haksızlık mı ettim acaba ?

selen8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
131
63
98
kızlar yine ben. bu aralar sorunlarım bitmiyor ama şu mesele kafamı çok kurcalıyor. böyle belirsizlikte kalmak olmadı gibi. ya da durum belli de ben mi görmüyorum ? kusura bakmayın biraz uzun oldu ama durumu az çok bilmenizi istedim.

olayı özet geçmeye çalışacağım. 5 aylık bir ilişkim var. bir mekanda tanışmıştık tesadüfen sonra da konuşmaya başladık ve inanılmaz hızlı bir biçimde 1 ay içinde sevgili olduk. çok tanımadan sevgili olduğumuzdan ilk 2 aylık süreç benim için biraz sancılı geçti. inanılmaz güven problemim vardı. tesadüfe bak ki bir arkadaşımın arkadaşı bunun eski sevgilisiymiş. kıza sordurdum falan. o kız ben kurtuldum söyle arkadaşın dikkat etsin demiş. biraz dengesiz ve ilgisizdir. psikoloijik sorunları var ve sürekli hap kullanıyor demiş. ama ben bu laflara hiç kulak asmadım. başka bir arkadaşım da bunun çalıştıüı yerde ki müdüre sormuş nasıl birsi olduğunu. aynı şekil müdür de hiç iyi bir insan olmadığını sorumsuz, geçimsiz olduğunu 100 kızı olsa birini vermeyeceğini söylemiş ve aynı şekilde kendisi hapçıdır dikkat edin demiş.

ilk aylarımızda bunları öğrendim ama önyargılı olmak istemedim yine de. bir ara gerçekten ilgisizdi bu söylemler vardı ve bi iki kere de telefonlarıma cevap vermemişti. çok sinirlendim ve ben sana dönene kadar beni sakın rahatsız etme dedim. neyse 3 gün sonra konuştuk herşeyi anlattı içimi rahatlattı ve devam ettik. bana karşı çok iyi. üstüme düşüyor kırmıyor ben sinirlensem bile sürekli o alttan alıyor falan. senden sonra hap kullanmayı (antidepresan) bıraktım dedi. ama uyku hapları kullanıyor. uyku problemi var fazlaca. ayrıca ailesi ile de problemli. 3 senedir ailesi ile görüşmemiş 5 senedir babasıyla konuşmuyor. işinde biraz huzursuz falan. bu şelilde sorunları var. her gece beni sevdiğini söyler. ben de söylerdim herşey inanılmaz güzel ve mutluyduk doğrusu.

ancak geçen hafta gereksiz yere buna eski kız arkadaşıyla tanıştığımı söyledim ve kızın söylediklerini söyledim. çok sinirlendi kıza. başladı kızın arkasından saydırmaya. ama inanılmaz kötü şeyler konuştu kızla ilgili. sonra da ya böyle dedim çünkü ya seni kandırabilseydi etkileseydi falan dedi. ama çok sinirlenmiştim bu tutumuna ve bariz şekilde kızdım buna fırça çektim falan ama bişi demedi bana. dedim ya sürekli alttan alır.
ancak bi soğuma oldu ondan sonra bi sıkıntı oldu onda. özledim diyen adam özledim demedi ama beni çok sevdiğini söylemeye devam etti. sen olmasan ben kafayı yerdim dedi hep.

şimdi benim asıl sorum burada. 5 gün önce grip oldum. bana ilaç isimleri falan verdi istersen rapor alalım dinlen dedi istemedim teşekkür ettim. ertesi gün görüşelim dedi. ben de hastayım dedim dinleneyim dedim tamam aşkım dedi ve o gün başka hiç bir şekilde beni sormadı. o yazmadı ben de yazmadım. 1 gün hiç konuşmadık. hastaydım biraz ilgi bekledim açıkcası insan bi nasıl oldun diye sormaz mı ya ? ertesi gün neden hiç yazmadın dedim. kendimi iyi hissetmiyorum. genel olarak bunaldım ve sıkıldım biraz ondan dedi.

inanılmaz kırıldım bu cümlesine. pms evresinde olduğumdan mı bilmiyorum ama çok içerledim. adam resmen benden bunalmış ve sıkılmış yani ben böyle anladım. sonra nasıl olduğumu sordu kısa bir muhabbet ettik. ertesi sabah da günaydın aşkım yazmış. çok kırgındım ve bunalıp sıkıldığından dolayı 2 gündür bana yazmıyordun sıkıntın geçti heralde yazdım. o da bilmiyorum şuan çalıştığımdan tam anlayamadım yazdı. iyi madem tadını çıkar yazdım. son konuşmamız bu oldu. 4 gündür ses seda yok. ne o yazıyor ne de ben.

sizce haksızlık mı yaptım? şimdi bu ilişki bitmiş oluyor mu ? birşey konuşmadığımızdan kafamda netleştiremedim. inat ettim kırılan benim onun yazması gerekiyor ama hiç yazmıyor. o yazmayınca ben de yazmıyorum. artık bu ilişkide de sürekli anlayış taraf olmaktan da sıkıldım. ( sürekli birşeyleri oluyor ve benim anlayış göstermem gerekiyor. mesela sevgililer gününü bi arkadaşıyla geçirdi benimle değil. buluşmak istesem uykusu oluyor çünkü çok çalışıyor. evinde sözde arkadaşı ve onun kız arkadaşı kalıyor yatıp kalkıyorlar falan).

ne yapmalıyım ?

Tabi ki hepsini okumadım ama okuduğum yerleri seni sevmediğini anlamam için yetti. Cidden sen anlamadın mı?
bilmiyorum. bundan nasıl emin olabilirim onu da bilmiyorum. hatalrını düzeltme ve ilişkiyi rayına oturtmak için gerçekten çaba gösterdi. beni sevdiğini söyler sürekli. acaba çok mu üstüne gittim diye düşünüyordum. aslında şuan ayrılığın acaba ben mi hatalıyım kısmındayım. kendime sen haklısın diye destek arıyorum sanırım :) sevmediğini nereden anladınız peki.

ya kusura bakmayın biraz uzun oldu gerçekten ama olayı baştan anlatmazsam sanki olmzamış gibi geldi :)

birlikte olmak için zorlamıyorum ki hiç zorlamadım da aslında. sadece seviyordum kendisini kolay kolay da hayatıma kimseyi almıyorum. haklımıyım yani. peki onunla bir konuşma yapmam gerekiyor mu? hani iyi ya da kötü sonuçlanacak bir konuşma

Aramıyor yazmıyor pek ilgili görünmüyor bence. Sadece seninle boşlukları dolduruyor gibi. Bir insan sevse 4-5 gün niye aramasın ki? Bunun bahanesi olamaz

Şöyle ki biri eski sevgiliniz hakkinda aman cok egoisttir veya çok kabadir vs. Dese kulak asmamaniz tabi ki normal olurdu ama birden fazla kişiden bu kimsenin kotu bagimliliklari oldugunu duymussunuz ve bu konularda ne yazik ki ates olmayan yerden duman çıkmaz. Velev ki haksızlık ettiniz velev ki 'bu konuda' cok masum. Bakmayın arkanıza bırakın bu adamı. Kendi iyiliginiz icin

kusura bakmayın ama ben sizi çok sıkıcı buldum
herşeyden önce sevgiliyi başkalarına sormak, sordurmak nedir?
hele bir de ilişkinin ortasında bunları anlatmak
sonra adam sinirlenince "fırça atmak!" (insanın sevgilisine fırça atması tabiri çok itici)
ilaç isimleri, rapor alalım vs deyip ilgilenmiş, görüşelim demiş, siz reddetmişsiniz sonra yine ilgi beklemişsiniz, yazmamış diye yazmamışsınız. e bi cümle de siz yazsaydınız. adam zaten ilgilenmiş.
hap meselelerini falan bilemiyorum ama ben olsam ben de sıkılırdım sanırım

İnanılmaz
Falan gün konuşmadık
Çok üstüme titrer

Ee? Hayatına giren insan hakkında, başkasına kötü konuşan omurgasızdır.

Bugün sana, yarın başkasına eğilir.

Eğilme süresi de değişir, şartlar da değişir

Ama illa birden fazla kadını yanında istediği için sonuna kadar eğilir, bükülür, ağlar falan

Bu adam hakkında söylenenleri neden kulak ardı ettiniz? Niçin gözlerinizi kulaklarınızı kapadınız?
Sizden önce bu adamı tanıyanlar huyunu suyunu çözmüş bi bildikleri varki sizi uyarmışlar ama siz dinlememişsiniz

Şimdi ben bazı insanlar kendini çok farklı göstermeye çalışır taaaki gerçekler ortaya çıkana kadar ne halt olduğu öğrenilinceye kadar

Benim de eski erkek arkadaşıma bi gün dedim ki seni çok iyi tanıyan birine senin nasıl biri olduğunu sormak isterdim demiştim cevabı öyle amatörceydi ki : yok yaaa ben okadar aptal mıyım beni tanıyan biriyle seni tanıştırayım demişti :)

Ne halt biri olduğunu öğrencem diye ödü koptu ama çok fazla sürmedi esas kimliğini öğrenmem
Gerçeği öğrenincede güle güle :))) yalancının mumu yastıya kadar bile yanmıyor

ya hap kısmı biraz yanlış anlaşıldı sanırım. uyuşturucu haplar değil. antidepresan kullanıyor. doğrusu ilk başlarda bu adamdan kaçmak için fırsat arıyordum ama bahane bulamıyordum cidden çok iyi davranıyordu. işte ne bileyim herşey rayında ve yolundayken böyle olması üzdü beni.

yalnız soruma hala cevap bulamadım. onu arayıp olayı netleştireyim mi yoksa gerek yok mu ? han, birbirimizi bi yerlerden engellemiş de değiliz. zaten onun sosyal medya hesapları yok.

2 farklı kişi, bağımsız şekilde hapçı ve sorumsuz demiş. Aynı şeyi söylemeleri tesadüf değil. Uzak durman gereken bir tip.

ön yargılı davranmak istemedim sadece. ve ilişki boyunca da adamın bi psikopatlığını görmedim doğrusu. bu nedenle de çok önemsemedim. hani kendisi de zaten iş yerinde sıkıntılarının olduğunu fazlaca sıkıldığını söylüyordu. ne bileyim çok önemsememiştim

Arama bence. Haksız değilsin. Vicdan yapılacak bir dırumda yok. Anlamış olursun iste sana değer verip vermediğini. Ben yazdıkların kadarıyla seni senin sandığın kadar önemsemediği izlenimine kapıldım. Sen görmek istemiyorsun gibi.

Ön yargı değil bu insanlar sizi uyarmış ağız birliği olmuşçasına onu tanıyanlar aynı şeyleri söylemiş
Neden yalan desinler veya neyse falan filan işte
Siz gerçekle yüzleşmek istememişte olanilirsiniz
Bence kurtuldum diye bi şükür duası okuyun hiç arkanıza dahi bakmayın
Hadi geçmiş olsun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…