Halam hırsızlık yapıyor

Halanız hasta kızı varsa kuzeniniz yani siz konuşun düzgünce ama herşey bir yana köpeğe sopayla vurmasına kızdım hem hasta hem vicdansız

Babanızı ve diğer halanızı ikna etmelisiniz önce.
Onlar hoşgördükçe kadın devam ediyor.
Alacaklar karşılarına biliyoruz dur konuşacaklar.
Gerekirse eşine söylemeden onlar tedavi ettirecek.
Çocuk yetiştiriyor, bu kadar aleni bir şeyi görmeme ihtimali var mı o çocuğun?
Azıcık yetişkin gibi davransın babanlar. Her şeyin sınırı var.
Yarın öbür gün başkasından çalarken suç üstü olur, o zambağında kaç bucak görürler. Rezaletin alasına davetiye çıkarıyorlar susarak.

Biz köyde oturuyoruz ve köy yerinde evin önüne inerken 5 dk lık komsuya giderken vs. kapı kilitleme huyu yoktur kimse kilitlemez. Mesela evin önüne oturmaya inersin kapı yine açıktır .
Köfteyi açması zaten başlı başına saçmalık.
İnanın orasını bizde çözemedik çünkü bize eve çıkamadım diyo

Ya başkası aldı zannederler diye düşündü bizi yada 3 tane çocuklar biri biri yemiştir diye düşünürler birbirlerine sormazlar diye mi düşündü bilemiyorum artık orasını .
Ama bana kalırsa utanma yok ar damarı çatlamış şöyle söyleyeyim annemin basit sıradan bahçeye giderken giydiği ayakkbaıları bile çaldı ve annemin gözünün önünde giyiyor
Tv nin önünde duran 5 tl para halam odaya girer girmez 2 dk içinde kayboluyor ondan şüphelenceimizi anlaması lazım ama yinede çalıyo

En basiti de ben onlara kalmaya gidiyorum evde sadece halam ve 2 kızı oluyo biri 18 yasında diğeri çok küçük daha cüzdanımı karıstırıyo hayır akşam olan 20 tl para sabah cüzdanda yoksa tabiki ben kimden şüphelencem yan komsu girip de alacak değil ama yine de çalıyo.

Hasta mı değil mi bilmiyorum ama önceleri para çalıyodu bizde sigara için diyorduk ama iş yemeye giyime dönünce anladık ki gözünün kaldığı şeyi yürütüyor Allah ıslah etsin bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…