• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halam hırsızlık yapıyor

Sadece kopege vurmasina sinir oldum yaa:sinirli:
Kopek keske kapivereydi pacasindan
Ona ben de çok sinirlendim canı ne çok acımıştır e artık nasıl vurduysa uzunca kalın bir sopa vardı zaten
Isırsaydı da görseydi gününü
Bide kçük kızını da alet ediyo herşeyi onun gözünün önünde yapıyo onada yazık

Kleptomanlar maddi olarak değeri olmayan ufak tefek şeyleri de çalarlar ama sizin hala maşallah et, kıyma, para, altın filan çalıyor hep. Hiç değersiz şeylerin de çalındığı oldu mu? İyilik etmiyorsunuz eğer hastaysa, hasta değilse ve bilinçli yapıyorsa da bu kadar yüz vermemek gerek bilemedim. Köpeğe vurabildiğine göre çok merhametli biri değil aynı zamanda. Neden bu kadar idare ediyorsunuz ki?

Siz utanıp üzüldüğünüz için görmezden gelebilirsiniz, halanızda bu durumdan cesaret alıp başka birinin malını da çalabilir. İşler daha çirkin boyuta gelebilir. Yakını olarak bu duruma el koymanız gerekir.

eşimin yeğeninde de var bu huyu. henüz 17 yaşında. herkes biliyor ama kimse bir şey diyemiyor.
annesi babasına desek ortalığı yakar yıkar inkar ederler.
tek çocuk istediğini imkan ölçüsünde yaparlar ama o doymuyor.
sadece para çalıyor. bir de nasıl efendi duruyor. bana diğer halaları yani görümcemler dediğinde asla inanmadım imkansız dedim. ta ki başıma gelene kadar.
biz çareyi onlara giderken ya da onlar geldiğinde cüzdanımızı saklayarak bulduk.

Ben anlayamadım mangalı zaten siz cumartesi yapmışsınız ama halan gelmemiş dün yani pazar günü gelmiş o köfteler nasıl açılmamıştı zaten cumartesi günü yaptığınız mangalda kullanmadınız mı köfteleri tatlıları. Kalan olduysa da buzluğa konur zaten nasıl açmış eve hangi anahtarla girmiş siz yoksanız.

Kaldı ki giremedim köpekten demiş salak değil ya bu kadın açıldığını göreceğinizi bilmiyor mu anlaşılacağını bilmiyor mu. Bir de giremedim demiş koştur koştur aman birşey çalar diye eve gitmenizi de anlamadım.

Bizim böyle bir akraba vardı kimse diyemiyordu şunlar geldiğinde param çalındı. Sadece düzenli araliklarla herkesin parası caliniyordu. Herkes aman bizden çıkmasın dusuncesindeydi ta ki son para çalınana kadar. O akraba söyledi direk kişinin ailesine böyle böyle param çalındı ve odaya ondan başkası girmedi diye. Önce bi inanmamalar Hayır yapmamistir vs demeler ama belli yani. Ondan sonra duyduk herkes o akrabamiza teşekkür etmiş iyiki açık ettin artık hiçbirimizin parası calinmiyo diye. Birinin bunu yapması gerek

Ben anlayamadım mangalı zaten siz cumartesi yapmışsınız ama halan gelmemiş dün yani pazar günü gelmiş o köfteler nasıl açılmamıştı zaten cumartesi günü yaptığınız mangalda kullanmadınız mı köfteleri tatlıları. Kalan olduysa da buzluğa konur zaten nasıl açmış eve hangi anahtarla girmiş siz yoksanız.

Kaldı ki giremedim köpekten demiş salak değil ya bu kadın açıldığını göreceğinizi bilmiyor mu anlaşılacağını bilmiyor mu. Bir de giremedim demiş koştur koştur aman birşey çalar diye eve gitmenizi de anlamadım.
Cumartesi onlar gelmediği için mangal yapmadık normal fırında tavuk yaptık kendimize ertesi günü yeriz diye de annem köfteleri buzluğa attırmadı. Biz halamın huyunu biliyoruz evet bize giremedim dedi ama besbelli girmiş işte. Diyorum ya ya biz birşey demiyoruz diye göz göre göre yapıyor yada bizi salak anlamayacak ondan şüphelenmeyecek sanıyor . Halam bizim eve her geldiğinde zaten çekmece dolap oda heryeri karıitırır bize eve giremedim dedi de biz koşturduk ya bunun sebebi de onu çok iyi tanıyor olmamız çnkü bir kere de annemin ayakkabısnı çalmştı ayakkabı derken bahçeye inerken kullandığı bir ayakkabı
Geçen sene de yine bizim yokluğumuzu fırsat bilmiş evde erkek kardeşim varmış bize gelmiş buzdolabın üzerndeki eticine kadar çalmış sonra çamaşır deterjanını
Babama dedim inanamadı ertesi gün beni halamlara gönderdi gittiğimde eticini gördüm evlerinde

Kleptomanlar maddi olarak değeri olmayan ufak tefek şeyleri de çalarlar ama sizin hala maşallah et, kıyma, para, altın filan çalıyor hep. Hiç değersiz şeylerin de çalındığı oldu mu? İyilik etmiyorsunuz eğer hastaysa, hasta değilse ve bilinçli yapıyorsa da bu kadar yüz vermemek gerek bilemedim. Köpeğe vurabildiğine göre çok merhametli biri değil aynı zamanda. Neden bu kadar idare ediyorsunuz ki?
İhtiyacı olmayan birşeyi çalmıyor herhalde bizden genelde hep değerli işine yarayan şeyleri çalıyor vallahi
Çantamda bi meyvesuyu bulsa bile affetmiyo o kadar yani
Halamla armız çok iyi gidip geliyoruz ne yapacağımızı bilemiyoruz
Hepimiz rahatsısız bu durumdan kimse sesini çıkartmadğı için bizde idare temek zorunda kalıyoruz
Biliyoruz ki böyle birşeyi kim ortaya atarsa onu da aa ne güzel gerçeği ortaya çıkarttı diyerek karsılamayacaklar tam aksine topa tutacaklar

Bizim böyle bir akraba vardı kimse diyemiyordu şunlar geldiğinde param çalındı. Sadece düzenli araliklarla herkesin parası caliniyordu. Herkes aman bizden çıkmasın dusuncesindeydi ta ki son para çalınana kadar. O akraba söyledi direk kişinin ailesine böyle böyle param çalındı ve odaya ondan başkası girmedi diye. Önce bi inanmamalar Hayır yapmamistir vs demeler ama belli yani. Ondan sonra duyduk herkes o akrabamiza teşekkür etmiş iyiki açık ettin artık hiçbirimizin parası calinmiyo diye. Birinin bunu yapması gerek
O halamdan başkası olsa zaten ben şimdiye kadar asla susmazdım ama diyorum ya evde konusu geçnce bile babam kızıyo ayıp ayıp diye bazen halam geliyo cüzdanlarınuı saklasın herkes diyoruz babam terbiyesizlik yapmayn diyo
Hlama saygı duyuyoruz bide hepimiz sanırım sevdiğimiz için syleyemiyoruz babam da şaşırdı ne yapacağını bielemez halde korkuyo başkasına da yapacak işin sonu kötü olacaak dye

eşimin yeğeninde de var bu huyu. henüz 17 yaşında. herkes biliyor ama kimse bir şey diyemiyor.
annesi babasına desek ortalığı yakar yıkar inkar ederler.
tek çocuk istediğini imkan ölçüsünde yaparlar ama o doymuyor.
sadece para çalıyor. bir de nasıl efendi duruyor. bana diğer halaları yani görümcemler dediğinde asla inanmadım imkansız dedim. ta ki başıma gelene kadar.
biz çareyi onlara giderken ya da onlar geldiğinde cüzdanımızı saklayarak bulduk.
Bizde şaunda sizin moddayız işte baktım ki sonu gelmiyo mesela onlara gttiğimde paralarımı göğsüme koyuyorum eve geldiğinde herşeyi saklıyoruz çnkü alalen heryeri geziyo her tarafı karıstırıyo

iyide burada çözüm bulamayız ki güzelim artık bu halanın tedavi olması lazım hemde ACİL
Evet çözüm bulunmuyo ama o kadar kızgınım ki ona sinirimden hemen sizlere anlatmak istedim tedavi falan olmaz o
İmasını bile yapamıyoruz o kadar kötü bi durum ki bu
Ben onlara kalmaya gittiğimde duşa girmiştim hemen çantamı karıstırmaya başlamış dustan birşey almaya geri dönmüştüm odaya şimdi suçüstü yaparım diye utandım uzaktan beri çağırarak gittim yanına
Şimdi cüzdanımı açmış bi vaziyette yakalarsam ne dceğimi bilemem diye

Evet çözüm bulunmuyo ama o kadar kızgınım ki ona sinirimden hemen sizlere anlatmak istedim tedavi falan olmaz o
İmasını bile yapamıyoruz o kadar kötü bi durum ki bu
Ben onlara kalmaya gittiğimde duşa girmiştim hemen çantamı karıstırmaya başlamış dustan birşey almaya geri dönmüştüm odaya şimdi suçüstü yaparım diye utandım uzaktan beri çağırarak gittim yanına
Şimdi cüzdanımı açmış bi vaziyette yakalarsam ne dceğimi bilemem diye

gerçekten zor bir durum ama , çok daha kötü sonuçlara varabilir sizi susmanız ,

Yüzüne vuracaksınız.
Yani böyle sustukça yapmaya devam edecek bu aşikar.
Açıkça söylerdim ben olsam.
Belki anladığınızı,bildiğinizi anlarda utanır.
Aksi halde devam edecek.

Cumartesi onlar gelmediği için mangal yapmadık normal fırında tavuk yaptık kendimize ertesi günü yeriz diye de annem köfteleri buzluğa attırmadı. Biz halamın huyunu biliyoruz evet bize giremedim dedi ama besbelli girmiş işte. Diyorum ya ya biz birşey demiyoruz diye göz göre göre yapıyor yada bizi salak anlamayacak ondan şüphelenmeyecek sanıyor . Halam bizim eve her geldiğinde zaten çekmece dolap oda heryeri karıitırır bize eve giremedim dedi de biz koşturduk ya bunun sebebi de onu çok iyi tanıyor olmamız çnkü bir kere de annemin ayakkabısnı çalmştı ayakkabı derken bahçeye inerken kullandığı bir ayakkabı
Geçen sene de yine bizim yokluğumuzu fırsat bilmiş evde erkek kardeşim varmış bize gelmiş buzdolabın üzerndeki eticine kadar çalmış sonra çamaşır deterjanını
Babama dedim inanamadı ertesi gün beni halamlara gönderdi gittiğimde eticini gördüm evlerinde

İyi de baban evde yok siz yoksunuz nereden anahtarı buldu da girdi anahtar mı vardı onda ya da bu huyu varsa anahtar neden veriliyor neden halana da anahtar veriliyor buyur sende kalsın diye. Bir de hani ne kadar anlamazlar derse desin hiç açılmamış paket açarsan illa anlaşılır bunu idrak edemiyor mu?

Merhaba hanımlar
Bu konuya benzer şeyler anlatmıştım sizlere daha önce ama bir çözüm bulamadık maalesef
Başlıktan da anladığınız üzere halam bildiğiniz bayağı hırsızlık yapıyor utanmadan çekinmeden göz göre göre
Zaten böyle bir huyu olduğunu biliyorduk ama babamın kardeşi sonuçta kimse birşey diyemiyodu onun adına biz utanıyoruz çünkü.
Ama dün yaptığı beni çileden çıkarttı . Hala sinirden titriyorum

Cuma günü beni aradı hergün arayıp duruyo bende açtım birşey mi oldu acaba diye bana harçlık lazım ya baban yada sen 50 tl ayarlayın bana diyo.
Babama söyledim baba halam para istiyo diye babam da halama düşkündür kızından 70 tl para göndermiş.
Biz halamın bu tavrına çok kızdık sonuçta eniştem de onu parasız bırakmıyor sigara kullanıyo o yüzden istiyo kesin , bide sürekli istiyo
Her neyse evde ben babama dedim baba ayıp yaptığı kocası varken senden benden para istiyo bide enişten duymasın diyo dedim babam da olsun kızım en azından istiyo çalmasın da o huyundan vazgeçsin de dedi

Ama huylu huyundan vazgeçer mi hiç
Babam onları ailecek cumartesi akşamı mangala davet etmişti gelemediler
Dün de bize gelmişler bizde komşuya gitmiştik bebek görmeye evde de babam vardı oda sonradan şehirdışına çıkmak için yola çıktı
Biz komsudayken halam aradı beni siz nerdesiniz diye bende hala siz mi geldiniz bekleyn geliyoruz dedim yok biz sizi bulamayınca döndük eve gidiyoruz bile dedi eve girebildiniz mi dedim köpek eve sokmadı bizi dedi

Sonra biz halamın huyunu bildiğimiz için koştur koştur eve gittik zaten hemen yan komsudaydık
Köpeğin önünde uzunca bir sopa vardı
Eve gittik ben hemen cüzdanıma baktım çok şükür eksik yoktu aradan yarım saat sonra buzdolabını temizlemek için kapaği bi açtım kızlar ne göreyim
Mangal için aldığım köftelerin yarısı yok başımdan aşağı kaynar sular boşaldı Dolapta hazır alınmış tatlılar vardı onların yarısı yok yani resmen halam çalmış
Bu nasıl bi utanmazlık anlamıyorum açılmamış paketi açmış yırtmış bide biz salağız ya eve köpek çıkartmadı diyo köpeğe vurmuş demek ki sopayla çıkmış
Bizi anlamaz mı sanıyo çözemedim resmen salak yerine koyuyo insna göz göre göre yapar mı bunu ya
Babamı aradım hemen acıyorum artık diyecek birşey bulamıyorum diyo
Halamın yüzünü görmek istemiyorum valla

Bide ben evine gidip kalıyorum falan hep paralarımı göğsüme saklarım bi gece yarısı çantamı karıstırırken duyduğum için kendisini ve hırsızlık yaptığını bilidğim için
Halamız diye birşey diyemiyoruz onun utanması gerekirken biz utanıyoruz hayr bide çok güleryüzlü evine giderim kızım aşağı canım yukarı
Artık ne yapacağımızı şaşırdık
Babam bi dönem enişteme diyecekti ama diyemedi kolay birşey de değil ki inanın biz utanıyoruz onu yakalycaz diye falan
Babanıza söyleyin muhatap olmayın nasıl terbiyesiz kadın o ya. Eve dahi almayin

Aynı sorun benim de yyengemde var göz göre göre çalıyor ama onun ki hastalık değil çaldığı zaman kendine sigara veya kıyafet alıyor. Öğrenciyken gözüm gibi sakladığım 100 tl mi çalmıştı :KK12: ve daha çoğunu...
Sizin halanızın ki hastalık gibi duruyor

Bence arayip aldiklarini isteyin. Ben halam bile olsa arar bunu yüzler ve aldıklarini ver derdim. Kıvırirsa da eşine anlatır doktora gitmesini soylerdim.
Karşımdaki insanda utanma yoksa bende hiç yoktur.

Back