• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mi Degil mi?Ne yapardınız?

Hakaret kisminin sonu gelmeyecek sandim okurken ..

Sana karsi bir haksizlik felan goremedim ben ..

Karismani gerektircek bir durum yok ortada , Sanirim ona ev ve araba alinmis diye biraz bozulmussunuz ki esit davranilmasa her cocuga ve geline kim olsa bozulur ..

Ama senin yerinde olsam , ne muhatap olurdum nede yuzgoz .

Arkadaslar biraz sert cikmis ama bence haklisin.
Haklisinda ne yapabilirsin ? hic bisey.
Ben olsam bende kizardim ben saygida kusur etmeyen,
hep sevecen davranan birisi olarak densiz biriyle es tutulmaktan hoslanmam.
Kayinvaliden hepiniz esitsiniz demis ama emin olki oyle degildir.
Gorunen koy klavuz istemez.

Ama elden hic bisey gelmez. Ben yinede bardagin dolu trafindan bakmaya calisirdim.
Ben eminsem kendimden. Onun gibi bi karaktere sahip degilsem:
1. Allaha sukrederim
2. Huzurlu yasardim.
Eminimki etraftakiler herseyin farkinda. Ama can cikar huy cikmaz. Yapicak bisey yok.

Burda konu sahibini elestirenlere soruyorum....

Konu sahibi hanim yazsaydiki

Kv kp bize ev araba aldi.... Ben ise kv kp halini hatrini sormam dedigim dedik caldigim duduk biriyim... hastalansa bna ihtiyaci olsa kapisindan gecmem vs....

Ama bana yapilanlara alinanlara surekli kv kp ilgilenen saygida kusur etmeyen bir eltim var ve bize alinan eve arabaya karisiyor kiskaniyor ne derdiniz cok merak ettim?

Ortada bi haksizlik var 3 tane oglu varsa 3ude esit olacak ne demek ona ev araba aliyim veriyim. Bana gelincede sen calis kendin al.. elbetteki kendim alirim ama...diger konularda hastalikta vs.hepimizin babasiysa mal mulk alirkende hepimizin babasi olsun ozmn yok onlarin bi ayricaligi varsa buyursunlar mutluluklar...
söylede guzel bir söz var....

ARSIZ GUCLU OLUNCA HAKLI SUCLU OLURMUSSS...

Sikmayin caninizi allah biliyodur... allah can sagligi versin gerisi gelir...

Diğer eltimin de evi damı Arabası yok,kayınpeder herkes varken ev aldığı yetmez gibi Kapıları pencereleri değişse bir de diye üzülüyor
sana ne Allah askina? ne diye takiyosun, kendini uzuyorsun.. muhtac olsaniz bi derece anlarim da.. anladigim kadariyla esinle ve ailesiyle oyle bi skntinz/kavganz yok.. sukret ve mutluluguna bak.. sonucta yapabilecegin bsy yok..

Sizlik bi durum yok,çıldırmayınız..

Bu onların arasındaki iletişim şekli,

Çok çıldırırsanız,sizde eltiniz gıbı olun ozaman..

Ama diğeri o kadar sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz bir kadın ki
Sesli güldüm!
Seni kendi çapımda yılın "en içlenmişi" ilan ediyorum, bu nası bi içlenmektir kardeş? te allam ya, asdasf.

Su kısa tatilde memlekete geldim yine sinirlerim bozuldu.Ben kendi halinde Eşiyle çocuğuyla öğrencileriyle ve arkadaşlarıyla iyi bir hayat geçirmeye çalışan biriyim.ailemi ilahi bir duygu ile çok severim ama bugüne kadar onların kendi sorunları sebebiyle hiçbir zaman derdimi sıkıntımı anlatamam hatta sürekli onlar icin ne yapabilirim diye düşünürüm,onlara Yük olmaktan korkarim,bir Yanımda eksiktir aile Tarafından iste...
Belki de bu sebeplerle esimin ailesine çok düşkün oldum hep,hep samimi yakın olmaya çalıştım,Alıcı degil verici oldum,ailemdeki sevgi açlığını boyle kapatmak istedim belki de...
Iki tane eltim var birisi gercekten kendi halinde sakin etliye sütlüye karışmayan işten kaçmayan fesatlik yapmayan biri,aramızda samimiyet yok ayrı Dünya'nın insanlarıyız ama çok iyi geçiniriz görüştüğümüzde
Ama diğeri o kadar sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz bir kadın ki inanin buraya sığdıramam yaptıklarını,herkese Karsi boyle...kaynimda ayni...Babasına lan lun diye konuşur.kayinbabam Güler sadece
Kayınpederim ve kayınvalidem bu aileyle çok sorunlar Yaşadı bu karakterde insanlarla sorun yaşamamak imkansız zaten,önceden hep anlatırlardı dertlerini,biz de kızardık tepki gösterin diye bi bakardık Yağlı ballılar,tepki gösterirdik tekrar niye sap ile seker bir diye...aradan 5 yıl geçti eltimler aynııı,kayınvalidem ameliyAt oldu ben vardım BAŞINDA bir kere bile aramadı gelmedi.eve geldikten 3 gun sonra aksam oturmasına geldi annecim annecim diye boynuna sarılıp kıyamam sana dalan demeler,bu en son büyük örnek,kayınpeder huzurları bozulmasın diye ev ve araba Aldı,hesap sorunca yoksa Boşansalar daha mı iyiydi dediler...
Ya saymakla bitmez Örnekler ;görümcem bekar onunla kavga etti kayınvalidem kızım sen gidicisin ben Ömür boyu onunla geçincem dedi,kızı HAKLI olduğu halde karışmadımüsahale ermedi.
Sözün özü bu son derecetehlikeli kadının ne OLDUĞUNU bildikleri halde toz kondurmuyorlar her sey onun istediği gibi oluyor ,tamamen ipler onun elinde leb demeden leblebisi hazır oluyor,dayanamıyorum sinir oluyorum deli oluyorum ...
Bana karşı ise bariz bi lafları sözleri karışmaları yok,verdikleri de yok istedikleride...ama ben de bu haksıZlığa sinir olduğumu Açıkça yada ima ile belirtmek dışında hiçbir saygısızlığım sevgisizliğim olmuyor
Bu durumlara çok üzülüyorum çok sinir oluyorum ne yapacağımı şaşırıyorum...eşim hiç karışmıyor kaçıyor bu konulardan
Dışarıdan durum nasıl görünüyor ne yapmalıyım çöZemedim içimde:KK43:((

Siz eşinizin ailesini ne kadar sevip saysanız da gelinsiniz sonuçta, bu duruma her yaptığınız yorum kıskançlık olarak
algılanacağı için bence hiç karışmayın.. Sinir olduğunuz durumlarda da mesafenizi koyun derim .

siz eşinizle ve ailesiyle kendi aranızdaki ilişkilere bakın bence. sizin aranızda sorun yoksa eşinizin ailesinin başkaları ile olan ilişkilerine karışmak hakkınız değil. sonuçta bahsettiğiniz kişiler onların oğlu ve gelini. ne yapmalarını bekliyorsunuz ki, gelinleri dediğiniz gibi biri bile olsa oğullarının huzuru mutluluğu için idare ediyor olabilirler.
katılıyorum oğullarının huzuru mutluluğu için idare ediyorlar napsınlar yuva bozulmasın diye

Su kısa tatilde memlekete geldim yine sinirlerim bozuldu.Ben kendi halinde Eşiyle çocuğuyla öğrencileriyle ve arkadaşlarıyla iyi bir hayat geçirmeye çalışan biriyim.ailemi ilahi bir duygu ile çok severim ama bugüne kadar onların kendi sorunları sebebiyle hiçbir zaman derdimi sıkıntımı anlatamam hatta sürekli onlar icin ne yapabilirim diye düşünürüm,onlara Yük olmaktan korkarim,bir Yanımda eksiktir aile Tarafından iste...
Belki de bu sebeplerle esimin ailesine çok düşkün oldum hep,hep samimi yakın olmaya çalıştım,Alıcı degil verici oldum,ailemdeki sevgi açlığını boyle kapatmak istedim belki de...
Iki tane eltim var birisi gercekten kendi halinde sakin etliye sütlüye karışmayan işten kaçmayan fesatlik yapmayan biri,aramızda samimiyet yok ayrı Dünya'nın insanlarıyız ama çok iyi geçiniriz görüştüğümüzde
Ama diğeri o kadar sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz bir kadın ki inanin buraya sığdıramam yaptıklarını,herkese Karsi boyle...kaynimda ayni...Babasına lan lun diye konuşur.kayinbabam Güler sadece
Kayınpederim ve kayınvalidem bu aileyle çok sorunlar Yaşadı bu karakterde insanlarla sorun yaşamamak imkansız zaten,önceden hep anlatırlardı dertlerini,biz de kızardık tepki gösterin diye bi bakardık Yağlı ballılar,tepki gösterirdik tekrar niye sap ile seker bir diye...aradan 5 yıl geçti eltimler aynııı,kayınvalidem ameliyAt oldu ben vardım BAŞINDA bir kere bile aramadı gelmedi.eve geldikten 3 gun sonra aksam oturmasına geldi annecim annecim diye boynuna sarılıp kıyamam sana dalan demeler,bu en son büyük örnek,kayınpeder huzurları bozulmasın diye ev ve araba Aldı,hesap sorunca yoksa Boşansalar daha mı iyiydi dediler...
Ya saymakla bitmez Örnekler ;görümcem bekar onunla kavga etti kayınvalidem kızım sen gidicisin ben Ömür boyu onunla geçincem dedi,kızı HAKLI olduğu halde karışmadımüsahale ermedi.
Sözün özü bu son derecetehlikeli kadının ne OLDUĞUNU bildikleri halde toz kondurmuyorlar her sey onun istediği gibi oluyor ,tamamen ipler onun elinde leb demeden leblebisi hazır oluyor,dayanamıyorum sinir oluyorum deli oluyorum ...
Bana karşı ise bariz bi lafları sözleri karışmaları yok,verdikleri de yok istedikleride...ama ben de bu haksıZlığa sinir olduğumu Açıkça yada ima ile belirtmek dışında hiçbir saygısızlığım sevgisizliğim olmuyor
Bu durumlara çok üzülüyorum çok sinir oluyorum ne yapacağımı şaşırıyorum...eşim hiç karışmıyor kaçıyor bu konulardan
Niye sasiriyosun arkadaşım bu dünya böyle kim art niyetli kötülük fesatlik düşünceliyse o yaranir bunun çok kaba bir tabiride var ama söylemeye gerek yok onun için canını sıkma ne halleri varsa görsünler bundan sonra sende onun gibi mesafeli dur bırak sevgili gelinleriyle mutlu mesut yasasınlar işleri düşüncede adres olarak onu goster

rahatsiz olmakta haklisin. sana bisey olmuyosa umursama diyemicem. kim olsa rahatsiz olur. kotu gunlerinde yanlarinda mussun. bundan sonra kotu gunlerinde de yanlarinda olmazsin. mesafeni belirlersin. inlar gibi 3 gun sonra degil 1 hafta sonra gidersin. ya da gitmezsin telde ararsin. bisey derlerse de `herkes cocuguna` dersin..

Anlattığınız kadarıyla rahatsız olunmıycak biri değil.Ama siz müdahil olmayın bence olaylara.
Herkez kendi yaptığından sorumlu..Karakteri böyel olan biri anlatsanızda anlamıycaktır.
Boşuna yormayın kendinizi.En güzeli uzak durmak

kızından bile önde tutan kadın sizle kıyaslamaz bıle karısmayın hanıefendı gıdın gelın saygısızlık etmeyın gorevınızı yapın Allah bilir daha başkasının bilmesine gerek var mı

Kesi
Bu nasıl yazım şekli?
Durup dururken büyüyen harfler, sözcükler.
"sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz bir kadın" tasvirinde aklıma gelen:
Eki Görüntüle 1358751
kesinlikle çok başarılı bir somutlama olmuş,biraz Ferhunde biraz da efsun katabiliriz

Kv kp bize ev araba aldi.... Ben ise kv kp halini hatrini sormam dedigim dedik caldigim duduk biriyim... hastalansa bna ihtiyaci olsa kapisindan gecmem vs....

Ama bana yapilanlara alinanlara surekli kv kp ilgilenen saygida kusur etmeyen bir eltim var ve bize alinan eve arabaya karisiyor kiskaniyor ne derdiniz cok merak ettim?

Huzurları ev-araba için bozulan bir çift var ortada, onlar için boşansalar daha iyi miydi? demişler bir de .. Canım boşanmayı sakın düşünme, bir yuva kolay kurulmuyor, evliliğini kurtarmak için "ne gerekiyorsa yap"sıncılara da soralım soruyu. Hakkaten ikisi de bir evle arabayla evliliklerinde huzur bulabilen insanlarmış demek ki tek dertleri oymuş. Ben onlarsız da huzur bulabiliyorum zaten, ne kadar empati yaparsam yapayım anlayamam o hali. Arabam yok, evim yok kavga edeyim kv-kp alsın rahat edeyim, aynı sayfada bile anılmak istemem onlarla.

Ayrıca konu sahibi eşinin bu olaylara karışmadığını söylemiş ben kv-kp min mal bölüştürücüleri değilim sonuçta, iki oğulları da tamam demiş bana gelinleri olarak bir şey demek düşmezdi, durduk yere kendine bunu iş belleyen de kıskanmakla kalakalır, eline başka bir şey geçmez.

Hem böyle yazılınca, ben de eltim kadar kötü olmak istiyorum ama olamıyorum :KK43: gibi de okunuyor her şey. Bir insanın kötü olma isteğine de neden yardımcı olayım yani? "Ezen seviliyorsa, sen de ez!!" demek benim ahlak anlayışıma ters, kendini bu insanlardan geri tut, bir de sinirini bozma demek ise çok yakın.

Eleştiri illa insanı kötü yola sevketmez yani. Kafasını takmazsa rahat eder, aa yok eleştirmeyenlerle bir olup tabi ki bu haksızlık!! diye düşünmeye devam ederse, eltisiyle beraber anılır; öyle olmak istiyorsa da keyfi bilir. "sorunlu yalancı Planci haset fesat yitisken ve asırı Yalak taklitçi ikiyüzlü riyakâr eksik Peşinde Koşan övünme meraklısı dengesiz terbiyesiz edepsiz," evet siz de böyle olun huzurunuz bozulsun, sizin de yuvanız bozulmasın diye alttan alsınlar, parayla alınan malla bu özellikleri dindirmeye çalışsınlar, yakıştırabilen biri varsa yapsın tabi bunları, nasıl olsa kendi hayatı.

Son düzenleme:

Size yapılan bir haksızlık bir hakaret bir saygısızlık yok ki... Eşinizin ailesi nasıl davranmak istiyorlarsa öyle davranırlar. Yani eltiniz haklı haksız orasını bilmem ama.... Bence çok düşünmeyin.

Ben kendi eşimi çekirdek ailemi bilirim.Kapımı kapayınca içerdekilerdir önemli olan.Büyüklerime de vazifemi saygımı yaparım.Gerisi onların bileceği iş.Ne görümce ne elti ne kaynana,ne onların ilişkileri beni bağlamaz.Azıcık aşım,ağrısız başım.

Ortada bi haksizlik var 3 tane oglu varsa 3ude esit olacak ne demek ona ev araba aliyim veriyim. Bana gelincede sen calis kendin al.. elbetteki kendim alirim ama...diger konularda hastalikta vs.hepimizin babasiysa mal mulk alirkende hepimizin babasi olsun ozmn yok onlarin bi ayricaligi varsa buyursunlar mutluluklar...
söylede guzel bir söz var....

ARSIZ GUCLU OLUNCA HAKLI SUCLU OLURMUSSS...

Sikmayin caninizi allah biliyodur... allah can sagligi versin gerisi gelir...
Öyle yazsaydı o zaman da derdim ki,insaniyet en büyük erdemdir.Bir insan hele ki,ailenden biriyse eşin ailesiyse,hastaysa ve sana ihtiyacı varsa erdmini insanlığını göster.Bugün ona,yarın sana ..
Diğer ev almış araba almış,ona onu yapmış elti kıskanmış......Hiiiç umrumda olmaz olmadı da.Beni benim ahlakım benim yuvam bağlar.Ben üstüme düşeni insanlığımı yapayım da yapmayanın Allah la kendi arasında.

Kayınvaldenizin ve kayınpederinizin akıl sağlığı yerindeyse size kabullenmek düşer :KK14:
Para onların istediklerine verirler istediklerine de vermezler siz karışamazsınız :KK45:

Back