- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hasta zaten yani ben öyle düşünüyorum ,Baban konuşsun halanla acık acık. Belki haftadır psikolojik olarak
Ihtiyacı olan biri mi ? Yani fakir ya da zorluk içinde mi ?Hasta zaten yani ben öyle düşünüyorum ,
Babam da utanıyor adam ya halamla arasıda iyi biz konusunu geçirince bile kapatın konuyu ayıp diyo
Düşünsenize ben ona kalmya gidiyorum evde halamla çocuklşarından başka kmse yok sabah kalktığımda cüzdanımda para eksik olsa kim almış olabilir ?
Bunu bile bile alıyo mesela
Yani gizli saklısı yok sanki
Dolaptan köfteyi de bizim eve çıkıp kim alacak 10 dk içinde onun aldığını anlamayacaz mı sanıyo anlamadım
Zaten bize yaan başkasına da yapar eminim ki ama gerçekten utanıyoruz diyorum ya ben halamı suçüstü yapmaya bile utandım çantamı karıstırdığını duyduğum halde uyuyomuş gibi yapmya devam ettim ne denir bilemiyorumSize yapan herkese yapar, başka insanları da düşünerek söylemelisiniz. Buna gözyummak olmaz çünkü tüm toplumu etkileyecek bişey hırsızlık
Birde anahtar onda niye var, kapınız niye kilitli değil o eve girebilmesi başlı başına tuhaf
Hayır canım şöyle söyleyeyim durumları bizden iyi , ne koparsam kardır diye bakıyo daha öncede yine bizim evden buzdolabın üstünden Eti cin almış sonra çamaşır deterjanı 1 paket annemin ayakkabılarını almış merdivenden giymiş gitmişIhtiyacı olan biri mi ? Yani fakir ya da zorluk içinde mi ?
Bence de hasta ama yıllar öncesinde kendi eltisi bunun konusunu geçirmiş evden altınım kayboldu ogün de yengem gelmişti diye eniştem ortalığı yıktı siz ne diyosunuz diye aynı şekilde halam da öyleHalanızda kesinlikle hırsızlık hastalığı var. Bunlar sadece para değil, lokantaya gittiklerinde orda bir çatal beğenseler onu bile alıyorlar. Tedavi olmalı
Zaten bize yaan başkasına da yapar eminim ki ama gerçekten utanıyoruz diyorum ya ben halamı suçüstü yapmaya bile utandım çantamı karıstırdığını duyduğum halde uyuyomuş gibi yapmya devam ettim ne denir bilemiyorum
Evin anahtrarı onda yok biz köyde oturuyoruz köy yerinde evin önüne inerken 5 dk komsuya giderken falan kapı kilitlemeyiz pek herkes öyledir
Bide bizim evin önünde köpek olduğu için kimse yaklaşamaz ama o vurdu demek ki köpeğe girdi eve
Eğer enişte böyle şeylere gelemeyen biriyse halanızı boşayabilir. Ya da hasta diye tedavi için konuşun anlayış göstermeli ve halanızı bir o ikna eder ederse.Bence de hasta ama yıllar öncesinde kendi eltisi bunun konusunu geçirmiş evden altınım kayboldu ogün de yengem gelmişti diye eniştem ortalığı yıktı siz ne diyosunuz diye aynı şekilde halam da öyle
Napıcağımızı bilemez durumdayız
Tedavi için uğrasmıyoruz değil kimse bunu dile getiremiyo utanıyoruz çünkü .İyi de halanız hasta neden tedavi için kimse uğraşmıyor? Hırsızlık hastalığı var bilmiyor musunuz? Kleptomani, araştırın ve kadını tedavi ettirsin ailesi.
Bence bu halan hasta kelebek . Kesin hem de zaten öyle bi hastalık var çalma hastalığı psikolojide deHayır canım şöyle söyleyeyim durumları bizden iyi , ne koparsam kardır diye bakıyo daha öncede yine bizim evden buzdolabın üstünden Eti cin almış sonra çamaşır deterjanı 1 paket annemin ayakkabılarını almış merdivenden giymiş gitmiş
Açıkcası söylesek bile ben bunun tedavisini bakacaklarını düşünmüyorum. Kötü olan biz olcaz ayıplanan biz olcaz halamızın açığını meydana çıkarttınız diyecekler.Tamam da bu hastalık ve utanıyoruz demeniz olmaz kadına yardım etmeniz tedavi olması gerekiyor. Normal bir durum değil sizin görmezden gelmeniz olamıs
Bence de boşar yada döver ama halamı tedavi için hastaneye götürmez. Halam da huyundan vazgeçmez benceEğer enişte böyle şeylere gelemeyen biriyse halanızı boşayabilir. Ya da hasta diye tedavi için konuşun anlayış göstermeli ve halanızı bir o ikna eder ederse.
Aklıma breaking bad geldi
Zaten dün beni arayıp durmuş yine babama dedim halam arayıp duruyo konusmak istemiyorum diye babam da telefonu aç da birisi dolapdan birşeyler almış malzemeler eksik falan de bakayım ne diyecek dedi ben diyemem baba dedim. Zaten onun yaptığı besbelli itiraf falan etmez çok dese ne der biliyo musunuz yanında küçük kızı oluyo adı ayşe diyelim ablası ayşe nin canı birşeyler istedi bende buzdolabına baktım da köfte falan gördü bende evde yapıveririrm diye aldım der çünkü genelde böyle diyoBence aileye haber sakin. Eve hirsiz girmis, kopegi bayiltip. Evden bir miktar para ile buzdolabindan bir seyler calmis. Biz de gecen hafta yan eve hirsiz girdikten sonra kapiya kamera taktirmistik. Polis goruntuleri inceleyecekmis deyin. Sadece buzdolabi icin polis cagirilmaz diye para da katin isin icine. Etekleri tutusursa buzdolabini ben asirdim ama paraya dokunmadum diye kendini savunur.
Benim halam var ve bazı hareketleri bana bunamış gibi geliyor ve ona diyorum hala bunuyorsun kursa falan git bir şeylerle uğraş diyorum. Derim yani kimseden saklamam çünkü bu bir hastalık. Onun iyiliği için derim ve tedaviye yönlendiririm.Tedavi için uğrasmıyoruz değil kimse bunu dile getiremiyo utanıyoruz çünkü .
Gerçekten biz onun adına utanıyoruz
Diğer halam da biliyo mesela yani ablası onun böyle olduğunu oda çareyi halam ona gittiğinde eşyalarını falan saklamak da buluyo kimse söyleyemiyo bizden çıkmasın bu konu modundayız .
Kolay dğeil sizin halanız yada kardeşiniz var mı bilmiyorum ama bi düşünsenize Tamam onun iyiliği için de herkesin iyiliği içn de bu konunun dile getirilmesi gerek ama kızları var kuzenlerim var sanki herkes bizi suçayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?