haksızlık mı ettim acaba ?

Sevgiliniz iyidir kötüdür bilemem ama benim dikkatimi başka birşey çekti. "Hapçı" gibi anlatmışsınız ama anladığım kadarıyla antidepresan kullanıyor, ne var bunda.. İnsanların "hap" kullanıyor demesi de nasıl bir cahillik böyle.

hapçı gibi anlattım çünkü bana hep bu şekilde aksedildi. bu adam hapçı dikkat etsin. doğrusu diyenleri de birebir tanımadığımdan net soramadım uyuşturucu mu diye ama eski sevgilisi antidepresanları demiş hap olarak. antidepresan kullanmasında da bişi yok bence de. insanlar bu kadar abartınca ürperiyorsun ama acaba psikopat mı diye :)

Sevgilim benim eski sevgilime ulaşıp bilgi almaya çalışsa o an benim için biter. "At sahibine göre kişner" biraz. O kızla nasıl ayrıldılar, o cümleleri kurmasına sebep ne bilmiyorsunuz. Size de aynı şekilde davranacağını göstermez bu.
Ayrıca antidepresan kullanan insan "hapçı" da değildir, sorunlu bir tip de değildir. Siz bence arkasından "fırça attım" dediğiniz biriyle birlikte olmayın. Adama iyilik etmiş olursunuz.

Antidepresan yada uyku ilaci kullanan adama
Hapçı demezler ki... emin misiniz..

Sevgilinizin üstüne çok gitmişsiniz, insanların morali bozuk olabilir. Ancak, eski sevgilisi hakkında ağır konuşan bir insanın karakteri hakkında büyük sıkıntıları vardır, sonuçta bazı şeyler güvenip söylenmiş ya da yaşanılmış, yaşanmışlığı olan birinin arkasından bildiği şeyleri kullanmak çok güvenilmez bir durum. Hap meselesi tehlikeli, birkaç kişinin dediği gibi birden fazla insan da aynı yorumu yapmış çocukla ilgili. Bence birbirinize uygun değilsiniz. Birine sordurma meselesinde çok yanlış bir şey bulamadım, sonuçta önyargılı davranmayıp tanımaya çalışmışsınız duyduklarınıza rağmen. Yani bu meselede biraz haksız davranmışsınız ama kalan şeyler de çocuğun karakterinde biraz sıkıntılar olduğuna işaret ediyor.

kesinlikle kıza ulaşmaya çalışmadım. arkadaşımla sohbet ederlerken muhabbet bu çocuğa gelmiş ikisi de nereden tanıyorsun oalyına girmiş anlatmışlar birbirlerine. arkadaşım beni çok sever daha o zaman ilk başındaydık ilişkimizin nasıl bir çocuk diye sormuş o da kötülemiş işte. ama bana karşı kesinlikle kızın anlattığı gibi değildi. ona baya ilgisiz davranmış. bu nedenle çok mu üstüne gittim diye düşünüyorum zaten. bir de fırçalamadan kasıt çokca kızmam oldu. sonuçta kızla iyi kötü birşeyler yaşamış. erkek arkadaşım kız yalan söylüyor biz hiç sevgili olmadık onunla evime geldi kendi isteği ile fb takıldık bitti gitti 10 gün dedi. ben ona sadece tanıştım dedim tesadüfen sadece bu cümleyi kurdum o bana kzıla ilgili 500 tane şey anlattı. yaptığının ne kadar ayıp birşey olduğu söyleyip aynısını bana da mı yapacaksın dedim.

Özeti bu mu sıkılmış belli ki ...
Canim bir kisiden degil bikac kisiden duymussin ayni seyleri isyerindekk muduru bile ne sekilde anlatmis kendisini demekki sorunlu bir kisiligi oldugu belli hadi kimsenin soyledigini kafana takma diyim ama o kadar hasta oldum hic arayip sormadi beni gunlerce diyosun bi iliskide bu normal mi sence en kisa zamanda guzel bir dille sonunuzun olmayacagini ona anlat elbet sana deger veren birielri cikacaktir karsina kendine yazik etme derim

peki arayıp netleştirmelimiyim yoksa bırakmalımıyım.

Dört gündür bir şey yazmamış, başka bir sorunu olabilir ya da haplara devam ediyor olabilir mi? Yani bir şey demek istemiyorum, haptan kasıt antidepresan değilse gerçekten, kendinizi kurtarmış olursunuz öyle birinden, ama antidepresansa, sorunlarından dolayı sıkıntı çektiğinden yardıma ihtiyacı olabilir. Çok net şekilde hap olayını öğrenirseniz iyi olur, uyuşturucu tipiyse, bırakın bence, ama diğer durumsa bir neler olduğunu öğrenmekte fayda var. Bazı insanlar içe kapanık olur.

valla ben 5 aydır herhangi bir hap kullandığını görmedim. sadece gerçekten ilaçlara düşkünlüğü var. ben antidepresan diye düşünüyorum kendi de zaten kullandığını söylüyor. halini de merak etmiyor değilim. acaba gerçekten çok mu kötü içim içimi yiyor ama gurur da yaptım. kırıldım o bunaldım sıkıldım lafına

Bence orada kastedilen bunalma sizin için değildi, çevresindeki başka bir şeyden ya da direkt hayattan dolayıydı. Aşkımdan ölüyorum derseniz bir sorabilirsiniz sorunun varsa anlatabilirsin diye, ama çok da önemli değil seviyorum ama abartılacak kadar değil derseniz de ilk adımı bekleyin sorununu halledip gelir kendisi muhtemelen.

Neden bilmiyorum anlatiminiz aşırı itici geldi. Ailesi elinde cicek cikolata gelmis gibi, oraya buraya sordurmussunuz. Mesaj atmadi, aramadi tripleri vs. Allah askina yaş kaç?
Ayrica eski sevgilisiyle ilgili cirkin seyler konusan erkekleri cok onursuz bulmusumdur! Sizinle ayrildiktan sonra, sizin arkanizdan da konuşacağı anlamina gelir

Sevgilini hic birimiz tanimiyoruz bu yüzden önyargılı yaklaşmak istemem. Ammma velakin suraya takıldım sürekli "seni seviyorum" diyor yazmışsınız. Buna cokda aldanmayın derim. Bende soylerim "konu sahibi seni seviyorum, bana da inanin madem.. Bu cümleyi okadar basitlestirdiler ki artik ne kadar az soylense o kadar cok anlamli oluyor bence.

Aslında çok haklısınız ama ikimiz de böyle daha iyi hissediyorduk. Bana senden baska kimsem yok ve sana çok düşkünüm birgün beni bırakırsan çok kötü olurum muhtemelen demisti. Bu nedenle de kötü hissediyorum. Acaba yanında mı olmalıyım. Gereksiz bir tribe mi girdim bilemedimm

Son karar yine sizin ama benim gözüm pek tutmadi o çocuğu(anlattığın kadariyla tabi) bize fikrimizi söylemekten baska birsey düşmez hakkınızda hayırlısı olsun

Kızla sadece cinsellik için görüşmüşler. Bu birinci iğrenç nokta zaten. Eğer doğruysa kız senin 5 ayda tanıdığından daha fazla şeye tanık olmuştur o evde. Yok yalansa buda felaket zaten kıza iftira atıyordur. Gençliğinin baharında böyle karamsar ve sorunlu bir insandan uzak dur derim ben.

nasıl olduğunu merak ettim bi de iyi ya da kötü sonuçlandıralım istedim. dün watsapptan mesaj attım ama gitmedi mesaj. baktım son görülme tarihi 3 gün öncesini gönderiyor. 3 gündür watsapa girmemiş. merak ettim iyice 2-3 saat sonra aradım ama açmadı telefonu. şimdi iki ihtimalim var artık. ya başına bir eşy geldi psikolojisi pek iyi değildi ciddi bunalıma girmiş olabilir. ya da benimle gerçekten konuşmak istemiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…