Halıların üzerine yolluk sermek

O yollukların üstü öyle bır toz oluyor ki. Mutfaktakılero de kaldırcam. Cok zor oluyor böyle

Bugun temızlık yaptık eşimle. Temızlık sonrası ben sermıycem bunları gözüme batıyor dedim. Sermezsen haftada bir silersin halıları dedi. Korıdordakılerı sermedım. Suan ev daha hosuma gıdıyor. Eskıden yamalı gıbıydı

Kaldırdım. Benim halılar hafıf. Kolay yıkanır. Belkı makineye bile atılır. O hafıf kaydırmazlardan. Ama o yollukları hem uzun hem agır. Sureklı toz cekiyor. Temızlıgı öyle zor ki

Rahatsız olursan sil deseydiniz keşke.

Kaldırdım 2taneyı.Mutfakta da 2tane var. Onları yok etcem. Bunlarım hepsını kv kendı evınde kullanmış. Naptı dikti mi bilmiyorum bana getırdı

Anne kuzusu çok dogru

Kaldırdım. Benim halılar hafıf. Kolay yıkanır. Belkı makineye bile atılır. O hafıf kaydırmazlardan. Ama o yollukları hem uzun hem agır. Sureklı toz cekiyor. Temızlıgı öyle zor ki

Yorumum halıya değil yolluğa ilişkin yolluklar yıkanmaz

Halıyı gerekirse verirsin yıkamacıya yıkar elli liraya

Aklıma şey geldi, seneler önce annemler bir komşumuzla gidip inegölden koltuk takımı beğenmişler neredeyse birbirinin aynısı beğenip almışlar. Biz normal kullanmaya başladık, evde üç küçük çocuk, bitmeyen misafirle. Tabii zamanla eskidi derken yeni takım aldık zaten modası da bir hayli geçmişti. Seneler sonra o komşunun evine gittik ki ne görelim. Koltuklar daha üzerindeki naylonla duruyor Baksan hala yepyeni ama modeli o kadar eski ki yeni gibi de değil bir tuhaf. Zaten fazla kullanamadan vefat edip gitti kadın yaşı daha gençti yani.

Diyeceğim o ki eşyalar kullanıp eskitmek için var. Gül ağacından el oymalı hint ipek döşemeli antika muamelesi etmeye gerek yok bence. Onların da üzerine oturmuyorlar zaten

Şuana kadar hıc yıkamadım. Aşırı agır. Yıkanonca daha beter agır olur

Şuana kadar hıc yıkamadım. Aşırı agır. Yıkanonca daha beter agır olur

İşte nasıl temizleniyor

Hani olağan zamanda temizlikte nasıl temizleniyor

Yıkanmaz zaten kış günü

Babaannem süpürge otundan süpürge ile kıl kilimleri süpürürdü de onun evi ahşaptı

Eşin halı kirlenmesin diyor da o kilim tozu eler alttaki halıya geçirir zaten

Şimdi gidip usulca o örtüleri topluyorsun ve Safiye 2 kocan, şşş aloo napıyosun derse? Sanane üleeyyn diyosun! Burası benim de yaşam alanım ve bu durum benim ruhumu sıkıyo. Bi süre bu örtüleri görmek istemiyorum. Bi süre sonra yine sererim de "KANDIR" o süre için 'de SAFİYE 2 kocanın 'da gözü alışacak emin ol. Hem kayınpedere ne be, ona nooluyo pardon! Pipili kaynanaaa.

İlk kez duydum böyle birşey.. Zaten ben hiçbirşeyin üstünü örtmeyi sevmem ama yollukla da örtülür mü canım Sizde bunu dert ediyorsunuz bi alemsiniz yani ev sizin eviniz kaldırın yollukları olsun bitsin bu kadar yani.. Halılar kirlense ne oluyor artık herşeyin de kolayı var veriyorsun halı Yıkamacıya misler gibi getiriyorlar.. Senede bir iki kez de verirsin ne olacak.. Bir iki birşey damlarsa da silmesi zor değil yani.. Bana anlamsız geliyor halı örtüsü falan da sevmiyorum zaten..Eşim dahil kimsede buna karışamaz..

Ben suan evdeyım. Sadece kpss calısıyorum. Eşim 5 6gun işe gıdıyor. Pazar bırlıkte yaparız Temızlıgı. Bu yüzden yolluk kalsın, halı kırlenmesın dıyor
Konunun tamamını okumadığım için anlamadım sanırım tam olarak.
Şimdi de yolluk kirleniyor sonuçta.
2 kişi halıyı ne kadar nasıl kirletebilirsiniz, yine normal temizliği yapacaksınız bir şey fark etmeyecek.
Yılda 1-2 kez de yıkamaya gidecek.
Eşiniz aile evinde ne görürse sorgusuz onu uygulamaya çalışıyor sanırım, evliliğin ilk yılları çok oluyor bu, iki taraf da yapıyor.

WC kapisinin dışına bı banyo paspasi serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…