- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hapçı gibi anlattım çünkü bana hep bu şekilde aksedildi. bu adam hapçı dikkat etsin. doğrusu diyenleri de birebir tanımadığımdan net soramadım uyuşturucu mu diye ama eski sevgilisi antidepresanları demiş hap olarak. antidepresan kullanmasında da bişi yok bence de. insanlar bu kadar abartınca ürperiyorsun ama acaba psikopat mı diye :)Sevgiliniz iyidir kötüdür bilemem ama benim dikkatimi başka birşey çekti. "Hapçı" gibi anlatmışsınız ama anladığım kadarıyla antidepresan kullanıyor, ne var bunda.. İnsanların "hap" kullanıyor demesi de nasıl bir cahillik böyle.
Sevgilim benim eski sevgilime ulaşıp bilgi almaya çalışsa o an benim için biter. "At sahibine göre kişner" biraz. O kızla nasıl ayrıldılar, o cümleleri kurmasına sebep ne bilmiyorsunuz. Size de aynı şekilde davranacağını göstermez bu.
Ayrıca antidepresan kullanan insan "hapçı" da değildir, sorunlu bir tip de değildir. Siz bence arkasından "fırça attım" dediğiniz biriyle birlikte olmayın. Adama iyilik etmiş olursunuz.
Canim bir kisiden degil bikac kisiden duymussin ayni seyleri isyerindekk muduru bile ne sekilde anlatmis kendisini demekki sorunlu bir kisiligi oldugu belli hadi kimsenin soyledigini kafana takma diyim ama o kadar hasta oldum hic arayip sormadi beni gunlerce diyosun bi iliskide bu normal mi sence en kisa zamanda guzel bir dille sonunuzun olmayacagini ona anlat elbet sana deger veren birielri cikacaktir karsina kendine yazik etme derimÖzeti bu musıkılmış belli ki ...
peki arayıp netleştirmelimiyim yoksa bırakmalımıyım.Sevgilinizin üstüne çok gitmişsiniz, insanların morali bozuk olabilir. Ancak, eski sevgilisi hakkında ağır konuşan bir insanın karakteri hakkında büyük sıkıntıları vardır, sonuçta bazı şeyler güvenip söylenmiş ya da yaşanılmış, yaşanmışlığı olan birinin arkasından bildiği şeyleri kullanmak çok güvenilmez bir durum. Hap meselesi tehlikeli, birkaç kişinin dediği gibi birden fazla insan da aynı yorumu yapmış çocukla ilgili. Bence birbirinize uygun değilsiniz. Birine sordurma meselesinde çok yanlış bir şey bulamadım, sonuçta önyargılı davranmayıp tanımaya çalışmışsınız duyduklarınıza rağmen. Yani bu meselede biraz haksız davranmışsınız ama kalan şeyler de çocuğun karakterinde biraz sıkıntılar olduğuna işaret ediyor.
valla ben 5 aydır herhangi bir hap kullandığını görmedim. sadece gerçekten ilaçlara düşkünlüğü var. ben antidepresan diye düşünüyorum kendi de zaten kullandığını söylüyor. halini de merak etmiyor değilim. acaba gerçekten çok mu kötü içim içimi yiyor ama gurur da yaptım. kırıldım o bunaldım sıkıldım lafınaDört gündür bir şey yazmamış, başka bir sorunu olabilir ya da haplara devam ediyor olabilir mi? Yani bir şey demek istemiyorum, haptan kasıt antidepresan değilse gerçekten, kendinizi kurtarmış olursunuz öyle birinden, ama antidepresansa, sorunlarından dolayı sıkıntı çektiğinden yardıma ihtiyacı olabilir. Çok net şekilde hap olayını öğrenirseniz iyi olur, uyuşturucu tipiyse, bırakın bence, ama diğer durumsa bir neler olduğunu öğrenmekte fayda var. Bazı insanlar içe kapanık olur.
Bence orada kastedilen bunalma sizin için değildi, çevresindeki başka bir şeyden ya da direkt hayattan dolayıydı. Aşkımdan ölüyorum derseniz bir sorabilirsiniz sorunun varsa anlatabilirsin diye, ama çok da önemli değil seviyorum ama abartılacak kadar değil derseniz de ilk adımı bekleyin sorununu halledip gelir kendisi muhtemelen.valla ben 5 aydır herhangi bir hap kullandığını görmedim. sadece gerçekten ilaçlara düşkünlüğü var. ben antidepresan diye düşünüyorum kendi de zaten kullandığını söylüyor. halini de merak etmiyor değilim. acaba gerçekten çok mu kötü içim içimi yiyor ama gurur da yaptım. kırıldım o bunaldım sıkıldım lafına
Aslında çok haklısınız ama ikimiz de böyle daha iyi hissediyorduk. Bana senden baska kimsem yok ve sana çok düşkünüm birgün beni bırakırsan çok kötü olurum muhtemelen demisti. Bu nedenle de kötü hissediyorum. Acaba yanında mı olmalıyım. Gereksiz bir tribe mi girdim bilemedimmSevgilini hic birimiz tanimiyoruz bu yüzden önyargılı yaklaşmak istemem. Ammma velakin suraya takıldım sürekli "seni seviyorum" diyor yazmışsınız. Buna cokda aldanmayın derim. Bende soylerim "konu sahibi seni seviyorum, bana da inanin madem.. Bu cümleyi okadar basitlestirdiler ki artik ne kadar az soylense o kadar cok anlamli oluyor bence.
Son karar yine sizin ama benim gözüm pek tutmadi o çocuğu(anlattığın kadariyla tabi) bize fikrimizi söylemekten baska birsey düşmez hakkınızda hayırlısı olsunAslında çok haklısınız ama ikimiz de böyle daha iyi hissediyorduk. Bana senden baska kimsem yok ve sana çok düşkünüm birgün beni bırakırsan çok kötü olurum muhtemelen demisti. Bu nedenle de kötü hissediyorum. Acaba yanında mı olmalıyım. Gereksiz bir tribe mi girdim bilemedimm
ilaç bağımlılık yapmış durumda bunda. baya uzun süredir kullanıyor. muhtemelen bundan dolayı demişlerdir.Patronun antidepresan kullanıyor diye çocuğa hapçı demesi![]()