Haksızlık

Mrmrmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
50
7
36
30
İnsanların büyük sıkıntılar yaşadığı bu günlerde böyle bir derdimin olmasından utanıyorum ama bunları aşamıyorum . Eşimi severek evlendim eşim de beni sever,8 yıl oldu hala aynıyız eşimin ailesini de severim onlar da beni severler sagolsunlar. Biz birçok maddi sıkıntı yaşayarak bu günlere geldik çok fazla sorun çıkartan bir insan olmadım.örnegin kaçarak evlendigim icin bunu fırsat bilip düğün yapmadılar.asla kaynanama birsey söylemedim, kaynımın tacizine uğradım haberleri var ama kimsenin başının etini yemedim, eşim ailesini seviyor( kardeşi hariç) aralarini bozmak istemiyorum. Maddi manevi çok sorunlar yaşadım tabii her kadin gibi belli ederim bir sekilde ama susmayı da bilirim. Her neyse şuan aşamadıgım bir konu var ,okadar şey yaşadın da derdin bu mu demeyin nolur çok kıskanıyorum elimde degil. Şimdi benim düğünüm olmadıgı gibi esimin ailesinden herhangi bir esya yada altın görmedim ve işin komik tarafı eşim den de görmedim. 8 yıllık evliyim ve yüzügümden baska hiçbirşeyim olmadı. Maddi durum iyi olmadığı icin yıllardır kimsenin basina kalkmadım. Şuan görümcem evleniyor kendisini severim ama bana 1 gram altını çok görenler görümcemin herseyini dört dörtlük aldı, kocam ayatında kuyumcunun yolunu bilmeyen kocam özene bezene gidip düğünde takmak için bilezik aldı. 1 ay oldu ben hâlâ kaldıramıyorum bu durumu benim drumuma benzer şeyler yaşayan varsa beni anlayacağınızı umuyorum...

Ben sürekli sıkıntılarıni birileriyle paylaşan biri degilim burda hesabım vardı canım sıkkıntı kafama esti de yazdım ne var bunda ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Asıl dert yanman gereken şeyi söylemediğin için olabilir

Zaten haberleri var demişsin. Bu tarz insanlardan altın beklemen tuhaf gelen zaten
Eşimin yaptığına üzülüyorum ben
Kaybının tacizine kocanizin tepkisi ne oldu? Bunun yanında bilezikin lafımı olur?

Alın o bileziği takın kolunuza, bana takmadığini başkasına takamazsin diyin, çıkarın kavgayı. Gitsin yenisini alsin.
Öyle bisey yapamam ki ben görümce
Asıl sorununuz o değil şuan.
Eşim tabiki büyük bie tepki gösterdi evde büyük bir kavga oluştu ama esim ne yapsa az kalacağı icin bildigini belli etmedi. Çunkü bildigini belli ederse bu kadarıyla yırtti diye sevinip devam edebilirdi. Ve zaten en ufak hatasında mesajlarını ifşa edecektim 2 yıl geçti üzerinden o yüzden sorunum o degil

Ben hala kaynının tacizinde kaldım. Geçemiyorum. Esin kaynina ne dedi

Kimsesizmissiniz gibi davranmışlar. Içinizde ukte kalmış.ayrımcılık yapmışlar. Kaçarak evlenmenin olumsuz tarafı bu sanırım. Neler yaşadığınızı içinizde ne savaşlar verdiğinizi kimse bilemez ama keşke bu taciz olayından sonra ortalığı yıksaydınız da aman başımız ağrımasın moduna girmeseydiniz.Siz pek bir şeye ses çıkarmadığınız sineye çektiğiniz için üzüntünüzün onları etkilediğini düşünmüyorum.
Benim arkadaşım da kaçarak evlendi. Erkek tarafı düğününü de yaptı kına gecesini de. Eşinizin ve ailesinin anlayissizligi yüzünden bu haldesiniz. Krizi fırsata çevirip mahrum bırakmışlar sizi. Bu saatten sonra üzülmeyin aradan ne kadar zaman geçti. Hiçbir şey yapmamışlar sonrasında da yapacaklarını düşünmüyorum. Kendi paranızı kendiniz kazanırsanız istediğiniz herşeyi alabilirsiniz beklemek yerine.

Ve bu psikolojiyle üniversite okuyordum o yıllarda derslerim çok ağırdı eşimden başka kimseyede anlatamadım öyle unuttum

Eşin bildiğini belli etmedi mi? Böyle genişlik görmedim. Kardeşi abisini hiçe sayar böyle şeyler yapar, eşin sessiz kalır. Seni resmen insan yerine koymamışlar ki. Rezil edicektin ki bahaneyle bu aileden kurtulurdun bari. Neden böyle olduğu apaçık ortada hala bilezik diyosun

Çok kızdı. Kaynim da inkar etmesine ragmen bana inandı kocana söyleme öldüruŕ dedi anne yüregi iste bisey diyemedim
Benim babam geçenlerde aldatti annemi hemde akrabayla ama ne yalan diyim hiç babammis gibi değil. Çok sakin kalmissiniz.

Kaynım uyuşturucu bağımlısı hırsz ve 10 yasindaki cocuk hareketleri vR kendisinde ciddiye almadı herhalde ama süurekli birseyleri bahane edip kavga ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…