• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı yıkamacılar hangi deterjanla yıkıooo

pnrteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
34
0
96
İzmir
kızlar halıları vermiştim halı yıkamaya geçen getirdiler. Serdim Allah ım inanılmaz güzel koktu evin içi ve günlerce kaldı kokusu. Bilen var mı hangi deterjanla yıkıyolar acaba. Ben izmirdeyim. Kayınvalidem de Aydın'da verdi halılarını .Ama aynı deterjanı kullanmışlar. eve alsam hep ondan kullanırım. bilen varsa beklioruum...

zemuszemus canım selam bende izmirden senin mesajlnı okudum bende halılarımı yıkatacağım fakat daha önce yıkattığım yerlerden memnun kalmadım, rica etsem yıkattığın halıcının adını ve tel.verirmisin çok sevinirim tatlım,sevgiler.:1hug:

canım ben smyrna da oturuyorum bayraklının aşağısında.Bizim evin yan tarafında hemen yıkamacı ondan şuan elimde telefonu yok en kısa zamanda öğrenip yazıcam ok kaydirigubbakcemile4 yerimseniben

bende yıkattım halılarımı..
kendileri özel kodlar verip kimyasal madde yapan firmalara yaptırıyorlarmış özel olarak..
yün halılarıda sabun tozu sabun arap sabunu ile yıkıyorlarmış

canım teşekürler ilgin için haberini bekliyeceğim ben hatayda oturuyorum,sürekli yıkatıyorum fakat sizin bahsettiğiniz gibi kokmuyor sevgiler.

biraz önce baktım 341 25 26 tel nosu. adını yazsam mı yazmasam mı ikileme düştüm yasak olup olmadığını bilmiyorum. Ama arayınca zaten öğrenirsin. :1hug: zemuszemus

Yıkanıp kurutulduktan sonra mutlaka spray sıkılıyordur o halılar o sebeple
güzel kokuyordur.
Ben de taşınmadan tüm halıları verdim. Ama çok araştırdım. Evde çocuk olduğu için.
Bitkisel bir şampuan var. Era. Onunla yıkayan biryer buldum. Özellikle tembih ettim
parfüm falan sıkmayın diye. Yine de hafif bir çiçek kokusu vardı.

Back