Canim yani 5 yıl beklemişsiniz tekrar bi tedavi olun olmazsa tüp bebeğe geçin yaşın kaç bilmiyorum ama yaşın büyükse direk geçin tüp bebeğeKızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
25 yaşındayım eşimde 31 canmYaşlarınız kaç ?
Gittim canm hep kontrol ettiriyomBizimde olmyor canm2 tüp bebek de tutmadı bizim de bi sıkıntı görünmüyor. Sen varsa bu kocakarı yöntemini dene belki göbeğin düşmüştür yada karnın düşmüştür rahim bile düşmüş olablr bunu doktorlar göremyo. Varsa etrafnda sor soruştur birilerine ona gittiğin anda hamile kalrsn inşallah
25 yaşındayım cnmCanim yani 5 yıl beklemişsiniz tekrar bi tedavi olun olmazsa tüp bebeğe geçin yaşın kaç bilmiyorum ama yaşın büyükse direk geçin tüp bebeğe
Allah razı olsun canımkuzum bekle biraz daha.... bak ne güzel bütün değerleriniz harika... Rabbim sağlıkla nasip etsin...
Yaşlarınız da çok uygun aslında. Açıkçası hiç sorun görünmüyorsa ve 5 yıldır da çocuğunuz olmuyorsa artık daha fazla beklemenin bir anlamı yok. Kendinizi huzurlu hissettiginiz bir doktor hastane bulun ve tadaviye başlayın çok zor ama en önemli unsur bu süreçte sakin stressiz ve huzurlu kalabilmek. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir melek nasip eder inşallah25 yaşındayım eşimde 31 canm
Bu kaç yıldır eşimde sorun vardı canm bende bisey yoktu eşim hemen hemen yeni düzeldi o yüzden beklesem mi diye danıştım teşekkür edederim cnmYaşlarınız da çok uygun aslında. Açıkçası hiç sorun görünmüyorsa ve 5 yıldır da çocuğunuz olmuyorsa artık daha fazla beklemenin bir anlamı yok. Kendinizi huzurlu hissettiginiz bir doktor hastane bulun ve tadaviye başlayın çok zor ama en önemli unsur bu süreçte sakin stressiz ve huzurlu kalabilmek. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir melek nasip eder inşallah
Benimde olmıyorKızlar merhabalar 5 buçuk yıldır evliyim bu süreçte hiç gebelik olmadı ne düşük ne kimyasal nede boş bunca zaman tedaviler olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı yeni bir özel klinik buldun bu arada eşim 3 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu pazartesi gittik bana altan bakıldı siner testi yapıldı doktor rahim kalınlıgımın 19 cm olduğunu bunun cok güzel gebe olunabilecek bebegi tutabilecek bir rahim olduğunu söyledi ayriyetten sol yumurtam catlamış sag tarafta daha gelişmeyen iki yumurtan var dedi gün aşırı ilişki dedi gelişir döllenirse ikiz bile olur dedi karaciğer böbrek safra kesesi hepsine baktı ilk defa bi doktor bu kadar ayrıntılı baktı ve sen normal yolla gebe kalabilecek bir kadınsın dedi eşimin de tahlil en son bi sene önce yapılmıştı dün gidip tahlil verdi ve sonucu süper di hızlı sayısı yüzde seksen olmuştu sayı 120 milyon bu pazartesi doktor gelin tekrar dedi ve bana hamile kalmamı kolaylaştırcak takviye edici 3 ilac verdi sizce tüp bebek yapsam mı yoksa sonuclarımız cok iyi beklesem mi yazım hataları olmuştur telden yazdıgımdan özür dilerim şimdiden
Üzülme gülüm herşey allahtan ben üzülüyorum günü geliyo ama herzaman şükrediyorum adet olduğumda bile allahım senin verdiğin herşey e şükürler olsun derim rabbim bizim için daha iyi adet oluyoruz diye üzülüyoz ama ya hiç olmasaydık bu daha kötü degilmi sabret elbet nasip olacak bizleredeBenimde olmıyor
Çok kötüyüm...
Çok moralim bozuk bugün
Resmen yıkıldım..
O zaman biraz daha beklemeniz uygun olur tabiki inşallah Rabbim çok beklemesinBu kaç yıldır eşimde sorun vardı canm bende bisey yoktu eşim hemen hemen yeni düzeldi o yüzden beklesem mi diye danıştım teşekkür edederim cnm
Amin ALLAH razı olsun canımO zaman biraz daha beklemeniz uygun olur tabiki inşallah Rabbim çok beklemesin
Üzülme gülüm herşey allahtan ben üzülüyorum günü geliyo ama herzaman şükrediyorum adet olduğumda bile allahım senin verdiğin herşey e şükürler olsun derim rabbim bizim için daha iyi adet oluyoruz diye üzülüyoz ama ya hiç olmasaydık bu daha kötü degilmi sabret elbet nasip olacak bizlerede
Zamanı var demekki canm kaç yıldır yokBugün çok kötüyüm galşba...
Testlerde çıkmayınca artık bıraktım
Bırakıyorum artık çok kötüyüm
Yani aslında yıl değil.Zamanı var demekki canm kaç yıldır yok
CaNıM henüz yenisin bize bak nerdeyse 6.yılımıza gircez biz napalm nasip bu işler üzülmek aglamak sadece zararYani aslında yıl değil.
Ocaktan beri istiyruz.
İlk zaman da oldu. Ama düştü bebepim.
2 aydır istiyoruz...
ama yine yok. Ama ben kafaya çok taktım.
Çok kötüyüm ya bugün yok siye çıkınca
Çok kötüyüm yaCaNıM henüz yenisin bize bak nerdeyse 6.yılımıza gircez biz napalm nasip bu işler üzülmek aglamak sadece zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?