Halam hırsızlık yapıyor

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar
Bu konuya benzer şeyler anlatmıştım sizlere daha önce ama bir çözüm bulamadık maalesef
Başlıktan da anladığınız üzere halam bildiğiniz bayağı hırsızlık yapıyor utanmadan çekinmeden göz göre göre
Zaten böyle bir huyu olduğunu biliyorduk ama babamın kardeşi sonuçta kimse birşey diyemiyodu onun adına biz utanıyoruz çünkü.
Ama dün yaptığı beni çileden çıkarttı . Hala sinirden titriyorum

Cuma günü beni aradı hergün arayıp duruyo bende açtım birşey mi oldu acaba diye bana harçlık lazım ya baban yada sen 50 tl ayarlayın bana diyo.
Babama söyledim baba halam para istiyo diye babam da halama düşkündür kızından 70 tl para göndermiş.
Biz halamın bu tavrına çok kızdık sonuçta eniştem de onu parasız bırakmıyor sigara kullanıyo o yüzden istiyo kesin , bide sürekli istiyo
Her neyse evde ben babama dedim baba ayıp yaptığı kocası varken senden benden para istiyo bide enişten duymasın diyo dedim babam da olsun kızım en azından istiyo çalmasın da o huyundan vazgeçsin de dedi

Ama huylu huyundan vazgeçer mi hiç
Babam onları ailecek cumartesi akşamı mangala davet etmişti gelemediler
Dün de bize gelmişler bizde komşuya gitmiştik bebek görmeye evde de babam vardı oda sonradan şehirdışına çıkmak için yola çıktı
Biz komsudayken halam aradı beni siz nerdesiniz diye bende hala siz mi geldiniz bekleyn geliyoruz dedim yok biz sizi bulamayınca döndük eve gidiyoruz bile dedi eve girebildiniz mi dedim köpek eve sokmadı bizi dedi

Sonra biz halamın huyunu bildiğimiz için koştur koştur eve gittik zaten hemen yan komsudaydık
Köpeğin önünde uzunca bir sopa vardı
Eve gittik ben hemen cüzdanıma baktım çok şükür eksik yoktu aradan yarım saat sonra buzdolabını temizlemek için kapaği bi açtım kızlar ne göreyim
Mangal için aldığım köftelerin yarısı yok başımdan aşağı kaynar sular boşaldı Dolapta hazır alınmış tatlılar vardı onların yarısı yok yani resmen halam çalmış
Bu nasıl bi utanmazlık anlamıyorum açılmamış paketi açmış yırtmış bide biz salağız ya eve köpek çıkartmadı diyo köpeğe vurmuş demek ki sopayla çıkmış
Bizi anlamaz mı sanıyo çözemedim resmen salak yerine koyuyo insna göz göre göre yapar mı bunu ya
Babamı aradım hemen acıyorum artık diyecek birşey bulamıyorum diyo
Halamın yüzünü görmek istemiyorum valla

Bide ben evine gidip kalıyorum falan hep paralarımı göğsüme saklarım bi gece yarısı çantamı karıstırırken duyduğum için kendisini ve hırsızlık yaptığını bilidğim için
Halamız diye birşey diyemiyoruz onun utanması gerekirken biz utanıyoruz hayr bide çok güleryüzlü evine giderim kızım aşağı canım yukarı
Artık ne yapacağımızı şaşırdık
Babam bi dönem enişteme diyecekti ama diyemedi kolay birşey de değil ki inanın biz utanıyoruz onu yakalycaz diye falan

Baban konuşsun halanla acık acık. Belki haftadır psikolojik olarak
Hasta zaten yani ben öyle düşünüyorum ,
Babam da utanıyor adam ya halamla arasıda iyi biz konusunu geçirince bile kapatın konuyu ayıp diyo
Düşünsenize ben ona kalmya gidiyorum evde halamla çocuklşarından başka kmse yok sabah kalktığımda cüzdanımda para eksik olsa kim almış olabilir ?
Bunu bile bile alıyo mesela
Yani gizli saklısı yok sanki
Dolaptan köfteyi de bizim eve çıkıp kim alacak 10 dk içinde onun aldığını anlamayacaz mı sanıyo anlamadım

Ihtiyacı olan biri mi ? Yani fakir ya da zorluk içinde mi ?

Halanızda kesinlikle hırsızlık hastalığı var. Bunlar sadece para değil, lokantaya gittiklerinde orda bir çatal beğenseler onu bile alıyorlar. Tedavi olmalı

Zaten bize yaan başkasına da yapar eminim ki ama gerçekten utanıyoruz diyorum ya ben halamı suçüstü yapmaya bile utandım çantamı karıstırdığını duyduğum halde uyuyomuş gibi yapmya devam ettim ne denir bilemiyorum
Evin anahtrarı onda yok biz köyde oturuyoruz köy yerinde evin önüne inerken 5 dk komsuya giderken falan kapı kilitlemeyiz pek herkes öyledir
Bide bizim evin önünde köpek olduğu için kimse yaklaşamaz ama o vurdu demek ki köpeğe girdi eve

Ihtiyacı olan biri mi ? Yani fakir ya da zorluk içinde mi ?
Hayır canım şöyle söyleyeyim durumları bizden iyi , ne koparsam kardır diye bakıyo daha öncede yine bizim evden buzdolabın üstünden Eti cin almış sonra çamaşır deterjanı 1 paket annemin ayakkabılarını almış merdivenden giymiş gitmiş

Halanızda kesinlikle hırsızlık hastalığı var. Bunlar sadece para değil, lokantaya gittiklerinde orda bir çatal beğenseler onu bile alıyorlar. Tedavi olmalı
Bence de hasta ama yıllar öncesinde kendi eltisi bunun konusunu geçirmiş evden altınım kayboldu ogün de yengem gelmişti diye eniştem ortalığı yıktı siz ne diyosunuz diye aynı şekilde halam da öyle
Napıcağımızı bilemez durumdayız

Tamam da bu hastalık ve utanıyoruz demeniz olmaz kadına yardım etmeniz tedavi olması gerekiyor. Normal bir durum değil sizin görmezden gelmeniz olamıs

Eğer enişte böyle şeylere gelemeyen biriyse halanızı boşayabilir. Ya da hasta diye tedavi için konuşun anlayış göstermeli ve halanızı bir o ikna eder ederse.

Aklıma breaking bad geldi

İyi de halanız hasta neden tedavi için kimse uğraşmıyor? Hırsızlık hastalığı var bilmiyor musunuz? Kleptomani, araştırın ve kadını tedavi ettirsin ailesi.
Tedavi için uğrasmıyoruz değil kimse bunu dile getiremiyo utanıyoruz çünkü .
Gerçekten biz onun adına utanıyoruz
Diğer halam da biliyo mesela yani ablası onun böyle olduğunu oda çareyi halam ona gittiğinde eşyalarını falan saklamak da buluyo kimse söyleyemiyo bizden çıkmasın bu konu modundayız .
Kolay dğeil sizin halanız yada kardeşiniz var mı bilmiyorum ama bi düşünsenize Tamam onun iyiliği için de herkesin iyiliği içn de bu konunun dile getirilmesi gerek ama kızları var kuzenlerim var sanki herkes bizi suçayacak gibi

Bence bu halan hasta kelebek . Kesin hem de zaten öyle bi hastalık var çalma hastalığı psikolojide de

Bence aileye haber sakin. Eve hirsiz girmis, kopegi bayiltip. Evden bir miktar para ile buzdolabindan bir seyler calmis. Biz de gecen hafta yan eve hirsiz girdikten sonra kapiya kamera taktirmistik. Polis goruntuleri inceleyecekmis deyin. Sadece buzdolabi icin polis cagirilmaz diye para da katin isin icine. Etekleri tutusursa buzdolabini ben asirdim ama paraya dokunmadum diye kendini savunur.

Tamam da bu hastalık ve utanıyoruz demeniz olmaz kadına yardım etmeniz tedavi olması gerekiyor. Normal bir durum değil sizin görmezden gelmeniz olamıs
Açıkcası söylesek bile ben bunun tedavisini bakacaklarını düşünmüyorum. Kötü olan biz olcaz ayıplanan biz olcaz halamızın açığını meydana çıkarttınız diyecekler.
Eniştem inanmaz halam inkar eder video falan çeksek eniştem halamı bile boşayabilir yada döver söver bidaha yapma der ama halam yapmaya devam eder.
Yani hastaneye falan götürüp tedavasini baktırma olayı olmaz halam da zaten utanmıyo zerre kadar çekinmiyo

Eğer enişte böyle şeylere gelemeyen biriyse halanızı boşayabilir. Ya da hasta diye tedavi için konuşun anlayış göstermeli ve halanızı bir o ikna eder ederse.

Aklıma breaking bad geldi
Bence de boşar yada döver ama halamı tedavi için hastaneye götürmez. Halam da huyundan vazgeçmez bence

Zaten dün beni arayıp durmuş yine babama dedim halam arayıp duruyo konusmak istemiyorum diye babam da telefonu aç da birisi dolapdan birşeyler almış malzemeler eksik falan de bakayım ne diyecek dedi ben diyemem baba dedim. Zaten onun yaptığı besbelli itiraf falan etmez çok dese ne der biliyo musunuz yanında küçük kızı oluyo adı ayşe diyelim ablası ayşe nin canı birşeyler istedi bende buzdolabına baktım da köfte falan gördü bende evde yapıveririrm diye aldım der çünkü genelde böyle diyo

Benim halam var ve bazı hareketleri bana bunamış gibi geliyor ve ona diyorum hala bunuyorsun kursa falan git bir şeylerle uğraş diyorum. Derim yani kimseden saklamam çünkü bu bir hastalık. Onun iyiliği için derim ve tedaviye yönlendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…