Su kısa tatilde memlekete geldim yine sinirlerim bozuldu.Ben kendi halinde Eşiyle çocuğuyla öğrencileriyle ve arkadaşlarıyla iyi bir hayat geçirmeye çalışan biriyim.ailemi ilahi bir duygu ile çok severim ama bugüne kadar onların kendi sorunları sebebiyle hiçbir zaman derdimi sıkıntımı anlatamam hatta sürekli onlar icin ne yapabilirim diye düşünürüm,onlara Yük olmaktan korkarim,bir Yanımda eksiktir aile Tarafından iste...
Belki de bu sebeplerle esimin ailesine çok düşkün oldum hep,hep samimi yakın olmaya çalıştım,Alıcı degil verici oldum,ailemdeki sevgi açlığını boyle kapatmak istedim belki de...
Iki tane eltim var birisi gercekten kendi halinde sakin etliye sütlüye karışmayan işten kaçmayan fesatlik yapmayan biri,aramızda samimiyet yok ayrı Dünya'nın insanlarıyız ama çok iyi geçiniriz görüştüğümüzde
Ama diğeri o kadar sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz bir kadın ki inanin buraya sığdıramam yaptıklarını,herkese Karsi boyle...kaynimda ayni...Babasına lan lun diye konuşur.kayinbabam Güler sadece
Kayınpederim ve kayınvalidem bu aileyle çok sorunlar Yaşadı bu karakterde insanlarla sorun yaşamamak imkansız zaten,önceden hep anlatırlardı dertlerini,biz de kızardık tepki gösterin diye bi bakardık Yağlı ballılar,tepki gösterirdik tekrar niye sap ile seker bir diye...aradan 5 yıl geçti eltimler aynııı,kayınvalidem ameliyAt oldu ben vardım BAŞINDA bir kere bile aramadı gelmedi.eve geldikten 3 gun sonra aksam oturmasına geldi annecim annecim diye boynuna sarılıp kıyamam sana dalan demeler,bu en son büyük örnek,kayınpeder huzurları bozulmasın diye ev ve araba Aldı,hesap sorunca yoksa Boşansalar daha mı iyiydi dediler...
Ya saymakla bitmez Örnekler ;görümcem bekar onunla kavga etti kayınvalidem kızım sen gidicisin ben Ömür boyu onunla geçincem dedi,kızı HAKLI olduğu halde karışmadımüsahale ermedi.
Sözün özü bu son derecetehlikeli kadının ne OLDUĞUNU bildikleri halde toz kondurmuyorlar her sey onun istediği gibi oluyor ,tamamen ipler onun elinde leb demeden leblebisi hazır oluyor,dayanamıyorum sinir oluyorum deli oluyorum ...
Bana karşı ise bariz bi lafları sözleri karışmaları yok,verdikleri de yok istedikleride...ama ben de bu haksıZlığa sinir olduğumu Açıkça yada ima ile belirtmek dışında hiçbir saygısızlığım sevgisizliğim olmuyor
Bu durumlara çok üzülüyorum çok sinir oluyorum ne yapacağımı şaşırıyorum...eşim hiç karışmıyor kaçıyor bu konulardan
Dışarıdan durum nasıl görünüyor ne yapmalıyım çöZemedim içimde
((