Hala konusmuyoruz

Anlıyorum işin gerçekten zor. Böyle hep karşıdan fedakarlık bekleyen tiplerle yaşamak çok zor. Ne olursa olsun bir süre sonra insanın canına tak ediyor. Ayrıca söyledi sözler de yutulur cinsten değil. Çocuk yoksa ben olsam bir süre daha düşünmezdim, çünü bu adamla yaşam geçer mi bilemiyorum...

Eşin, eşinin kendi beğeneceği gübi giyinmesini isteyen tiplerden.. Ama her isteğin bir uslubu vardır..Konu değil uslup önemli yani...Eşinin uslubu çok çirkin. "Bana karşı uslubun güzel değildi canım, hediye almışsın sağol ana uygun olmadığını söyledim bana deyip kenara çekilmeni, asla o konuşmadan ilk adımı atmamanı tavsiye ederim...Sen asla uslubunu bozma o bozsa bile...Elinde malzeme olmasın..

Dusunmuyorum zaten. Bakalim hayat ne gisterecek. Hep biraz daha gozlemliyim diyorum:)

Kapa ceneni ne ya. Terbiyesiz herif.
Hem suclu, hem guclu.
Alacagin ayakkabi gozune girsin deseydiniz keske.
Booyle iste normal bi alinganlik olsa ben de bilirim gonlunu oksayip yanina yanasmayi. Ama mide alamiyo bazi seyleri kapa ceneni dedirtecek bisey yok ortada. Tamam normalde de denecek sey degil. Ama karsinda bisey diyen yok kufreden yok. Ne bu halin allahaskina ne bunalr demisim. Acizlik gibi geliyor bu tur pis haraketler pis laflar.

Siz de onu konusturmayin. Onun yaptiginin aynisini ona yapin. Evde yokmus gibi davranin.

Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim.
Ben de aynı hatayı yapıyorum ama neden bu kadar ince düşünüyorsunuz?
Ayakkabınızı ayağınıza giyerek kendiniz alsaydınız.
Siparişle ayakkabı olmaz.
Eşiniz de size istediği herhangi bir şeyi alsaymış.

Ustte de yazdim ya canim. Mecbur konusucam offff cunkh isle ilgili teklif geldi geri bildirim yapmam lazim . Soylemedn yaparsam ilerde sirf huzursuzluk yasiycam
Neden korkuyorsun arkadaşım?
Sana en fazla ne yapabilir?
İstediği kadar huzursuzluk çıkarsın.

Ama biz aman huzurumuz kaçmasın iyi olalım diye çabalarken onlar bunu umursamıyor.
Gamsız ol biraz.
İş senin işin, danışma.
Ilerde sorarsa neden boule yaptın diye " benimle konuşmaya tenezzül etmediğin için olabilir mi" de.
Ona kendini suçlu hissettir. Sen suçluluk duyma..

Esinize beni dusunmen cok guzel cok da mutlu oldum dusunmene ama sanki bu daha mi guzel ne dersin vs gibi yaklassaydiniz belki bu kadar olaylar buyumezdi. Esiniz de saygi sinirini aşmiş baya. Toparlanmiycak bi mevzu degil nihaytinde kan davaniz yok. Zamanla cozulur sıkmayın caninizi

Ustte de yazdim ya canim. Mecbur konusucam offff cunkh isle ilgili teklif geldi geri bildirim yapmam lazim . Soylemedn yaparsam ilerde sirf huzursuzluk yasiycam
o konuyla ilgili konusturun o kadar. baska da konusturmayin. Emin olun aynisini yapmak cok ise yariyor.

Ayakkabıyı eşinize aldırmakla hata etmişsiniz. Kendiniz gidip mağazadan deneyip alabilirsiniz. O da özenip beğenip sipariş etmiş, beğenmeyince bozulmuş. Keşke kalsaydı özel günlerde gezmelerde giyerdiniz.

Valla canim en son konustugumuz gun is icin konustum. Sonra en sonunda bilmiyorum yeaa falan diyip netlestrmedi. Iki dakika normal cevap ver ciddi bisey konusuyoruz tavir falan yapma dedim. Ordan yine koptuk. Zaten ben dolmusum. Bi yerden sonra da aglamaya baslaidm bayag. Tutamadim artik. O gece oturdum kendi kendime biraz o gitti yatti aninda uyumak istemeidm yaninda. Sonra yine ayyyni tas ayyyni hamam. O gecenin sonrasinda normale donmeye basladi. Anlamiyirum hungur hungir aglamami mi bekliyor nedir??? Bu surecte yine ayakkabi bakmis falan. Almis da. Ama yaniii o saatten sonra

Eşiniz kaba, çok kaba hatta fazlasıyla kibirli. Biz de eşimle aynı ayakkabıyı beğendiğimiz görülmedi ama bir ayakkabı yüzünden bu duruma gelmedik gelsek ne olurdu bilmiyorum. Ayakkabı aldıysa teşekkür et canın isterse kullan. İş konusunu da danışma kendi fikrini söyle ben böyle düşünüyorum de Tabiri caizse ağırdan sat kendini. Konuş ama sevgi dolu değil. Küserek yokluğuna alıştırdığını anlasın biraz.

Is konusunda haaaala cok kararsizim ve gercekten nett cevap vermem icin son bir saatim falan var. Gercekten bana iyi gelecek mi diye dusunuyorum? Ise baslayip sabah kararnlikta ise giderken soylenir miyim kendime diye duuanuyorum. Bosvermislige alistim kafa olarak. Bilemiyorum cooook karrarsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…