• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Halanizi mi yada teyzenizi mi daha cok seversiniz?

halanizimi yada teyzenizimi daha cok seviyorsunuz?

• Ankete Katılan
    180
Teyzoşum.teyzoşum..teyzoşum..:dance:
nefret ediyorum halalarımdan 4 tane var dördünüde sevmiyorum..:1closedeyes:

halamlardan nefret ediyorum adlarını bile duymak istemiyrum teyzemlerle az da osa görüşüyrum nede olsa teyze demek anne yarısıdr

bir halam bir teyzem var ayirim yapmam ikiside ozeldir benim icin ,bu arada teyze oldum insallah yakinda da hala olucam :))

2 halam var ama ben bir tanesini çok seviyorum..
benim annem gibi..
herşeyimi anlattığım,sonuna kadar güvendiğim,maddi manevi yanımda olan tek kadın..:1hug:

halalara mesafaeliydik.teyzeyi çok iyi bilirdik.teyzemin biri zararsız,diğerini çok iyi bilirdik,çok samimiydik.zaman düşmanı uzakta aramamayı öğretti onu tanıyınca.

D canım arkadaşım D yani hiçbiri
şıklar arasında benim gibi sefiller için bişey yoktuu
ne halam var ne teyzem olsa hepsinide severdim heralde keşke olsaydı ama yok:1no2::çok üzgünüm:

teyzelerim tabiki de iki tane şeker mi şeker çok iyi teyzelerim var.halam var mı yok mu belli değil......hem teyzelerimi annemden bile daha çok severim ben...............

hadi ben halayı geçtim annemden bile çok seviyorum teyzemi dünya bir yana teyzem bir yana aaa olurmu demeyin çünkü annem süpürgesi eksik cadı

halam yok,olmasını isterdim ama...
bu yüzden mecburen teyzem..
ama teyzoşum da gerçekten anne yarımdır benim...

benim halam yok ama teyzelerim var dolayısıyla karsılastırma yapamıcam:1closedeyes:
ama ben hem halayım hem teyzeyim ve okudugum kadarıyla teyzeler seviliyor halalar sevilmiyor ama ben aynı zamanda halayım yaaaaaaaaasenağlama:1shok::delphin:

benimde hiç teyzem yok.olsaydı çok severdim diyorum ama anneme bakınca sevmezdim galiba
yanlış anlaşılmasın annemi seviyorum ama çok disiplinli bir kadın dominant teyzesırnaşık şey
halalarımda zamanında anneme çok çektirmişler ama diyaloglarım çok iyi
işin kötü tarafı kız halaya çeker benide en küçük halama benzetiyorlar
ayrıca bende teyzeyim yiğenlerimle aram süperhihoyyyt
halada oldum ama o yiğeniminde teyzeleriyle arası süperlülülülülülü
yazın yiğenlerimizin hepsi biraradayken anket yaptık en sevilen teyze seçildim:teytey:
a.s.a.s.a.s.

teyzeler açık ara fark atmış KK'da:hooray:

ben de teyzemi çok severim, halamla görüşmüyorum o derece yani..

Back