• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halıdaki boya lekesi nasıl çıkar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar oğlum parmak boyasını halının üstüne boca etmiş. ve kurumuş. halı yıkama şampuanıyla sildim güzelce ama lekesi kaldı. uyduruk bi halıda değil napıcam ben şimdi? :1no2:

arkadaşlar halılarınızı neyle siliyorsunuz lekeleri çıkarmak için?

arkadaşlar aynı sorun bende de var. bildiği bir yöntem olan varsa paylaşabilir mi lütfen???

arda ben tüm halıları dün yıkamaya verdim artık mecbur maalesef 125 ytlm gitti. netten de bişey bulamadım. alkol diyor yarı yarıya suyla karıştırılacakmış. bi denemek lazım

ben halılarımı silerken halı suyunun içine sıvı el sabunu ve çamaşır deterjanı koyuyorum işe yarıyo gerçekten tavsiye edrim

slm
benım kı halı degıl ama evımıze gelen bır mısafır krem rengı koltugumuza oturdu kalktı bırde ne goreyım adetı bızım koltukta .bulasık deterjanı domestosla sıldım gectı .bırde bana bırı bırsey soylemıştı ınsan ıdrarı asitli oldugu için boyle seylerı gecırıyormuş

slm
benım kı halı degıl ama evımıze gelen bır mısafır krem rengı koltugumuza oturdu kalktı bırde ne goreyım adetı bızım koltukta .bulasık deterjanı domestosla sıldım gectı .bırde bana bırı bırsey soylemıştı ınsan ıdrarı asitli oldugu için boyle seylerı gecırıyormuş

idrar olayını hijyen açısından düşünmek bile istemiyorum ama krem rengi koltuğa yazık olmuş...

Back
X