Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar malum kıştı ve bu sene soba kurdum ki kurmaz olaydım halımın heryeri siyeh oldu kurumlar uçuştukça yapıştı siliyom ama çıkmıyo bildiğiniz bi yöntem varmı ne olr yardımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar malum kıştı ve bu sene soba kurdum ki kurmaz olaydım halımın heryeri siyeh oldu kurumlar uçuştukça yapıştı siliyom ama çıkmıyo bildiğiniz bi yöntem varmı ne olr yardımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
annem eskidan soba yaktığı için sordum halı şampuanları çıkarırmış marketlerde satılanlardan herhangi biri birde ucuz yöntem bulasık deterjanı umarım faydalı olur sevgiler...
canım gecici çözüm demişsin ama maalesef herşey geçici çözüm. bende bu sene soba kurdum. birde ilk defa kullandığım için sorma her yer kurum oluyor . haftada bır halı sılıyorum. ben bildiğin camasır makınası deterjanını suya katıyorum ve banyo yaparken kullanılan lif var ya onla sılıyorum. pırıl pırıl oluyor. ama bazende sobanın önüne halının üstüne kilim koyuyorum kı halım lekelenmesın dıye. kötü bir görüntü ama kalıcı bır cozum yok maalesef. helekı halınız benımkı gıbı krem rengıyse.neyse bır sene sabredıcem artık. hadı kolay gelsın. daha kolay bır cozum bulursan bızımlede paylas canım.