• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Halanizi mi yada teyzenizi mi daha cok seversiniz?

halanizimi yada teyzenizimi daha cok seviyorsunuz?

• Ankete Katılan
    180
maalesef hicbirini ikisininde buyuk kotulukleri dokundu uzak olsunlar benden.

bende teyze yok ki...
halamda almanyada dogru düzgün tanımıyorum bile...
aslında 4.şıkta olsaydı ya hiçbiri diye onu işaretlerdim...
a.s.

Annenin kardeşlerine daha yakın olmasından mı nedir bilemiyorum ama teyzelerimi daha çok seviyorum diyebilirim.

2 dene halam var
1 dene teyzem var

halalarım calarım benim yaaa küfe g.t halacım ( şişmanda ben ole diom ona) :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

ay ikisinide çok severim..........
demeyi isterdim ama başkaları bizlere hala teyze oldu ne yazıkki............

İkiside Yok..Ama Annemin Kuzenlerini Teyzem Yerine Koyuyorum..Onları Çok Seviyorum :utangac:

nedense halalar cadı oluyolar yaa...:((
ben de teyzelerime canımı veririm! halama ise bayramdan bayrama tebessüm ederim...gıcık!:roflol:

Halayi da severim ama teyzeler daha agir basiyor, galiba daha yakin oluyorlar bizlere....

Açık ara farkla teyzeler önde, bunu hep düşünmüşümdür. Benimde halalarımla aram ne yazıkki iyi değil. Halalarım aynı zamanda teyzeler (5 kız kardeş oldukları için). Teyzesi oldukları yeğenleri onların gözünde hep bir sıfır önde olmuştur. Hep bize karşı negatif ayrımcılık yaptıklarını hissetmişimdir.

Olayın kaynağının temelinde gelin-görümcelik olduğunu düşünüyorum. Yani sorun annelerimiz ve halalarımız arasındaki elektrik kesinlikle ve bu biz yeğenlerede yansıyor görüldüğü gibi.

Back