Anket Halanizi mi yada teyzenizi mi daha cok seversiniz?

halanizimi yada teyzenizimi daha cok seviyorsunuz?

• Ankete Katılan
    180
2 halam var nefret ediyom ikisinden
2 teyzem var melek onlar yaaaaaaaaaa ,
tabi teyzelerimi seviyorum :)

halam olmadigi icin teyzeler diyorum teyze anne yarisi hala biraz daha soguk kaliyor etrafimda gordugum kadariyla herkes teyzeyle daha cok anlasiyor gibime geliyor

malesef teyzem yok
halamda varmı yokmu belli dil var ama yok anlayın işte
bide manevi halam var aslında biyolojik olarak halam dil annemin çocukluk arkadaşı
fakat küçüklüğümde ben onun yeğenleri arasında dura dura ona hala demeye başlamışım sonra öylece süregeldi işte....

iki teyzem iki halam var..
halalarımdan biri rahmetli oldu, diğerini severim emeği var üstümde ama özel düşkünlüğüm yok...
büyük teyzemle çok iletişimim yoktur, küçüğü benim için özeldir...
teyzem gibi değil dostum, ablam gibidir...

halasını çok seven yokmuş :)
ben de hiç sevmem hehe
ama ben de hala olcam ilerde :))

eskiden teyzelerime çok düşkündüm şimdi halalarım sanki daha ağır basıyoo
aslında ikisinide severim

canlarım benim ne halam nede teyzem var.onun yerine amcam desem olurmu?:sm_confused:

bende halalarımı çok severim.teyzelerime daha çok düşkündüm ama şimdi sadece nasılsın iyimisin...çünkü bana yamuk yaptılar beni en çok seven teyzem bile çok şeye maloldu.hatırldıkça nefretim artıyor ama annemin hatırı için konuşuyorum..yoksa konuşmaya bile değmeyecek insanlarmış...

bi arkadaşım demişti, hayatımda halasını seven tek insana rastlamadım diye.
benim de halamla çok daha sık görüşmeme rağmen aram teyzemler kadar iyi deildir.
anket sonucu da bizi destekler yönde :)

teyze anne yarısıdır :1hug: , bende teyzelerimi daha çok severim.Ben hala olucam ,teyzem gibi bir hala :asigim:

Çok açık ortadaki herkes teyzesini kendine yakın buluyor. Benim teyzem de yohalam da..Ama ben yeyzeyim ve yeğenim bana adeta aşıktır.Halasını da sever ama benim yerim ayrı bilirim.
Bu arada niye düşündünüz mü; hem teyze anne yarısı hikayesi(kız kardeş ilişkisi apayrı be:smiley-cool:nce) hem de halalar görümce yaa,nasıl bir kaynana hadisesi varsa görümcelik olayı da var.Böyle düşündüm şu anda.

Back