• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Yıkamaya gidince ben mahvoluyorum, yerlerim koyu gri.
O görüntüyü hayal bile edemezsiniz, öyle böyle değil😂
Bayağı dalgalar şeklinde toz öbekleri var.
Ha evimde zaten halı dekorasyon amaçlı, çoğu kişi düdük gibi bu burada der ama yne de tutuyor işte bir şeyler.

Bizde pandama öncesi haftada bir yardımcı gelirdi yine de topak olmazdı

Şimdi arada kedi hanım tüy dökmüştür diye gezdiriyorum el süpürgesini evdeyiz zaten modda

Baya kötü duruyor zaten. Upuzun. İnanın onları çırp halıları kaldır. Temızlık o kadar zor gelıyor ki artık

Bak yarın mutfagı da kaldırayım bı şok gecirsin. Suan varya ev bana daha temız gelıyor. Sanki onlarla Temızlıgı gozukmuyordu
Ay cok haklisiniz. Ben dümdüz halı supurmeye useniyorum bir de yollugu hic cekilmez. Zaten evi guzel dekore etmek icin o kadar esya seciyorsunuz. Bit pazari gibi yapinca temiz de gelmez guzel de gorunmez.

Ben balkonda yıkarım dedım. Makineye atmayı denıycem de olur mu uzun halı bılmıyorum. Bı kardeşime falan sorarım. Atarım arada makineye. Haftada 1 2 silersin halıyı o zaman dıyor. Bırsey dökulurse silersin dıyor
Bir şey dökülürse silersin tabi de haftada 1-2 silinmez ki, en fazla yılda 2 defa yıkamaya gönderirsin. Oturduğunuz odanın halısı çabuk kirlenirse silersin ayrıca.

Ay cok haklisiniz. Ben dümdüz halı supurmeye useniyorum bir de yollugu hic cekilmez. Zaten evi guzel dekore etmek icin o kadar esya seciyorsunuz. Bit pazari gibi yapinca temiz de gelmez guzel de gorunmez.
Hic hosuma gıtmıyor yarın kaldırcam. Belkı koltuk örtulerını de kaldırırım

Bosver kirlenmez leke göstermez en azindan titiz insan süpürge yapacak kocasi her gun oyle titizim demek kolay. 🤣
O sebeple benfe siyah esya bulunmaz. Ama tabi beyazda cabuk kirleniyor 😀
benim salon yatak odası siyaha yakın mobilyalar siliyorum 3 dakika sonra tozlar aynı yerlerine geri dönüyorlar :KK70:

Misafir gelecek eşyalar kirlenmesin olayı bana cok ters. Ben severim kullanmayı eskimesin kirlenmesin diye diye ömür bitiyor. Gözüme güzel görünmeyecekse ne anlamı var?Sabah kalktığımda hersey benim, cocuklarımın ve eşimin istedıgi gibi olmalı. Benim kayınvalidem de cok sever herşeye örtü, halılara örtü boşluklara paspas, ısrarla bana gelirken bunlari alır ama ben o gıder gıtmez hepsini ihtiyacı olanlara verırım. 6m2 halı sermemi ister yerler görünmesin diye. Diyorum anne sen sobalı müstakil evde büyümişsün alışkanlık bunlar alt üst dolu ev dogalgazlı yalıtımlı ne gerek var bu kadar bezemeye?

Eklentiler

• 2B0C136D-399A-4042-8D31-63784E55791D.png
    2B0C136D-399A-4042-8D31-63784E55791D.png
    536,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 23790FE1-D2FD-4338-9336-B05419F14368.png
    23790FE1-D2FD-4338-9336-B05419F14368.png
    465,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 5B2200BB-BBE0-4B1D-A03E-63156ED33D2C.png
    5B2200BB-BBE0-4B1D-A03E-63156ED33D2C.png
    568,9 KB · Görüntüleme: 57
Biri bir kltukta biri bi koltukta sadece tekliler boşta kalir o zaman. Simdiki koltuklar leke tutmuyor zaten kumaslari sebebiyle. Kaldirsin gitsin.
adamı yavaş yavaş alıştırsın kaldırmaya diye dedim.birden hepsini kaldırırsa şok etkisi yaratır kocasında .alıştıra alıştıra en iyisi :KK70:

Back
X