- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- Konu Sahibi lightblue87
Kibarca bitirmenize yada bulustugunuzda "bitti " demenize gerek yok.. Engelleyin direkt, sakın tekrar görüşmeyin. Sizde sorun yok, adam normal değil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya beceriksiz usta gibi adam, her hafta çarşamba geliyorum diyordu. ben burada salak gibi hazırlanıyorum dip boya vs yaptırıyorum gelmiyor. cumartesi gelicem dedi diye cuma saçımı boyattım vs. gene yok işte. şey değil gelmiyor değil,
bakınca hani sosyal medyada görüyorum orada işte iş gezilerine falan gidiyor, iş için takılıyor doğru. hani yalan söylemiyor işim var diye ama 64 günde de bi vakit ayrılırdı ya. aynen öyle. pzt günü de gelemiyoruz derse engelleyeyim bitsin. ben kibarca bitiremiyorum, telefonda yapmak yakışmaz koca adam dedim. belki de biraz umudum vardı.
İstanbul seçimleri ile ilgileniyorsa çok normal bencetamam siyaset var da çocuk gibi ya. hani ilk zamanı görmesem tamam derim ağır abi. ama ilk günlerdeki ilgisi, ofisin önüne gelip bi kahve içelim, gelip ofistekilerden seni isticem, çok aşığım yolu karıştırdım falan muhabbetleri..
şimdi bi anda takım elbiseli adama dönüştü.ben sanki uzatmalı sevgilisim. bir güzel sözü yok.gerçekten yok espri değil.
yazışmalarımızı atsam en fazla tamam teşekkürler ben de öptüm gibi şeyler.
gelirse inşallah. zira 64 günde her hafta geleceğini söylüyorduPolitikacılar allah bir dediğine inanma
Şaka bir yana ptesi al karşına konuş, cidden yoğunluktan olabiliyor bazen böyle.
ondan önce iki senelik ilişkim bitmişti. kusursuz bir ilişkiden çıktım diyebilirim. aynı şekilde adamla küssem ya da moralim bozulsa atlar gelirdi 7 saatlik yoldan. bir gece küs yattığımızı hatırlamam. o yüzden sanırım bu ilişkide çok zorlandım. adı ilişkiyse eğer :)))Yani yoğunluk felan anlarımda, ama bari "geliyorum" diyip durma. Ama bence gerçekten seven bir insan ne yapar ne eder gelir. Ulasim da kolaylaştı. Benim eşim mesela tanıştığımızda 24 saat nöbetlerden sonra "seni kısa bir görürüm" diye trene atlayıp gelirdi başka bir şehirden. Bir kac sefer omuzumda uyuya kaldığının resimi var o zamanlardan. Bende atlayıp giderdim fırsat bulsam. Bence ilk önce o kadar umut verip sonra öyle oyalamak olmaz. Netlik en güzeli
Milletvekili danışmanlığı mı yapıyor?tekrar merhaba. daha önce bahsettiğim sorunum katlanarak büyüdü, sizinle dertleşeyim istedim.
kısa özet geçmek gerekirse yaklaşık 4 ay önce tanıştığım, ilk buluşmadan 'evlenelim, aşığım, ölüyorum' diye tutturan ve bu rolü de gerçekten güzel yapan erkekle ilgili konum. ben 32 o 37 yaşında. ikimizin de iyi meslekleri var. hiç evlenmedik. güzel bir adam bakınca dışarıdan.
normalde benim bulunduğum şehirde yaşıyor. ankara'dayım ben. o da siyasetle uğraşıyor o yüzden burada. biz tanıştığımızda buradaydı yani. ilk birkaç buluşma, kıpırtılar hoşlanmalar... ben de kapıldım müthiş şekilde.
sonra yerel seçim dönemi girdi işin içine. o memleketinde görev yaptı, yaklaşık iki ay. o sırada istanbul seçimleri oldu. biraz da istanbul'a gitti.
ama ankara'ya hiç gelmedi. ki yakın bölgelerdeyiz. o ilk buluşmalarda ilk heyecanda, "ne var ki 4 saatlik yol çıkar gelirim" der dururdu.
sonra bizim aramıza mesafe girdi. ama duygusal mesafe de. benden ötürü değil, direkt ondan. ben de buraya da konu açtım. onun uzaklaşmasından kuşkulandıkça 'başkası mı var? yoksa orada evli misin, yoksa evlendin mi?' gibi sorular sordum sonra.
sonra bir baktım adam beni aramıyor. ben de onu aramayı kestim.
geçtiğimiz çarşamba aradı on günlük bir aradan sonra. uzun uzun konuştuk.
"yüzyüze gelince konuşmak istedim yoksa tartışırdık telefonda çözemezdik ama cumartesi gelmeye çalışıyorum" dedi. rahatsız olmuş, "ben o kadar karaktersiz miyim iki gün görüşmedik diye sen bana telefonda evlendin mi diye bile sordun" diyerek üste çıktı.
bir an kendimi suçlu hissettim, hala da kabul ediyorum bu suçumu. ayıp ettim. çarşambadan beri de arada bir arıyor, mesaj atıyor. yani günde iki kez falan arıyor, az da mesajlaşıyoruz. ben de yanıt veren pozisyondayım. ama "aşkım canım vs" bir şey yok.
ben birkaç kez bitirmesini söyledim bu süreçte. bu olayın ilişkinin raconuna ters olduğunu, biraz da olsa ilgili olması gerektiğini... ilk zamanlardaki adamı aradığımı söyledim. (ki ilk bir ay buradayken müthiş ilgiliydi. kapıma gelirdi o derece. bi kahve içelim diye yalvarırdı, gözleri parlardı bana bakarken, bu kadar güzel kadın nasıl benim sevgilim olabilir falan derdi. o derece tutkun gözüküyordu)
"geldiğimde çözeceğim. telafi edeceğim. aşırı yoğunum. boş kaldığımda seni arıyorum" dedi hep.
ara sıra da ağzıma bir parmak bal çaldı sanırım. mesela bir fotoğrafı için 'çok sevimli çıkmışsın' desem whatsappta profil fotosu yaptı.
veya telefonda o uzun konuştuğumuz gece, geldiğinde iş arkadaşına ve kendisine ev bakacaklarını, benim evime yakın olmasını istediğini, kendi de ev bakmaya başlayacağını zira anneme yakın olmamız gerektiğini söyledi. o sırada işte "evi de sen seçersin ben öyle istiyorum senin istediğin gibi olmalı evleneceğiz sonuçta" gibi bir şey dedi ve geçiştirdi.
bu adam nedir, narsist mi?
şizofren mi?
benimle dalga mı geçiyor?
beni gerçekten sevmiş olabilir mi?
beni neden hala elinde tutuyor? yatak muhabbetimiz yok, cinsellik için değil.
ben nasıl kendimi bu kadar küçük düşürdüm, bir adamın bir cümlesinden mana çıkarmaya çalışacak kadar?
veya gerçekten düzgün bir adam olabilir mi ben bu denli kırmış olabilir miyim?
veya bu denli yoğun olabilir mi bir insan?
demin konuştuk, "pazartesi oradayım" dedi. "tamam ayarlarsak buluşuruz" dedim. ben buluşmada bitirmeyi planlıyorum,
telefonda bitiremiyorum. "bitti" desem de duvara diyorum. "coşma hemen, çözeceğim" falan diyor.
kalıyorum öyle.
adam psikolojimi alt üst etti.
64 gündür o orada, ben burada. bunun son 40 günü felaket geçti.
ben normalde değecekse beklerim, beklemek bana koymaz ama bu ilişkide kendimi ona yamanmaya çalışan kadın gibi hissediyorum. ve bunu ona söylesem, size anlattığım gibi bu şekilde söylesem; "saçmalıyorsun, geldiğimde konuşacağız dedik. neden kafanda benim adıma bir şeyler kuruyorsun, ben sana aşığım ve çözeceğim" gibi şeyler söylüyor.
Salla gitsin ya bu ne bu heriften bir şey olmaz.tekrar merhaba. daha önce bahsettiğim sorunum katlanarak büyüdü, sizinle dertleşeyim istedim.
kısa özet geçmek gerekirse yaklaşık 4 ay önce tanıştığım, ilk buluşmadan 'evlenelim, aşığım, ölüyorum' diye tutturan ve bu rolü de gerçekten güzel yapan erkekle ilgili konum. ben 32 o 37 yaşında. ikimizin de iyi meslekleri var. hiç evlenmedik. güzel bir adam bakınca dışarıdan.
normalde benim bulunduğum şehirde yaşıyor. ankara'dayım ben. o da siyasetle uğraşıyor o yüzden burada. biz tanıştığımızda buradaydı yani. ilk birkaç buluşma, kıpırtılar hoşlanmalar... ben de kapıldım müthiş şekilde.
sonra yerel seçim dönemi girdi işin içine. o memleketinde görev yaptı, yaklaşık iki ay. o sırada istanbul seçimleri oldu. biraz da istanbul'a gitti.
ama ankara'ya hiç gelmedi. ki yakın bölgelerdeyiz. o ilk buluşmalarda ilk heyecanda, "ne var ki 4 saatlik yol çıkar gelirim" der dururdu.
sonra bizim aramıza mesafe girdi. ama duygusal mesafe de. benden ötürü değil, direkt ondan. ben de buraya da konu açtım. onun uzaklaşmasından kuşkulandıkça 'başkası mı var? yoksa orada evli misin, yoksa evlendin mi?' gibi sorular sordum sonra.
sonra bir baktım adam beni aramıyor. ben de onu aramayı kestim.
geçtiğimiz çarşamba aradı on günlük bir aradan sonra. uzun uzun konuştuk.
"yüzyüze gelince konuşmak istedim yoksa tartışırdık telefonda çözemezdik ama cumartesi gelmeye çalışıyorum" dedi. rahatsız olmuş, "ben o kadar karaktersiz miyim iki gün görüşmedik diye sen bana telefonda evlendin mi diye bile sordun" diyerek üste çıktı.
bir an kendimi suçlu hissettim, hala da kabul ediyorum bu suçumu. ayıp ettim. çarşambadan beri de arada bir arıyor, mesaj atıyor. yani günde iki kez falan arıyor, az da mesajlaşıyoruz. ben de yanıt veren pozisyondayım. ama "aşkım canım vs" bir şey yok.
ben birkaç kez bitirmesini söyledim bu süreçte. bu olayın ilişkinin raconuna ters olduğunu, biraz da olsa ilgili olması gerektiğini... ilk zamanlardaki adamı aradığımı söyledim. (ki ilk bir ay buradayken müthiş ilgiliydi. kapıma gelirdi o derece. bi kahve içelim diye yalvarırdı, gözleri parlardı bana bakarken, bu kadar güzel kadın nasıl benim sevgilim olabilir falan derdi. o derece tutkun gözüküyordu)
"geldiğimde çözeceğim. telafi edeceğim. aşırı yoğunum. boş kaldığımda seni arıyorum" dedi hep.
ara sıra da ağzıma bir parmak bal çaldı sanırım. mesela bir fotoğrafı için 'çok sevimli çıkmışsın' desem whatsappta profil fotosu yaptı.
veya telefonda o uzun konuştuğumuz gece, geldiğinde iş arkadaşına ve kendisine ev bakacaklarını, benim evime yakın olmasını istediğini, kendi de ev bakmaya başlayacağını zira anneme yakın olmamız gerektiğini söyledi. o sırada işte "evi de sen seçersin ben öyle istiyorum senin istediğin gibi olmalı evleneceğiz sonuçta" gibi bir şey dedi ve geçiştirdi.
bu adam nedir, narsist mi?
şizofren mi?
benimle dalga mı geçiyor?
beni gerçekten sevmiş olabilir mi?
beni neden hala elinde tutuyor? yatak muhabbetimiz yok, cinsellik için değil.
ben nasıl kendimi bu kadar küçük düşürdüm, bir adamın bir cümlesinden mana çıkarmaya çalışacak kadar?
veya gerçekten düzgün bir adam olabilir mi ben bu denli kırmış olabilir miyim?
veya bu denli yoğun olabilir mi bir insan?
demin konuştuk, "pazartesi oradayım" dedi. "tamam ayarlarsak buluşuruz" dedim. ben buluşmada bitirmeyi planlıyorum,
telefonda bitiremiyorum. "bitti" desem de duvara diyorum. "coşma hemen, çözeceğim" falan diyor.
kalıyorum öyle.
adam psikolojimi alt üst etti.
64 gündür o orada, ben burada. bunun son 40 günü felaket geçti.
ben normalde değecekse beklerim, beklemek bana koymaz ama bu ilişkide kendimi ona yamanmaya çalışan kadın gibi hissediyorum. ve bunu ona söylesem, size anlattığım gibi bu şekilde söylesem; "saçmalıyorsun, geldiğimde konuşacağız dedik. neden kafanda benim adıma bir şeyler kuruyorsun, ben sana aşığım ve çözeceğim" gibi şeyler söylüyor.
ben on gün aramadım, aşık olduğumu düşünüyorum. ama feci acı çektim. içkidir, antidepresandır. uykudur... kapattım kendimi. benim çelişkim şuydu, adam ilk zamanlar yanımdayken bu denli aşıkken, sonrasında da aynı şeyi yaparken; bir anda uzaklaşınca acaba ben mi ittim dedim.
ben o on günde ayrıldık sandım zaten. ayrılmamışız meğer.
bir de öyle yazasım geldi de yazamam ya. hep çok nazik anlatıyorum derdimi ona. başkalarına da öyleyim de, bana uymaz. kibarca bitirmem lazım.
Bu adamdan bir cacık olmaz derin ve sağlıklı bir ilişki geliştirmek isteyen gün içerisinde sizi merak eder, arar sorar. Adamın evli olma olasılığı çok yüksek değilse de başka bir kadın var.sosyal medya hesapları yok mu bunun?yok yok tam anlatamadım. ilk bir ay deli gibi aşkım canım derdi, bana kızardı demiyorum diye. dedirtmeye çalışırdı falan. ben hayatım vs derdim. gittikten sonra ilk zamanlar da diyordu. sonra kesildi.ben de başkası mı var diye şüphelendim memleketinde. sonrası da boyle işte. tamamen koptuk. sadece askıda ilişki yaşıyoruz, yalandan adımız ilişki
Ben bu olayı anlamıyorum ya.. aşk ilişkisi ya da arkadaşlık ilişkisi olsun bir anda çok süper ilgili görünüp sonra 1 ay arayıp sormamasını insanların. Bu tipler çok yorucu bence. İnsan bir ilişkiye başlayacaksa yalnızken olduğundan daha mutlu olacağını umduğu için başlar. Sürekli akılda soru işareti bırakan insanlar insanın ömründen ömür götürüyor. Düşün babam düşün sonuç? O keyfine bakıyor sen de düşündüğünle yıprandığınla kalıyorsun.umursamamaya başladığın an kapında bitecek adam
şimdi okuyacağım kesinliklle cepteyim. ben de öyle hissediyorum. teşekkür ediorumSelam canım.. yemin ederim bu erkek milleti iyice saçmaladı.. ben de geçen hafta böylesi bir ruh hastasına denk geldim.. bugün yol verdim gitti.. her yerden engeli bastım... istersen konumu okuyabilirsin..sana tavsiyem bu heriften bi cacık olmaz... seni oyalıyor ve Cepte görüyor nokta.. boşuna umut bağlamA.. olmayacağı çok belli
var ekliyim hiç başka kadın var gibi değil. yani ailesiyle pozları var.Bu adamdan bir cacık olmaz derin ve sağlıklı bir ilişki geliştirmek isteyen gün içerisinde sizi merak eder, arar sorar. Adamın evli olma olasılığı çok yüksek değilse de başka bir kadın var.sosyal medya hesapları yok mu bunun?
beni mahvetti. uyku vs battı her şey. ilaç başladımoff denge bozan adam modeli çok zor yıpratıcı umarım iliskinin arkasında durur artık
Ya bu secim sureci cok sikintili gecti.Ben avukat velilerimden cocugunu gunlerce goremeyeyenini biliyorum kurullarda insanlar helak oldu sirf daha onceki katakulliler yasanmasin diye sabahlara kadar insanlar nobetlese kapilarda beklediler bazi yerlerde beklemeye devam ediyorlar.Bence anlatmasina izin verin mantikli gelmezse aciklamalari ekime kadar der gecersiniz.adam ekremci zaten :)
beni mahvetti. uyku vs battı her şey. ilaç başladım