Anket Halanizi mi yada teyzenizi mi daha cok seversiniz?

halanizimi yada teyzenizimi daha cok seviyorsunuz?

• Ankete Katılan
    180
2tane gül gibi teyzem var anne yarısı teyzelerım cok sevıyorum ıkısını de ..

halami cok fazla görmedim tanimadim bilmiyorum
ama teyzemin elinde büyüdüm sayilir ve bende teyzoscuyum hem teyze ana yarisidir derler cok dogru:asigim:

kesınlıkle halamı hayattta 1 kere kalbımı kırdı ve özurunu dıledı ama teyzemı nezaman görsem sureklı kızını ve totunlarını över neymış o halasının ogluyla evlenıp avustralyaya gıtmış rahat etmış ben ıse 6 yıl anlastıgım sevgılımle evlendıgım ıçın hep yalancıktan guler bana oyuzden herkes tarafından dışlanır bende hıç sevmem.ama en çokta yengemı çok sevıyorum onsuz yapamam mesela.

benım halam yok 4 tanede teyzem var cok sevıyorum teyzelerımı canlarım benım ama bazen dusunuyorum keske bı halam olsaydı cunku kızımında halası yok bız halasızlardanız:lepi:

3 tane teyzem var bi halam ama teyzelerimi daha çok seviyorum hatta halamı hiç sevmiyorum :1no2:

Teyzem olmadığı için geriye halam kalıyoraklinialirimsmile

ben ikisinide aynı severim.Adalet önemlidir benim için.
Teyzeler çoğunlukta gördüğüm kadarıyla ama halaya yeğeni düşman eden annelere bulurum suçu ben.
Benimde halam anneme çok çektirmiş ki teyzemle annem aynı eve gelin gelmiş birde öz teyze kızları.
Teyzemede çok çektirmiş halam.bende çok şahit oldum.
Ama annem ve teyzem bizleri halamıza karşı düşman etmedi.
Kızım o sizin halanız, çektirirse bbize çektiri.Siz saygınızı sevginizi eksiltmeyin dendi hep.
O benim halam, yeri geldi biz yeğenlerine de çok ikilik etti ama o bizim canımız
Canımız yandığında halamla teyzeminde canı yanar, eksiği fazlası olmadan.
Bence evlatları etkilemeyin arkadaşlar.Sizlerde hala olabilrsiniz unutmayın bnu.
İBenim kayınvalidemde anane ile teyze sevdirmiş hep.
Onarda melek değil ki eşimin halası gerçekten teyzeden bin kere daha candır bana ve eşime
ama k.valideye sorsan cana can katan teyzedir.
insanlar niye seçim hakkını engeller ki ???

teyzelerimi diyorum nedense hep daha sempatik gelmişlerdir bana...

teyzelerimi severim beş teyzem var halama gelince benim halam kadar fitne fesat fücuru yoktur herhalde zaten babam vefat etti edelide görüşmeyiz....benden uzak olsun yeter bana alsanaalsanasmile

İki halam bir teyzem var...
Halalarımı çok seviyorum, teyzemi pek sevmem...

teyzem olmadığından ben bu seçimde hiç zorlanmadım, halamı da severim sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…