadım sanırım tam olarak.Ben suan evdeyım. Sadece kpss calısıyorum. Eşim 5 6gun işe gıdıyor. Pazar bırlıkte yaparız Temızlıgı. Bu yüzden yolluk kalsın, halı kırlenmesın dıyor
WC kapisinin dışına bı banyo paspasi serinKoltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıye
Tabı ki de yok wcden cıkınca ayak ıslak olur halı ıslanmasın falan dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?