Hala konusmuyoruz

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar selam. Bir onceki konumdan beni takip edenler var mi acaba?? En alta kopyaliycam bir knceki yazimi.Haala konusmuyor es olacak kisi benimle. Neyin tavrinda anlamiyorum. Iicm sisti. 5 gun olacak nerdeyse. Sastim kaldim. Bole aaabbbuk sabbbuk hallerinden dolayi soguyorum. Resmen sogutuyor beni. 4 gun once is gorusmesine gittim onu dahi hiic ama hicc sormadi. Arada bi ya ne bu haller diyorum ya cevap vermiyo ya da kapa ceneni diyo! Saldim artik. Ne hali varsa gorsun. Goraun diyorum ama desigim gibi sistiiiim. Gecen kendi kendine seni dusunende kabahat.dedi. hala hala ve hala oradaa.

BIR ONCEKI YAZIM BURADA》》

Konuya direk giris yapiyorum. Icimi dokmek istiyorummm. Bu sekilde inanin rahatliyorumm.
Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim. Pek orali olmadi cunku adim gibi emindim dogumgunum yaklasiyordu ve alacakti. O yuzden soledim. Ihtiyacimi alsin bari diye. Dun mesajla bitkac foto atmis. Birini begenmis cok guzel dimi dedi evet ama benim ayagim tarakli malesef acitiyo bu ayakkabuilar dedim. Siyahti zaten. Bayag da pahaliydi. Ben o kadar para vermem mesela.Sonra bi saat sonra begendiklerimi attim ben ona hepsini. Burunlari hafif yuvarlaklar var. Bilirsiniz. Eve geldi attigin ayakkabilar cokkkk kotu hic begenmedim dedi. Ya zevklerimiz ayni olmak zorunda degil ki ben begendim ama dedim normal bi sekilde. Usteledi iki uc ayni seyi soluyo cokk kotu cok diyo. Ben de senin attklarini hic begenmedim cok kotuydu ama biri iyiydi o da bana olmaz ayaklarimi cok acitiyo sıkıyo o modeller dedim. O sivri burunlu guzeldi deid. Guzel de giyemiyorum. Bi de yuruyorum ediyorum otobus vs ayaklarim agriyo dedim. Zaten ihtiyacim olan kahve siyahim var ki dedim. Ama usteledikce biraz da olsa hani zıt konusuyorum. Ama kullandigim cunleler bunlar yani fazlasi yok.Bu bi hisimla aldi telefonu alllll alll iptal ettim al. Suc sende degilll bende. Nankor diye kopurdu sert bi sekilde koydu atti yani masaya telefonu. Cingenesin. Hep kotu seyleri begeniyosun. Dolabin dolu mesela biiirsuru seyle ama hepsi kotuuu. Hep kotu seylere gidiyor gozun demeye baslado.Meger o cok pahali olan sivri burunu siapris etmis. Al iptal ettim daha da bisey yok almiyorum sana bisey dedi. Hic konusmadim. Sabah da kalkti ayni haller tavirlar. Kapiyi kapatiyo sert bi sekilde falan. Aaaallllllaaaahhhhh askina soyleyin ben mi hataliyim ve farketmiyorummm???? Kendimi onun yerine koyuyorum. Guzel bisey yapmak istemis ama en basta olmaz onlar dmeisim ya bu tepki niyee niyeee? Gercekten karsidan bakip soyleyin ben mi yanlid yapiyorum ya artik kafayi yicem sinirden???? Simdi dusuncesi suuu eminim. Nankor en iyilerini aliyorum gidip hediye seciyorum dogumgunune. Yaptigina bak. Hata onda degil bende. Almiycan yapmycan diye dusunuyor suann. Nettt. Oyle de hakli goruyor iste kendini. Sundan bile evde hır cikiyor.dusununnnn

İstemediğinizi isterken üslubunuzun normal olmadığını düşünmedim niyeyse...böyle bir şeyi niye bu kadar siz de eşiniz de büyüttü anlamadım.. istediğiniz tüm ayakkabıların uğraşıp fotosunu attınız onu da anlamadım. Biraz daha ağır ve naif olun bence.

Evlenmeden önceki giyim tarziniz nasildi? Ya da adama giyinişiniz yeni yeni dert oluyor sanirim ama giyim kuşamini bu kadar begenmedigim, asagiladigim biriyle insan içine cikasim gelmez benim ve kizarim dogrusu, kendi acimdan bakinca boyle tabi ama sizin acinizdan bakinca da kendi zevkiniz sonuçta ve giyecek olan sizsiniz.
Bilemiyorum çok zor bir konu.

Yoo yine dayatmalarina gore giyiniyorum oran gozukmesin buran belli olmasin vs

Agir ve naiflik kavraminiz bunlar mi yani? Bir onceki konularda yazdim zaten cokk yumusak soylemedim diye. Ama aldigini bilmiyordum sonucta nerden biliyim? Agzimi ariyor sandim

Konuşmasın... Çok büyük bir kayıp gibi görünmüyor konuşmaması. Bir ayakkabı konusu neden bu kadar büyüdü bunu da anlamadım. Beraber gidip baksaydınız ya da siz neden kendiniz almıyorsunuz?

esiniz de sert cikismis ama bi ayakkabi yuzudnen bu kadar kotu olmaya gerek yok ne odunlar var karisi surekli hediye aldigi halde nir kere dusunup almayan . adam dusunmus demek ki yakistirmis begenmis birakin bir kere onun begendigini giyin ayakkabi bu hemen eskiyo zaten ben de esimin benim negendigim seyi giydigini gormeyi severim mesela. bence sizi nbegenmeyip modelleri atip yumusak olmamanizdan dolayi bozusmus gerek de yokmus ikinizin de bu kadar kizismasina ..

Agir ve naiflik kavraminiz bunlar mi yani? Bir onceki konularda yazdim zaten cokk yumusak soylemedim diye. Ama aldigini bilmiyordum sonucta nerden biliyim? Agzimi ariyor sandim
Herkesinki farklıdır tabi ama benim ağırlık ve naiflik kavramıma evlendikten sonra bunlar da eklendi. Karşındakinin anlayacağı dille konuşmanız lazım çünkü eşinizin de tabi söyledikleri güzel şeyler değil

Bu sorunun bu kadar büyümesi bile çok saçma . Ben senin yerinde olsam evde hiç yokmus gibi davranırım kitap okurum nette dolanırım falan taa ki o benimle konuşana kadar . Ve hiç olmadı biraz annemlerin bana ihtiyacı varmış hastaymış gibi bir bahane üretip 1 kaç gün inzivaya çekilirdim özlermi ozlemezmi test ederdim

Al işte . Özel gün kutlamıyorum. Oh mis .
Sevgililer günü, evlilik yıl donümü, doğum günü. Hediye alma mecburiyeti ve alınan hediyeyi beğenme mecburiyeti!!!!

Biraz daha klasik seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz neden giyiminize taktı. Yeni mi çıktı bu olay. Kaç yıldır evlisiniz?

Biraz daha klasik seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz neden giyiminize taktı. Yeni mi çıktı bu olay. Kaç yıldır evlisiniz?
Yok kuzum yani ozellikle klasik degil olay. Sadece ayagimin daha rahat edecgi bisey istedim. Yoksa gosterdigi modeli ben de seviyorum. Ama daha once de benzer bisey aldi. Zulum giymek. Ise gidip geliyorum ayaklsrim da sisiyor o sebepke yok dedim o model olmaz bana. (Ama aldigini bilmeden) 2.5 senelik evliyiz. Surekli onun istegiyle tarz degistirdim bi muddet hic pantolon giyemedim vs.

Bu dayatma neden ? İhtiyacı olan şeyi almak varken ,sırf kendi beğendiğini almak neden ? Eş kişisi çok tuhaf davranmış .
Aynen oyyle. Onun takildigi yer ben dedim ya senin yolladiklarini da ben hic begenmedim. Ona takti. Ben seni dusunuyorum sen nankorsun kafasinda. Iyi deee ben agzimi ariyor saniyorum. Muneccimmiyim nerden biliym ki

Küs olarak ancak ilişkinize zarar vereceğinizi, bu işi konuşarak halletmeniz gerektiğini anlatın. Bu ne ya kocaman adam, günlerce küser mi? Yemin ederim bu adamlarında triplisi çekilmez Allah kolaylık versin.

Yalnız konuşmaya başlamanız gerekli. Öyle, aynı evde küs olunmaz. Sürekli birbirinize karşı bilenirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…