• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hale'm-Sare'm bizimle..

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Nerden başlasam,nasıl anlatsam,,
Edebiyat beceremem,sade yalındır herşeyim,kelimlerim de öylee..
Evlendik ve belli planlar doğrultusunda bir müddet bebek sahibi olmayacaktık.Kaynana,görümce,hesap verdiğimiz bağlı olduğumuz kimsecikler yoktu.Çalışıyor kazanıyor,yazın da arabamıza binip hesapsızca binlerce kilometre yapıp güzel ülkemizin topraklarını karış karış geziyorduk,nerde ne yenir nerde ne içilir keşfediyorduk.Zaman böyle gezerek,eğlenerek,bazen gülerek ve bazen de ağlayarak geçiverdi.
Artık sıra başka şeylere geldi,fakat bebeğimize kavuşmak içn start verdiğimizde birşeylerin yolunda olmadığını anladık,sorun çok büyük olmasa da beklemek,zamana bırakmak ve çalışmak zorundaydık.Sorunumuzun ne olduğunu hiç doktor araştırmadan kapı kapı gezmeden Serdar Beyle keşfettik,bize zamanla bebeğimizin olabileceğini söyledi.Çalışıyor,takip ediyor,hesaplıyor fakat her ay hayal kırıklığına uğruyorduk.Her yaptığım test boşunaydı,bu işe kilitlenmiştim.Ağrı kesici bile kullanmayan ben nasıl böyle bir rahatsızlığa muhatap olmuştum,çıldırıyordum.
Hastalığım dolayısıyla hızla kilo aldım,görenler hamilemisin diyorlardı,eşime küsüyor,işime küsüyor,hayata küsüyordum.Doktorumuz aşılama ile başlamayı teklif etti,bekleyemeyecek durumdaydım,hemen tüp bebek yapıcaktık.Tam tedaviye başlayacakken kayınpederim rahatsızlandı,erteledik,4 ay içinde kaybettik,erteledik.
Nitekim tedavi başlamıştı,doktorum neden direk tüp istediğime anlam veremiyordu fakat benim takatim kalmamıştı.Düzenli bir tedavi ile 19 yumurtam oluştu,17si döllendi,11i 3.güne kaldı.Çok güzel bir gelişmeydi bu,embriyolar çok parlak,transfer 2 embriyo ile yapıldı,çoğul gebelik olmamalıydı,çok başarılı geçmişti,bu iş oldu ve bana göre artık hamileydim.
Henüz KK yoktu,dayanamayıp 8.gün,10. Gün kan tahlillerini bilmiyorum tabi,12.günü bekledim.”Sonuç negatifti”
Doktorum “bu kadar yıldır bu işi yapıyorum hala sürprizlerle karşılaşıyoruz” diyebildi,buz gibiydim,biraz ağladım ama kimse suçlu değildi,hemen yeniden başlamalıydım,doktorum ,”ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yeniden deneyelim fakat en 3 ay bekleyelim” dedi,asla bekleyemem dedim,etik ve teknik olarak bir sakıncası yoksa hemen,”Onlara ne zaman kavuşursam o zaman iyi olacağım” dedim.
Bir sonraki ay ikizlerime hamileydim,işte o zaman KK ile tanıştım.
Düzenli kontrollerimi oldum.
Benim için cinsiyetin önemi yoktu,dualarımda da cinsiyetleri şu olsun demedim hiç,sağlık istedim sadece,
Nitekim 12.hafta ense kalınlığı ölçümünde bebeklerimin iki erkek olduğunu söyledi perinatolog doktorumuz.Doğulu olan kaynanamlar,görümcelerim bayram ettiler,kurban kestiler,herşey harikaydı.Erken deselerde alışveriş yapmaya başladım,ikiz gebelik kolay değildi,yavaş yavaş gördüklerimi alıp attım kenara,bu arada hep geziyor,hareket ediyor,karşıyakada tam gün özel bir okulda çalışıyor ve ev işlerimi de yapıyordum,hiçbirşey bana ağır gelmiyordu,hayatımın en güzel günleriydi.
20.-21.haftalar arasında bebeklerimin kesin olarak iki kız olduğunu söyledi kendi doktorumuz,şoktaydık.Kız yada erkek olması değil,bu zaman akadar bu şekilde içimize sindirmemiz bizi bu hale getirmişti.Eşm anneme nasıl söyliycez acaba diyerek ancak 10 gün sonra haber verebildi,o gün bugündür iki erkek sonrası iki kızıma herkes sırtını döndü,ne arayan ne soran,arayan da çok üzüldüğünü ama olsun birgün benim de erkek çocuğum olacağını söylyordu acıyarak.24.09.2009 tarihinde 37.hafta sonunda bavulumu alıp hastaneye gittim,sakiiin sakin,hep sakin,hep hareketli,hep mutluydum,spinal anestezi ile Serdar Koç ile 13.16 da Sare’mm,13.18 itibariyle Halem dünyaya geldi.Babamız yanımdaydı,bir anda 4 kişiydik.Mutluluk tarif edilemez kelimeleri kifayetsiz bırakan bir duyguydu artık.

resim008b.jpg

Şimdi ikiz kızlarımla hayatımın en güzel günlerini yaşarken,hamilelğimde yanımda olan tüm KK teyzelerimize sonsuz sevgilerimizi gönderiyor,geride yavrularına kavuşmak için yanan tüm hamile ve hamile olmayan anne adaylarına sonsuz dualarımı iletiyoruma.s..

resim047eq.jpg
resim048sl.jpg

Son düzenleme:
çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık..... tek yerinde sinirim beynime sıçradı....... ne komik insanlar var şu hayatta....bizde KIZ EVLAT ÖZ EVLAT derler....

:kedi: teşekkür ederim canımm,sade bir yazı oldu,fakat kısaca paylaşmak istedim,yazılacak çok şey vardı,topiğin binlerce sayfası öyle akmıştır Kayracım biliyormusun,,
onlar artık benimle ya,herkes,herşey geride kaldı

Hymarry tebrikler.Yazın çok güzel.O insanlar bilmezlerki kızmı,erkekmiden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını.Herşeyin başı sağlıktır.Kızlarınla bir ömür boyu sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat geçirmen dileğiyle.

çook tatlılar..
allah hayırlı evlat eysin hep güldürsün:)

sizde çok hoş görünüyosunuz:)
hem ikizlere hem size maşallah..

gözlerim doldu okurken
maşallah ikisine de pek tatlılar
hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu ve uzun yıllar nasip etsin bebişlerinize
size hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
çok tebrik ediyorum opuyorumnanaktan:nazar:

Allah birbirnizden ayırmasın analı babalı uzunca seneler mutlu byüsünler inşallah...
cümlemizin ailesi ve evlatları için inşallahhh opuyorumnanaktan
Hymarry tebrikler.Yazın çok güzel.O insanlar bilmezlerki kızmı,erkekmiden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını.Herşeyin başı sağlıktır.Kızlarınla bir ömür boyu sağlıklı,sıhhatli ve mutlu bir hayat geçirmen dileğiyle.
çok sağol canımm ,hepimiz iiçin mutlu sağlıklı bir hayat olsuunn opuyorumnanaktan
darısı sağlıklı başına inşallahhh

rabbim bu yolda giden herkesin yolunu açık etsin

bu arada ilk denemenin başarısız olduğunu burada şimdi öğrendinm arakdaşım

ama rabbim nasip etmiş....

dünyalar güzeli iki kız evlat hayırlı ,sağlıklı ,ahlaklı ve hep mutlu olsunlar...

rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip etti yaa ne önemi var cinsiyetin sağlıklı evlatlar ya

rabbime binlerce şükür....

sakın seni üzecek kelimelerin üzerinde durmaki seni tanıdığım kadari ile sen bunu yapmazsın

ama insan oğluyuz hepimizin zayıf anları var üzülüyoruz...

ben kısçeleri yakından gören biri olarak özellikle halenin annesi gibi olduğunu sarenin de babası gibi olduğunu söyleye bilirim....

sizleri çok seviyoruz .....

Son düzenleme:
çook tatlılar..
allah hayırlı evlat eysin hep güldürsün:)

sizde çok hoş görünüyosunuz:)
hem ikizlere hem size maşallah..
:kedi: güzel sözlerin için teşekkür ederim canıımm,
darısı arzu ettiğiniz zamanda başınıza inşallaahh opuyorumnanaktan
gözlerim doldu okurken
maşallah ikisine de pek tatlılar
hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu ve uzun yıllar nasip etsin bebişlerinize
size hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
çok tebrik ediyorum opuyorumnanaktan:nazar:
dediğim gibi sade bir yazı fakat kısaca paylaşmak istedim canım,
çok teşekkür ediyorum güzel sözlerine,hepimiz için hayırlı sağlıklı uzun yıllar olsun inşallahha.s...

canımmmmmmm çok guzel cok tatlşı..................kızlarınla guzel çok guzel bı hayat dılerım..................ama nefret kelımesı yakışmıyo sana boşvefr onlar cahıl...................onlar bılmıyolar...................hanı resulullahın ..rabbım onlar bılmıyolar affet............demese mısalı.................onemlı olan senın dunya tatlısı kızların olması gerısı boş.....................ıyı bak kuzulara ve dua et bıze teyzesı arkadas gelsın senınkılere ınş........................bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay yaaaaaaaaaaaaa kıskanç dırım hemen koymuşşşş oğluşları..............kız hymary dıkkat et ....alcek bu hatun senın kuzuları......................mınık kurtlara dıkkat kuzuları yıceklerdelikafadulden

rabbim bu yolda giden herkesin yolunu açık etsin

bu arada ilk denemenin başarısız olduğunu burada şimdi öğrendinm arakdaşım

ama rabbim nasip etmiş....

dünyalar güzeli iki kız evlat hayırlı ,sağlıklı ,ahlaklı ve hep mutlu olsunlar...

rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip etti yaa ne önemi var cinsiyetin sağlıklı evlatlar ya

rabbime binlerce şükür....

sakın seni üzecek kelimelerin üzerinde durmaki seni tanıdığım kadari ile sen bunu yapmazsın

ama insan oğluyuz hepimizin zayıf anları var üzülüyoruz...

ben kısçeleri yakından gören biri olarak özellikle halenin annesi gibi olduğunu sarenin de babası gibi olduğunu söyleye bilirim....

sizleri çok seviyoruz .....

aepo7cioux6bsuewddu.jpg

kız bu nası güzel bir mesaj olmuuuşşşş canımsıınnnn opuyorumnanaktan Şeniz
hep destek oldun banaa,çok teşekkür ediyoruummm çooooooookk,
heryerde söylüyorum yine söyliyim seviyoz seni biz beeee

evet canım,ilki başarısızdı,fakat ilkini daha aynı gün silip attım kafamdan,dedim ya hep pozitif oldum,
burda herkese de bunu söylüyorum,
bundan sonra da kendi ailem dışında hiçbişeye üzülmem,hiçbişeye de kolay kolay sıkmam canımı gerçekten..

ay yaaaaaaaaaaaaa kıskanç dırım hemen koymuşşşş oğluşları..............kız hymary dıkkat et ....alcek bu hatun senın kuzuları......................mınık kurtlara dıkkat kuzuları yıceklerdelikafadulden

aplaaa nannnn senin kısceler içinde 3 üz doğurayım ben hehhehe

hem bakk sana resmi bi kanıt daha suncamm

canımmmmmmm çok guzel cok tatlşı..................kızlarınla guzel çok guzel bı hayat dılerım..................ama nefret kelımesı yakışmıyo sana boşvefr onlar cahıl...................onlar bılmıyolar...................hanı resulullahın ..rabbım onlar bılmıyolar affet............demese mısalı.................onemlı olan senın dunya tatlısı kızların olması gerısı boş.....................ıyı bak kuzulara ve dua et bıze teyzesı arkadas gelsın senınkılere ınş........................bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben Rasulullah gibi olamammm,onlara dua edemem artık,beni çok üzdüler,hala da olur olmaz konuşuyorlar..

size çook dua ediyorum,hele geçen gece kızlarla ilgilenirken bi aklıma düştün dedim hayır olsun,hep siz geliyorsunuz aklıma,çok dua ediyorum sizeopuyorumnanaktan,
hayırla sağlıkla kavuşursunuz inşallahhh :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm benim çok tatlılar maşallah Rabbim sizlere uzun ömürler versin

hiram canımm benimm çok teşekkür ederim hayır duan içinopuyorumnanaktan,
darısı sağlıkla senin de başına inşallah,çok güzel zamanlar,keyfini çıkarınn..

hımmmmmmmmmm......................resmı kanıt yerım yaaaaaaa onları...............hymary sagol duaların ıçın................ınşşşşşşşş kısmet olsun da dırımın terasında buşulcazzzzzzzzzzzzzz ınş...............senın kızlar buyumuş olcek ay kızlarımın sacını ceken cok olcak yaaaaaaaaaaaaa..............bana ne gelmıyooommmm

Back