- Konu Sahibi Justholdme_
-
Ya bazı arkadaşlar bu kıza hak veriyor ama arkadaşlar, konu sahibi çalışmıyor bile adam 60 bine düğün yapmış, adam en az 3. 000 maaş alsa yılda 36.000 para yapar, çok affedersiniz de eşi de desin o zaman çalış ben sana bakmam adamda mı mal? Allah aşkına evlilik bu mu ? Güvenemyeceğiniz insanlarla evlenmeyin kimin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz...
Lütfen az mantık ya, kız çalışmıyor ama güya eve en çok parayı o verecek nereden verecek düğünde takılan altınlardan, ben avukatım kural olarak düğünde takılan altın kadınındır lakin sağlıklı bir evlilikte o altınlar ortaktır bence boşanırsan mevzusunu yaparsın balayında aman altınlar canım altınlar yapmazsın...
Konu sahibesi çok uyanıksınız ama karşısnızda ki insanda salak değil...
Senin akibetin belli bence, boşanırsın maalesef, ben adamın yerinde olsam derim ki ben salak mıyım ve seni boşarım...
Her konu kendi somutluğuna göre değerlendirilir bence bunlar anne kız oturmuşlar " tapuyu üstüne al" " miras paran bende olsun" "çeyiz paranı eşine verirsen hakkımı helal etmem" minvalli konuşmalar yapmışlar... Kocam şöyle biri demiyor bile, dikkat edersen adam 60.000 ne düğün yapmış sevmese özenir yapar mıydı? Artı kadın çalışmıyor bile adamın belki sırf yıllık geliri 40.000 ama o kadına bakmalı ama evin kirasını ödemeli, faturaları ödemeli, v.s v.s ama tapu böyle hesapçı birinin üzerine yapmalı...
Adil olunmalı bence burada adaletsiz olan anne kız adam değil, kimse kusura bakmasın...
Hayır burda bunu bir erkek yapsa vaoov ne kadar anacı bir erkek denirdi
ıste konunun ozetıBence bu konunun bu raddeye gelmesi biraz senin hatan.Eşinin bütün dillendirdiği şeyleri aslında siz önce annenle kurmuş ,planlamışsınız zaten ve demekki onada aksetmiş..Sen baştan beri garantici yaklaşmışsın. Benim param, benim altınım benim mihrim, benim çeyiz param benim mirasım vs. vs, Evet adama zerre güvenmiyorsun.Bunuda belli etmişsin resti çekmişsin oda karşılığında çekmiş restini .ne oldu dahamı iyi oldu şimdi.
Evlilik ( yada koca sahibi olmak ),artık kadının kendini geleceğinin garantisi olacağı bir kurum olamamalı, Kocam benden ayrılırsadaki B planız şimdi parsayı toplayıp kendimi garanti altına alayım olmaması gerekir. Hazıra dağ dayanmaz .. kendinize boşanırsam ne iş yaparım diye daha garantici yaklaşımlar bulun ve bir meslek edinin bence. Zira annenizin müdahaleci tavrı ve sizin olayları yönetememeniz evliliğnizi uzun süre götürmez
Hı hı tapuyu üste alma planları da tamamen iyi niyetten zaten
Konu açtığı mesajı aç konu sahibesinin aynen şunu diyor eşim " annemle tapu konusunu konuştuğumuzu sezmiş" Allah aşkına ne annesi ile oturup malk mülk hesap kitap...
Babanın ölmesi mirastan kızın yetim aylığı alması da çeyiz parasından haberdar olmak için yeterli bence..
Ben 60.000 verip düğün yapan ayrıca eşi çalışmadığı halde kendi çalışan adamı haklı buluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?