- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
sağol canım benimmŞeniz,maşallah fıstıklar büyümüşer...
allah nazardan esirgesin ikisinide...
Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık versin,iyilik versin inşallahhopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ya alwmsin pamuğum ya,yapmışsın yine yapoacağını,döktürmüşsün tatlı dilinden damlalarıŞenizay yaa yapmayın şunu yaaaa çok kararsız kalıyorum çoook :umursamaz: uff öyle cicilerki şimdiden oğullarıma kzı bakmaya başladım alkisalkisalkis wavy nin çitlembiklerinimi alsam Hymaryimin şekerliklerinimi bide kaswamın gülbeşekeri var uff ufff kararsız kalıyorum yaa hepsi birbirinden şekeer bin kere maşallah ama yemem çok şekerler zaten fazla kilolarım almış başını gidiyor :)
şimdi diyoki Hymarryim sanki verecek olan vardııı ay ama yaa nütfeen benim oğullarım çok şekerdir maviş gözlümü desem yeşil gözlümü deseeem sonracımıına çok güleryüzlüdürler bide anlayışlı :)
oy oyy bin kere maşallah hymarryim Allahım herşeyin hayırlısını versin kuzularına uyusunlar büyüsünler tıpış tıpış yürüsünler okulalra gitsinler cici cici meslekler edinsinler sonrada güzel güzel evlenip yuva kursunlar :)
canım benim senin yavrularını da göremiyoruz emmeeee,aminim çok güzeller,çok tatlılar annesi,
sen gibi annleri olur,sütleriyle tombiş tombiş besler de nasıl tatlı olmazlar demi,öp benim için onları,
şu istanbulda olsan gelir yerdim hepinizi vallah ya,kısmetboshayallersmile
kızlar konusunda kimseye söz vermiyoruz artık,
yoksa sizden ala kaynana mı olur ama,
yavrularım kime aşık olurlarsa ona varsınlar diyom zemuszemus,
bana kalsa turzemuszemusşu da kurabilirim ama o da olmaz sanırım,bi zaman sonra koku yapabilirsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3,
e egelim yoksun ortalarda kuşum,asıl ben seni özledim,ama ben de giremiyorum zatgen hamilelikteki lüks nerdeeeeeee:hulya:hymarrcim nasılsın özledim kız seni nezandır giremiodum.napiosun nasılsınız bakalım kızların nasıl kendi başına bakiosun dimi nasıl geçio günler
canım benim kızlar çok iyiler hamdolsun fakat ben çok sıkıldım artık sanırım şu soğuk ve karanlık havalardan,töbe töbe,
zor zamanlar atlattık bazı şeyleri oturtana kadar malum,
ama onun dışında yavrularım artık annelerini tanımaya başladıkça sevgileri bambaşka bir hal alıyor,konuşulacak şeyler var fakat,bugünümüze şükür
canım bakım konusuna gelince,
annem yakın aban ama hiç gece yanımda kalmadığı gibiöyle sabah 8 akşam 5 bende durmadı hiç,
hep araya başka şeyler girdi,
hayatta her zaman olduğu gibi bu dönemde de ikinci planda kaldım,
15 günlükken annemlerin evinden kendi evime geçtim,
geceleri eşim de dahil hiç yardım edenim olmadı,
genelde yalnız baktım,
şimdi de dedem memeleketten geldi kanser teşhisi kondu ona,annem artık tamamen onun hizmetinde,
onun da işi çok zor ama ben de böyle yalnızım işte,
ama birilerinden medet beklerken daha çok geriliyor insan,
ne zaman kimse benim çocuklarıma bakmak zorunda değil mantığını benimsersem o zaman kafam rahat ediyor,
ama ilk günden bugüne çok yorulduğum kesin canım....,,
aman ne uzun anlattım,
bin ah işit oldu seninki,
ya sen nasılsın bi tanem,
yavruların nasılllllŞeniz