CaNıM nasibi yokmuş senin yapacagın bir sey yokkiÇok kötüyüm ya
Benimki artık ağlamak değil
Bambaşka birşey
Belki hiç anne olamicam
Bir kere kaldım. Ama kalamicam beşki bidaha.
Keşke hamile kaldığımda bırakmasaydım bebeğimi. Ne bilim bişeyler yapsaydım da beni bırakmasaydı. Çok pişmanım
Sağol kuzumCaNıM nasibi yokmuş senin yapacagın bir sey yokki
Canım merhaba dilinden duayı eksik etme. Onun dışında da sperm DNA hasar testi yaptırın belki de sperm yapısında bilmediğiniz üzerine düşmeniz gereken bir problem vardır. Kendin için de rahim filmi çektir.Kızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
Kendim rahim filmi cektirdim cok şükür iki tüpte acık canm ama sperm dna testi yapmadı eşimCanım merhaba dilinden duayı eksik etme. Onun dışında da sperm DNA hasar testi yaptırın belki de sperm yapısında bilmediğiniz üzerine düşmeniz gereken bir problem vardır. Kendin için de rahim filmi çektir.
Bence bekleyin ikinizde henüz gençsiniz. 6 ay kadar deneme süresi verebilirsiniz kendinizeKızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
Bende öyle düşünmeye başladım rabbim belki nasip eder cvb içinde teşekkür ederm cnmBence bekleyin ikinizde henüz gençsiniz. 6 ay kadar deneme süresi verebilirsiniz kendinize
Rica ederim canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Değerleriniz böule güzelken normal yolla denemek en iyisiBende öyle düşünmeye başladım rabbim belki nasip eder cvb içinde teşekkür ederm cnm
Amin cnm valla bizde deneyeceğiz inşallah rabbim nasip eder bizede isteyen herkese deRica ederim canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Değerleriniz böule güzelken normal yolla denemek en iyisi
Amin canım aminAmin cnm valla bizde deneyeceğiz inşallah rabbim nasip eder bizede isteyen herkese de
Çok kötüyüm ya
Bambaşka birşey
Belki hiç anne olamicam
Keşke hamile kaldığımda bırakmasaydım bebeğimi. Ne bilim bişeyler yapsaydım da beni bırakmasaydı. Çok pişmanım
Canım sen biraz fazla abartıyorsun, bir kere hamile kalmışssan yine kalabilirsin benim arkadaşım düşükten 5 ay sonra hamile kaldı tekrar. Öyle bir konuşmuşsun ki 10 yıldır deniyosun sandım. Bende 11 aydır evliyim ve hic korunmadım ama hiç bir zaman böyle umutsuzluğa kapılmadım vardır Allahın bir bildiği 5,10 hatta 15 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen insanlar biliyoruz. Umudumuzu kaybedersek o zaman zaten biteriz. Ağlayıp üzülme Allaha sığın ve sabret bebeğin gelecektirÇok kötüyüm ya
Bambaşka birşey
Belki hiç anne olamicam
Kaç yıl oldu?Benim de olmuyor çok üzülüyorum ağlıyorum
2 yıl oldu hiç hamile kalmadımKaç yıl oldu?
2 yıl oldu hiç hamile kalmadım
Hayirlisi olur insallah bizde de hic bir sorun yok hersey super ve eksiksik. Tek eksik bebek olmamasi. Sebepsiz inferlitite diyorlar iste. 2 yil oldu.Kızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
BELKİ yadırgarsınız cnm ama ben cok sabırlıyımdır her zaman duamı zikirlerimi eksik etmem inanıyorumki rabbim nasip edecek sadece Zamanı nasibi var bende sabır ediyorum bu dünyada olmasada diğer dünyada elbet yüzümüzü güldürecek RabbimHayirlisi olur insallah bizde de hic bir sorun yok hersey super ve eksiksik. Tek eksik bebek olmamasi. Sebepsiz inferlitite diyorlar iste. 2 yil oldu.
Sana tavsiyem psikoterapi alabilirsin. Benim bilincaltimdaki korkular ve endilerden dolayi zihnimde gebelik istemedigim cikmisti yaklasik 1 yildir terapiyle bunu aştik cok sukur korkularimi ve endislerimi yendim. Simdi artik bebegimin beni bulmasini bekliyorum
Sperm DNA hasar testi ve Sperm FSIH testi bi yaptırın canım sonuçların çıkması 1 ay kadar sürüyor ama varsa bir sıkıntı belki koşa süreli bir tedavi ile geçecek bişeydir. Rabbim gönlünüze göre versin.Kendim rahim filmi cektirdim cok şükür iki tüpte acık canm ama sperm dna testi yapmadı eşim
Kızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?