Gebeliğe Hazırlık Hala çocugumuz olmuyo y

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CaNıM nasibi yokmuş senin yapacagın bir sey yokki

Canım merhaba dilinden duayı eksik etme. Onun dışında da sperm DNA hasar testi yaptırın belki de sperm yapısında bilmediğiniz üzerine düşmeniz gereken bir problem vardır. Kendin için de rahim filmi çektir.

Kendim rahim filmi cektirdim cok şükür iki tüpte acık canm ama sperm dna testi yapmadı eşim

Bence bekleyin ikinizde henüz gençsiniz. 6 ay kadar deneme süresi verebilirsiniz kendinize

Bende öyle düşünmeye başladım rabbim belki nasip eder cvb içinde teşekkür ederm cnm
Rica ederim canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Değerleriniz böule güzelken normal yolla denemek en iyisi

Neden kendini suçluyosun bebeğinin tutunamaması senin elinde olan bi durum değildiki Allah böyle istedi eğer ona ömür vermiş olsaydı her türlü yaşatırdı zaten
Elbet vardı bi nedeni ...üzücü biliyorum ama hayırlısı buymuş
Bende bir kayıp yaşadım kürtaj oldum 14 ay geçti bekliyorum üzülüyoruz ama sabır ve duadan başka elimizden bişey gelmez
Karartma bu kadar içini bi kere hamile kalmışsın bidaha neden kalamayasın
Bak 5-6 senedir bekleyenler var

Canım sen biraz fazla abartıyorsun, bir kere hamile kalmışssan yine kalabilirsin benim arkadaşım düşükten 5 ay sonra hamile kaldı tekrar. Öyle bir konuşmuşsun ki 10 yıldır deniyosun sandım. Bende 11 aydır evliyim ve hic korunmadım ama hiç bir zaman böyle umutsuzluğa kapılmadım vardır Allahın bir bildiği 5,10 hatta 15 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen insanlar biliyoruz. Umudumuzu kaybedersek o zaman zaten biteriz. Ağlayıp üzülme Allaha sığın ve sabret bebeğin gelecektir

Hayirlisi olur insallah bizde de hic bir sorun yok hersey super ve eksiksik. Tek eksik bebek olmamasi. Sebepsiz inferlitite diyorlar iste. 2 yil oldu.
Sana tavsiyem psikoterapi alabilirsin. Benim bilincaltimdaki korkular ve endilerden dolayi zihnimde gebelik istemedigim cikmisti yaklasik 1 yildir terapiyle bunu aştik cok sukur korkularimi ve endislerimi yendim. Simdi artik bebegimin beni bulmasini bekliyorum

BELKİ yadırgarsınız cnm ama ben cok sabırlıyımdır her zaman duamı zikirlerimi eksik etmem inanıyorumki rabbim nasip edecek sadece Zamanı nasibi var bende sabır ediyorum bu dünyada olmasada diğer dünyada elbet yüzümüzü güldürecek Rabbim

Kendim rahim filmi cektirdim cok şükür iki tüpte acık canm ama sperm dna testi yapmadı eşim
Sperm DNA hasar testi ve Sperm FSIH testi bi yaptırın canım sonuçların çıkması 1 ay kadar sürüyor ama varsa bir sıkıntı belki koşa süreli bir tedavi ile geçecek bişeydir. Rabbim gönlünüze göre versin.

Hımmm nedensiz infertilite bendede aynı sorun var...bak 12 yıl geçmiş benim ,eğer yaşınız genç ise sabredin biraz daha derim. Fakat değilse biran önce kolları sıvamak lazım..

Eşim varikoselden amilyat oldu doktor damarların 3 ay icersinde aktif olacagibi o yuzden takviye ilac vermeyeceğini söyledi 3 ay sonunda artış olmazsa tedaviye başlarız dedi bende izin alip macunlar siparis ettim hem kendime hem ona 20 gun sonra hamile kaldim kullandim macum sayesinde cift yumurtlama oldu ikizlere hamile kaldim ama bos gebelikle sonuçladı kürtajın 5.ayi hamile kaldım hic ilaç kullanmadı biyerde erkegin spermlerini tamamlayan kadının yumurtasidir yazısını okuyunca kendimede surekli kurler uyguladm ilk instagrmda macunhne sayfasinda hrm kadinlara özel hem erkeklere özel macunları siparis ettim keciboynuzu pekmezi sonrasi sadece keciboynuzunu jer sabah taze kaynatip icirttim saracoğlu tarifiyle kendime corekotu bal tarcın kuru uyguladm erken yumurtlma sayesinde ikinci ayda hamile kaldm ve beklemiyorduk bile yumurtlama takibi vs yapmadm adetin 14.gunu doktora gittim yumurtlama olmus mu diye bana dedi yumurtalarin gelismemis adet olunca gel hormon takibine baslayalim bi hafta sonra hamile oldugumu ogrendim adete 6 gun vardı megersem adet bitti gun hamile kalmışım bebek büyüdükçe anladik adetim geri cekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…