- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ne hali ne koltuk ortusu nefret ederim hiç sevmem ama kullanıyorum maalesef evde 3 bebe var onda bile sadece mutfakta yerde serili elimden gelse onada sermeyeceğim ama çok kirletiyorlar sürekli daha yikamacidan geldigi gun kirlettiler o zaman karar verdim mutfakta yere sermeye mutfak faresi gibi karıştıp döküyorlar diğer odalarda yemek yemezler zaten öyle alıştırdım o yuzden pek kirlenmez hiç sevmiyorum bu örtü olayını Allahtan oturma odam koyu renk sürekli orayı kullanıyoruz 3 çocukla salonum bile açık renk koltuklar beyaz hali ortmuyorumYeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
Yeni evlisiniz ne ortusu boyle kaldırın
Son düzenleme: