• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Halanizi mi yada teyzenizi mi daha cok seversiniz?

halanizimi yada teyzenizimi daha cok seviyorsunuz?

• Ankete Katılan
    180
Teyzeciğim canım benim canım benim çok seviyorum seni.Anne yarım benim :38:

Halamlarla sürekli görüşme halindeyiz. Teyzemlerle daha seyrek. Arada mesafe olunca belirli resmiyet oluyor ister istemez.
Hangisini daha çok seversin dersen cevaplayamam.
Benim için çok özel ve değerli insanlar. Yerleri ayrı onları bi kefede tartamam.
Allah eksik etmesin.:54:

Edit: Yorumları okuyunca halalarımı bi kez daha sevdim :1:

Son düzenleme:
Ne teyzem var ne de halam
Ne kız kardeşim var ne görümcem:1:

Aslında 2 taraftan da büyük büyük kazıklar yemiş biri olarak çok da önemli değil...
Ailem yeter teyzeymiş halaymış herkes memfaat ve ezme peşinde. :37:

Teyzlelerimi hiçsevmem çünkü bana yabancılar hepsi de havalı ama tek bi halam var o benim canımmmmm çok seviyorum allah başımdan eksik etmesin

teyze ana yarısı derler ama bir soğukluk oluyor. halam öyle mi canım benim herşeyimi tek o bilir...

teyzelerin bu kadar açık fark yaratması;annelerimizin nasıl etkisi altında kaldığımızı gösteriyor.Bende teyzeyim yinede sonucu şaşırtıcı nedenini ise çok açık buluyorum...

tabiki teyzemi seviyorum,halamla hiç hala yeğen gibi olmadık sanki kendine rakip görüyor beni aramızdada okadar çok yaş farkı olmasına rağmen,eksikliğinide hissetmiyorum olsada bir olmasada nötr yani:44::44:

Kesinlikle teyzemi çok seviyorum. Yurt dışında olmasına rağmen Türkiye'ye geldiğinde sanki hep beraber yaşıyormuşuz gibi hissediyorum.

Back