- 22 Aralık 2021
- 1.836
- 2.444
-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Ahhh daha o mertebeye erişemedim. Önünüzde saygıyla eğiliyorumAynen aynen çok iyiiiibende bizde camları erkekler siler diye kandırdım
Usta çağır,para gönder de. Hiç kendini üzme.Klozet 1 aydır su akıtıyor.. hergun kendisi de goruyor üzerine 50 kere de ben söyledim ama değişen birsey yok..
Boşa akan su ve oynayan sinirlerimle bekliyorum..
Hahah estağfurullah efendimAhhh daha o mertebeye erişemedim. Önünüzde saygıyla eğiliyorumAma cama çıkmamı sevmez, düşerim diye korkar, ordan bir yürüyeyim bakalım
Ay yok ya ev sitenin iç kısmına bakıyor ve orası da ağaçlık, ev ağaçlardan kapandigi için kimse göremez kiHahah estağfurullah efendimben daha evlenmeden önce dedim camlar sende diye bir de ince çizgisinden vurun ben de öyle yaptım karşı binadan yoldan geçen insanlar beni mi izlesin çok ayıp dedim ses çıkaramadı şimdi kendi de kimse görmesin diye sabahın 7 sinde kalkıp siliyor
Neyse o zaman düşerim başım döner de sendeAy yok ya ev sitenin iç kısmına bakıyor ve orası da ağaçlık, ev ağaçlardan kapandigi için kimse göremez kio blöf yemez..
Bizim ki usta canım, eve adam çağırsam dünya laf eder zaten.. terzi kendi söküğünü diyemezsin dedikleri gerçekten dogruUsta çağır,para gönder de. Hiç kendini üzme.
Eşim usta deseydin zaten umudu kes derdimBizim ki usta canım, eve adam çağırsam dünya laf eder zaten.. terzi kendi söküğünü diyemezsin dedikleri gerçekten dogru
Benim eşim.boyle değil tamirat işlerini yaparSelam kızlar sabah patlama yaşadım resmen size olayı anlatıyorum.
Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.
Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.
Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.
Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması
Ne kadar şanslısınızBenim eşim.boyle değil tamirat işlerini yapar
Tam bir cinnet sebebi ya neden onlar böyle sorumsuzda biz değiliz anlamak mümkün değil gerçektenBerjer koltugun 3 ay once ayagi kirildi. Insallah bu hafta halledecek. Kombi 2 aydir su akitiyor, basinci dusuyor hala hergun su ekleyerek idare ediyoruz. Bende cinnete az kaldi
Valla protesto ediyorum haftada 1 veya 2 gun ancak yemek yapiyorum ama umrunda degil. Disardan soyluyor yada disari cikartiyor. 2 hafta donlarini yikamadim hergun marketten don alip geldi. Yani hicbirsey etki etmiyor. Psikolojik olarak kendini hazirlamasi lazimmis, surekli konustugum icin kendini hazirlayamiyormusTam bir cinnet sebebi ya neden onlar böyle sorumsuzda biz değiliz anlamak mümkün değil gerçekten
Ay bende dün bırada atıp tutuyordum yok yemek yapmıcam donunu yıkamıcam diye. Bugün trip atmaya bile üşendimValla protesto ediyorum haftada 1 veya 2 gun ancak yemek yapiyorum ama umrunda degil. Disardan soyluyor yada disari cikartiyor. 2 hafta donlarini yikamadim hergun marketten don alip geldi. Yani hicbirsey etki etmiyor. Psikolojik olarak kendini hazirlamasi lazimmis, surekli konustugum icin kendini hazirlayamiyormus
Selam kızlar sabah patlama yaşadım resmen size olayı anlatıyorum.
Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.
Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.
Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.
Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması
Düşümüyorumda bizimde böyle katlanamadıkları huyumuz varmı diye ama ben bulamıyorum mesela. Yıllarca kocam benle hep aynı şeyler yüzünden kavga etseydi eşşek değilim ya düzelirdim diyorum. Sanırım benim kocam eşşek12 yıllık evlilikten bilmiyorum. Aynısı. Ben de hala sinir oluyorum, her şeyi ben yapacaksam ona ne gerek var diye düşünüyorum… ama zamanla iyi olacağına olduğundan beter hale geldi. Ne yaparım ömür nasıl geçer onu düşünüyorum, bazen (yazar burada sık sık demek istiyor).elden ne gelir, kumaş bu, bir şeyler çıkarmaya uğraşıyoruz işte.