• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık

Kimsesizmissiniz gibi davranmışlar. Içinizde ukte kalmış.ayrımcılık yapmışlar. Kaçarak evlenmenin olumsuz tarafı bu sanırım. Neler yaşadığınızı içinizde ne savaşlar verdiğinizi kimse bilemez ama keşke bu taciz olayından sonra ortalığı yıksaydınız da aman başımız ağrımasın moduna girmeseydiniz.Siz pek bir şeye ses çıkarmadığınız sineye çektiğiniz için üzüntünüzün onları etkilediğini düşünmüyorum.
Benim arkadaşım da kaçarak evlendi. Erkek tarafı düğününü de yaptı kına gecesini de. Eşinizin ve ailesinin anlayissizligi yüzünden bu haldesiniz. Krizi fırsata çevirip mahrum bırakmışlar sizi. Bu saatten sonra üzülmeyin aradan ne kadar zaman geçti. Hiçbir şey yapmamışlar sonrasında da yapacaklarını düşünmüyorum. Kendi paranızı kendiniz kazanırsanız istediğiniz herşeyi alabilirsiniz beklemek yerine.
Alabilirim tabi
Dediniz mi demediniz mi? Anne yüreğiyle ne alakası var bu olayın hayret içindeyim
Söyledim ama sürekli tembihliyorum bildigini belli etme diyorum bildigini belli ederse ve etkili bisey yapamassa o benim icin daha kötü. Böyle şeyler basit seyler degil arkadaşlar 1. Nekadar az kişi bilirse o kadar iyi 2. Namus meselesini ancak kan temizler o kadar yürekli insanlar degiliz davanın peşinden gidelim zaten tecavüz demedim taciz dedim,benden karşılık alamayıp üstüne ailesine söyleyip rezil edince daha da yapmadı. Konu özetle bu biliyorum normal birsey degil kabul de edilemez birsey tepkim de herzaman belli.Ama susarım napayım? 1 parça altına takilip kaldim o daha zoruma gidiyor. İnsallah ögretmen olacam gelecege umutluyum maddiyat sorun degil ama anladiniz kadinlik gururu :(

Alabilirim tabi

Söyledim ama sürekli tembihliyorum bildigini belli etme diyorum bildigini belli ederse ve etkili bisey yapamassa o benim icin daha kötü. Böyle şeyler basit seyler degil arkadaşlar 1. Nekadar az kişi bilirse o kadar iyi 2. Namus meselesini ancak kan temizler o kadar yürekli insanlar degiliz davanın peşinden gidelim zaten tecavüz demedim taciz dedim,benden karşılık alamayıp üstüne ailesine söyleyip rezil edince daha da yapmadı. Konu özetle bu biliyorum normal birsey degil kabul de edilemez birsey tepkim de herzaman belli.Ama susarım napayım? 1 parça altına takilip kaldim o daha zoruma gidiyor. İnsallah ögretmen olacam gelecege umutluyum maddiyat sorun degil ama anladiniz kadinlik gururu :KK43:
Yok ben anlamıyorum inan ki.

Tecavüz demedim taciz dedim diyosun bide. Ne farkı var ki kendini ezdirmişsin, savunmamışsın altın alsalar nolur almasalar nolur öyle mi kıymete binceksin?

Tecavüz demedim taciz dedim diyosun bide. Ne farkı var ki kendini ezdirmişsin, savunmamışsın altın alsalar nolur almasalar nolur öyle mi kıymete binceksin?
Elimden birşey gelmedi onun yerine ben utandim ve birdaha tek kelime konusmadim konuştukca yüz alan bir insan yüzüne tükürsen ondan bile anlamaz

Kendini ezdirmek onun suçu değilki onun elinde değil herkesin yapısı farklı kaçarak evlenmiş hayat burda klavye artistliği yapacak kadar kolay değil
Bu konuyu buraya açtiktan sonra eşimle kaynım konusunu tekrar actim ve artistik halbuki aşmıştık bu konuyu unutmaya calisiyorduk.hayir yani İnsanların etkisinde kalıyorum. Acaba yazmasamiydim buraya

Alabilirim tabi

Söyledim ama sürekli tembihliyorum bildigini belli etme diyorum bildigini belli ederse ve etkili bisey yapamassa o benim icin daha kötü. Böyle şeyler basit seyler degil arkadaşlar 1. Nekadar az kişi bilirse o kadar iyi 2. Namus meselesini ancak kan temizler o kadar yürekli insanlar degiliz davanın peşinden gidelim zaten tecavüz demedim taciz dedim,benden karşılık alamayıp üstüne ailesine söyleyip rezil edince daha da yapmadı. Konu özetle bu biliyorum normal birsey degil kabul de edilemez birsey tepkim de herzaman belli.Ama susarım napayım? 1 parça altına takilip kaldim o daha zoruma gidiyor. İnsallah ögretmen olacam gelecege umutluyum maddiyat sorun degil ama anladiniz kadinlik gururu :KK43:
tacize ugradiniz hala o ailedesiniz ama bir parca altin alamadiniz diye kadinlik gururunuz incindi . Bazen rüyada olmayi diliyorum gercekten , nasil ögretmen olacaksiniz ki siz daha kendi hakkinizi savunamiyorsunuz , cocuk mu egiteceksiniz ?

Siz kaçarak zaten bunları elinizin tersiyle itmişsiniz. Eşinizin maddi durumu yokmuş kabul etmişsiniz. Yine de ona bilezik alabilecek gücü varsa madem gönlünüz var size de almalıydı. Bence bu konuyu konuşun. Aile hatrına da olsa kaynınız ile siz de eşiniz de görüşmeyi kesin. Kan temizleyecek diye bir şey yok öyle düşünmeyin. Ama tepkisini koyup görüşmeyi kesebilirdiniz eğer hala görüyorsanız.. kaynınızdan böyle bir şey görmüş olmanız kocanızı boşamanızı gerektirmiyor bence. Birinin yaptığı yanlışın faturasını neden başkasına keselim ki. Ama kv dinlemeyip söylemeniz tepki vermeniz gerekirdi. Siz çok sessiz kalmışsınız bazı şeylere.

Siz kaçarak zaten bunları elinizin tersiyle itmişsiniz. Eşinizin maddi durumu yokmuş kabul etmişsiniz. Yine de ona bilezik alabilecek gücü varsa madem gönlünüz var size de almalıydı. Bence bu konuyu konuşun. Aile hatrına da olsa kaynınız ile siz de eşiniz de görüşmeyi kesin. Kan temizleyecek diye bir şey yok öyle düşünmeyin. Ama tepkisini koyup görüşmeyi kesebilirdiniz eğer hala görüyorsanız.. kaynınızdan böyle bir şey görmüş olmanız kocanızı boşamanızı gerektirmiyor bence. Birinin yaptığı yanlışın faturasını neden başkasına keselim ki. Ama kv dinlemeyip söylemeniz tepki vermeniz gerekirdi. Siz çok sessiz kalmışsınız bazı şeylere.
Orası yanlış anlaşıldı herhalde tepki de koydum hesap da sordum. esimin haberi de var olaydan ve ikimiz de konuşmuyoruz. Yalnız eşim bildigini belli etmedi ki abim nasıl olsa biliyor deyip aynisini birdaha yapmasin. Ki yapmadı da bayramlarda seyranlarda bir ortama girdigimizde odadan hemen çıkar, Ayrica mesajlari da duruyor ne olur ne olmaz diye.Kaynanamlarda da artik kalmiyorum kendisi geliyor kaynimi getirmeden. Konu bu olmadığı icin cok ayrintili birsey yazmadim.

tacize ugradiniz hala o ailedesiniz ama bir parca altin alamadiniz diye kadinlik gururunuz incindi . Bazen rüyada olmayi diliyorum gercekten , nasil ögretmen olacaksiniz ki siz daha kendi hakkinizi savunamiyorsunuz , cocuk mu egiteceksiniz ?
O ailede degilim eşimle beraber kendi evimdeyim. Belkide yaşadıgım olaylardan dolayı esimin onlara bir faydası olmasını istemedigim icin haazmedemedim altin meselesini. Ayrica hak savunmakla ogretmen olmanin ne alakasi var herzaman yaşamiyoruz boyle seyler. İsterseniz cok sevdiginiz kocaniz esiniz varsa onlarin ailesinde boyle birsey yasasaniz siz naparsiniz? Ama gercek cevap lutfen

O ailede degilim eşimle beraber kendi evimdeyim. Belkide yaşadıgım olaylardan dolayı esimin onlara bir faydası olmasını istemedigim icin haazmedemedim altin meselesini. Ayrica hak savunmakla ogretmen olmanin ne alakasi var herzaman yaşamiyoruz boyle seyler. İsterseniz cok sevdiginiz kocaniz esiniz varsa onlarin ailesinde boyle birsey yasasaniz siz naparsiniz? Ama gercek cevap lutfen
Öyleyse sıkıntı yok o konuda. Önünü kesmişsiniz. Taciz mesajla mı oldu? Bundan sonra böyle birşeyle karşılaştığınızda şikayet edin. Eşinize de söyleyin bilezik istediğinizi. Biriktirsin alsın. Ama kaçarak evlenen oldu çevremde onların da düğünü yapılmadı. En başta hata etmişsiniz.

Eve
Öyleyse sıkıntı yok o konuda. Önünü kesmişsiniz. Taciz mesajla mı oldu? Bundan sonra böyle birşeyle karşılaştığınızda şikayet edin. Eşinize de söyleyin bilezik istediğinizi. Biriktirsin alsın. Ama kaçarak evlenen oldu çevremde onların da düğünü yapılmadı. En başta hata etmişsiniz.
Evet mesajla ve sarilmaya falan calisti evde tekken. Ufak ufak bitirktiriyoruz ama gorumceme bir seferde alması bi yolunu bulması beni çok üzdü. Sadece böyle birsey yasayan tek benim gibi geliyor :( buraya yazdım ki acaba benim gibi olan varmı böyle birsey başına gelen yada normal mi bana almayip kardesine almasi.. bilmiyorum.. kendisine soyledim durumum yok ona mecburen aldm falan diyor

Eve

Evet mesajla ve sarilmaya falan calisti evde tekken. Ufak ufak bitirktiriyoruz ama gorumceme bir seferde alması bi yolunu bulması beni çok üzdü. Sadece böyle birsey yasayan tek benim gibi geliyor :KK43: buraya yazdım ki acaba benim gibi olan varmı böyle birsey başına gelen yada normal mi bana almayip kardesine almasi.. bilmiyorum.. kendisine soyledim durumum yok ona mecburen aldm falan diyor
Ben hiç görmedim canım düğün yapılanı ya da altın takılanı. Genelde masraftan yırttık gibi bakılıyor. Görümce konusunda haklı çünkü düğünde mecburen takması gerekiyor. Abi olarak kendine çeyrek takmayı yakıştıramamıştır. Sen de haklısın istemekte zoruna gitmiş olabilir ama dediğim gibi baştan düşünmen lazımdı. O da zaten geçti düğün işi takmak için acelesi olmadığını ya da gerek olmadığını düşünmüş olabilir. Çokta önem verme o altında harcanıp gidiyo zaten. Ya araba ya ev ya da eşya alınıyo çok altın gelirse tabi. Ancak durumun iyi olacakta takıp gezeceksin ama bu devirde kim kolunda bilezikle geziyo ki. Modern durmuyo bi kere. Eşine söyle biriktirin güzel bi kolye alın tak boynuna. Benimde vardı altınların inan sağa sola gitti hiçte umrumda olmadı tekrar alayım da takayım demedim. Ne gerek var

Back
X