• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Evet ya duydum ondan hic almadim koyu renk 😀 Allah sabir versin. Daha da bir mobilya kalmadi zati salon yatak odasi en cok yer kaplayan 😀
bugün tüm gün tek yaptığım iş salonu temizlemek öldümmm.yazıcı bile siyah yahuuu daha silerken toz tekrar yerleşiyor.

Hic hosuma gıtmıyor yarın kaldırcam. Belkı koltuk örtulerını de kaldırırım
Sevmiyorsaniz kaldirin gitsin ya. Benim koltuklarimin kumasi kolay havlanan cinsten cikti ara tara kaymayan kumastan bir ornek renk buldum allahtan duz renkti onu kullaniyorum ama bazen ona bile tahammulum olmuyor.

Kv gelırse baya alınacaklar ama
Güzelce dersin ki aslında iyi fikir ama çok huylandım sürekli uçlarından kıvrılıyordu hem temizliği de zorlaştırıyordu o yüzden kaldırdım dersiniz.. Yani siz bilirsiniz çok alıngan tiplerse kalpleri kırılmasın diye göstermelik onlar gelince serin ne olacak😊 gönülleri hoş olsun ama herkes bildiğini yapsın 😂

IMG_20201220_212635.jpg
şu örtülerden vardı, sürekli bozuluyor düzeltiyorum derken onları da attım gitti oh mis.Biz eşyalar için degil eşyalar bizim için varlar. Bazen "bırak kirlensin" diyebilmeli.

esyalarini ömür kullanmak mantigi eskide kaldi aslinda. sonucta insan 10 sene sonra skilir ayni esyadan öyle böyle degistirmek ister. ondan eskimesi isin bahanesi olur bence.

gerci koltuguma güzel örtü koydum cünki cooook pahalliydi. ondan kücük cocuklu köpekli dedeli evde kiyamiyorum. oglanin büyümesini bekliyorum acikcasi

esyalarini ömür kullanmak mantigi eskide kaldi aslinda. sonucta insan 10 sene sonra skilir ayni esyadan öyle böyle degistirmek ister. ondan eskimesi isin bahanesi olur bence.

gerci koltuguma güzel örtü koydum cünki cooook pahalliydi. ondan kücük cocuklu köpekli dedeli evde kiyamiyorum. oglanin büyümesini bekliyorum acikcasi
Ne güzel bi aile😍

Onu ortuyle kapatacaksam coook pahali koltuk almama ne gerek var ki? Ortuyle hepsi ayni.
Zaten ben mobilyaya oyle coook paralar verilmesine karsiyim ya üstünü kapatiyorlar alanlar ya da dogru duzgun kullanamiyorlar

Onu ortuyle kapatacaksam coook pahali koltuk almama ne gerek var ki? Ortuyle hepsi ayni.
Zaten ben mobilyaya oyle coook paralar verilmesine karsiyim ya üstünü kapatiyorlar alanlar ya da dogru duzgun kullanamiyorlar

dedigim gibi oglan biraz büyüsün onu bekliyorum. dede 91 yasina gircek ocakta köpegimde yaslandi... Allah gecinden versin ama... dedenin vüjütü yara dolu konu acmistim. ondan bulasmasindan korkuyorum. yemek masasindaki sandalye misal cok kirleniyor

hele o fonlu ağır perdeler yok mu asla almadım almam bir stor neye yetmiyorr saraylımıyız

Nasıl yani ya şoktayım halının üstüne halı gibi bişey sermeyi hiç duymadım ne alaka ve ne hadle evine karışıyorlar.
Sen şu her şeyden nem kapan kv sürekli çağırıyo diyip duran konu sahibi değil misin? Böyle bişeyi baştan nasıl kabul ettin?
Evet oyum. Basta istemedim ama eşim kırlenmesın dedı tamam dedım bende

hele o fonlu ağır perdeler yok mu asla almadım almam bir stor neye yetmiyorr saraylımıyız
Benimde storu atasim var ya mutfakta karanlık yapıyor acik tutuyorum ki evim cok gunes alir. Zebra almistim beyaz bir de neyine mutfakta zorda yikaniyor
Kullanim acisindan mutfakta en iyi kullanilacak guvenli perde ama iste. ..
Yazin balkonu acarim ucar falan sinirlik😀

Benim salon ve yatak odasinda var fon salondaki gayet kibar. Sadece yanlarda.
Yatak odasi da hem güzel duruyor hem asil amaci ışığı kesmek gunduz yatildiginda o konuda cok isimize yariyor gercekten.
Ama agir fonlar bende sevmem. Şık sade kibardan yanayim her zaman.

Ay haliyi görup, kullanamadan modasi geçecek 😂

Al hepsini fiydir bi koseye. O ne oyle ya. Eşin ne karisiyor kadin isine. Butun gun evde olan sensin.
2 tane kedim var ve tum esyalarimiz yeni. Hic birini ortmuyorum. Zaten modasi 5-6 senede geciyor. Kullanmayacagim da ne olacak.

Kirlenirse silersin. Cikmazsa hali yikamaya yollarsin.
O da olmadi çok titizse hali yikama makinasi alsin esin. Kirlenirse hemen mudahele edersin. E bunlarin hepsine hayir derse de artik cinnet mi getirirsin, kendisine ortulerle mutluluk mu dilersin artik orasi senin bilecegin iş.

Back
X