- 20 Mart 2018
- 1.117
- 1.596
- 133
Kendisi temizledi zaten. O anlamda karışma olacağını düşünmüyorum sadece benim bazı şeylerim onlara absürt geliyor. Yaşı kaç olursa olsun büyüğümü yanlış bulduğum noktada eleştiriyor olmam, onların her istediğinde ulaşılır olmamam gibi. Eğer sizin dediğiniz gibi olursa da boşanırım zaten ailemin her şekilde arkamda duracağına inanıyorum.
Artvinli Gürcü kız arkadaşlarım var çok becerikli,hamarat, eğitimliler. Sizi ezmelerine ve kullanmalarına müsade etmeyin. Eminim ki çok güzel ağırlamışsınızdır eş ailesini ama onlar gelinlerini köle görüyor göreviniz sanıyorlar. İşiniz çok zor. Allah sabır versin diyorum. İç Anadolu insanının kafa yapısı, hayata bakış açısı, kadın-erkek ilişkileri, beklentileri beni geriyor. Orta yol bulmak neredeyse imkansız çünkü herşeyin en doğrusunu onlar bilirler. Salt bu gezegende geçirdikleri gün sayısı fazla diye saygı beklerler. Damatlar da kız ailelerini önemsemezler, görüşmek istemezler. Sen benimle evlendin benim ailem senin ailendir. Sen artık onlardan değilsin bizdensin derler.
Saçlarım dikiliyor hatırladıkça. Ne çekmişim be valla boşandım kurtuldum