Hala sinirliyim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ahhh daha o mertebeye erişemedim. Önünüzde saygıyla eğiliyorum Ama cama çıkmamı sevmez, düşerim diye korkar, ordan bir yürüyeyim bakalım
Hahah estağfurullah efendim ben daha evlenmeden önce dedim camlar sende diye bir de ince çizgisinden vurun ben de öyle yaptım karşı binadan yoldan geçen insanlar beni mi izlesin çok ayıp dedim ses çıkaramadı şimdi kendi de kimse görmesin diye sabahın 7 sinde kalkıp siliyor

Ay yok ya ev sitenin iç kısmına bakıyor ve orası da ağaçlık, ev ağaçlardan kapandigi için kimse göremez ki o blöf yemez..

Vallahi benim eşimde öyle. 10 kez hatırlatırım. Artık her işimi kendim yapıyorum. Geçen küçük dolabın kapağının menteşesi çıktı, kapak bildiğiniz 3 gün bekledi öyle. Eşim, ben ve dolap kapağı birbirimize bakıştık durduk. En sonunda aldım elime aletleri ben yaptım :) Ne sinirim bozulsun ne de ağzımı yorayım dedim.
Erkeklerin genel sorunu sanırım bu.
Üzmeyin kendinizi. Yapabileceklerinizi kendiniz yapmaya çalışın.

Benim eşim.boyle değil tamirat işlerini yapar

Tam bir cinnet sebebi ya neden onlar böyle sorumsuzda biz değiliz anlamak mümkün değil gerçekten
Valla protesto ediyorum haftada 1 veya 2 gun ancak yemek yapiyorum ama umrunda degil. Disardan soyluyor yada disari cikartiyor. 2 hafta donlarini yikamadim hergun marketten don alip geldi. Yani hicbirsey etki etmiyor. Psikolojik olarak kendini hazirlamasi lazimmis, surekli konustugum icin kendini hazirlayamiyormus

Ay bende dün bırada atıp tutuyordum yok yemek yapmıcam donunu yıkamıcam diye. Bugün trip atmaya bile üşendim sadece konuşmuyorum yine işler yapılıo

12 yıllık evlilikten bilmiyorum. Aynısı. Ben de hala sinir oluyorum, her şeyi ben yapacaksam ona ne gerek var diye düşünüyorum… ama zamanla iyi olacağına olduğundan beter hale geldi. Ne yaparım ömür nasıl geçer onu düşünüyorum, bazen (yazar burada sık sık demek istiyor). elden ne gelir, kumaş bu, bir şeyler çıkarmaya uğraşıyoruz işte.

Düşümüyorumda bizimde böyle katlanamadıkları huyumuz varmı diye ama ben bulamıyorum mesela. Yıllarca kocam benle hep aynı şeyler yüzünden kavga etseydi eşşek değilim ya düzelirdim diyorum. Sanırım benim kocam eşşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…