Haklıymışsım Eşim Parayı Kendi Hesabına Yatıracakmış..

Sen bu kadar benim param benim altınım benim mehrim demeseydin bence eşin senin hesabına da yatırırdı gerekirse ortakhesap da açardı. Sürekli ayrılırsak ortada kalırsam lafı ağzında. Bazı şeyler aklından geçse de dillendirilmez. Böyle diye diye siz zaten ayrılırsınız ben söyleyeyim. Adamın açısından düşün eşin senin aklında yokken sürekli aynılarını dese sen düşünmez misin ki demek ki adamın aklında ayrılmak var altınları alacak diye. Daha kaç gün olmuş evleneli. En güzel zamanlarınız olacak yere ne hale getirmişsin. Adamın öyle bir niyeti olsa al altınları ne yapıyorsan yap demezdi. Annenin dolduruşundan kurtul artık.

Evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır zaten eşiniz veya sizin üzerinizede olsa . Şayet boşanma olursa ev sizin üzerinize diye mahkeme al tapu seninse ev senindir diyemez . . Sadece ailenizden aldığınız miras şahsınıza aittir. . .
Daha cicim ayının ilk günlerinde hesap kitap konularına girdiyseniz vay halinize. .
Birde anladığım kadarıyla her iki tarafın birbirine güveni sıfır. . .
orta yolu bulmak adına ortak hesapta karar kılın yoksa senin paran benim param derseniz bu işin sonu kötü olur

Adama ver bakalım parayı güven testi yaparsın hem. Testi geçerse senindir, geçmezse hiç senin olmamıştır.tabi senin için biraz pahalıya patlar ama hayat tecrübesi olur şuan kocana güvenmiyosun ozaman kendine bile güvenmicek duruma gelirsin. Arkadasım yeni evlisiniz siz şakamısınız anlamadım? Gidin cicim ayı yaşayın zaten şimdiden ayrılırsak planları yapıyosanız iyi yere koyun paranızı zira lazım olacağa benziyor.

Bence bu konunun bu raddeye gelmesi biraz senin hatan.Eşinin bütün dillendirdiği şeyleri aslında siz önce annenle kurmuş ,planlamışsınız zaten ve demekki onada aksetmiş..Sen baştan beri garantici yaklaşmışsın. Benim param, benim altınım benim mihrim, benim çeyiz param benim mirasım vs. vs, Evet adama zerre güvenmiyorsun.Bunuda belli etmişsin resti çekmişsin oda karşılığında çekmiş restini .ne oldu dahamı iyi oldu şimdi.
Evlilik ( yada koca sahibi olmak ),artık kadının kendini geleceğinin garantisi olacağı bir kurum olamamalı, Kocam benden ayrılırsadaki B planız şimdi parsayı toplayıp kendimi garanti altına alayım olmaması gerekir. Hazıra dağ dayanmaz .. kendinize boşanırsam ne iş yaparım diye daha garantici yaklaşımlar bulun ve bir meslek edinin bence. Zira annenizin müdahaleci tavrı ve sizin olayları yönetememeniz evliliğnizi uzun süre götürmez

yahu bu kadının yerınde kocası olsa acaba tepkınız ne olurdu ya belkı ayrılırsam dıye babasından kalan mırası annesınde saklasaydı ceyız parası alsaydı ya ayrılırsam dıye karısına vermeseydı hala bu yorumları atabılecekmıydınız sonuçta bu paraların hepsı eve gıdecek
madem oyle mırasla ceyız parası sızde dursun altınlar esınızde dursun
herkesın guvencesı olsun

birincisi annenin her söylediğini gidip neden kocana söyledin bu çok büyük bir hata bence sen kendin düşünebilen biri değilsin.annen olmasa hiç bir şey düşünemezsin.kocana annenin ağzıyla konuşuyorsun.
ikincisi annenin düşünce yapısı ve yaptıklarıda yanlış.ev parasının yarısını sen veriyorsan diğer yarısınıda kocan veriyor ne demek kızımın üzerine olsun.böyle evliliklerde mal mülk planı yapılması çok çirkin bence.
üçüncüsü niye bozduruyorsunuz ki altınların dursun evinizde yada banka kasasında.yani evliliğiniz normal değil bence çok çirkin

size hakveriyorum bu konuda ..sonuçta bunları kv söyleseydi yok nasıl karışır bize yok oğlu anasının ağzına bakıp para konusu yapıyor daha yeni evliyiz vs olurdu.. ama kadın yapınca e tabi belli olmaz kendini garantiye alsın şu bu..iyi de sende o kadar paranı düşünüyorsan annene verseydin hiç konusunu açmasaydın hem param var hem de ama sana güvenmem ne olur ne olmaz diyorsun..altınlara gelince kimsenin ne olacağı belli olmaz sizin de ne olacağınız belli olmaz ama adam size bırakıp gitmiş keyfini sürün ama annenizle sürebilirsiniz bu keyfi..

Hayır burda bunu bir erkek yapsa vaoov ne kadar anacı bir erkek denirdi

aynen aynısını yazdım ama konu sahibi olumsuz yorumları pek dikkate almıyor..
kv si onların evinin içindeki para işlerine müdahale etmeye kalksa eşini yönlendirmeye çalışsa kendi tepkiside aynı olurdu muhtemelen inada bindirip tam aksini yapardı..

ıste konunun ozetı

vallahi dünden beri okuyorum yazdıklarınızı ama ya uslubunuzda ya düşüncenizde bir sıkıntı var. annenizin her dediğini eşinize anlatmanız zaten büyük hata ve ağzınızı sürekli ayrılırsak diye açıyorsunuz. daha 15 günlük evlilikte bu kadar çok ayrılmayı düşünmek eşinizi kırmış bence ve haliyle annenize de gıcık olmuş, inatlaşıyor.

hata sizde yönetememişsiniz durumu.

Ben düşüncemi söyledim o konunun uzatılacak bir yanı yok sen cinler dedin ben değiller dedim görüş farkı oldu bitti

Her babası ölene miras kalmıyor adamın bi oturduğu evi varsa onda da annesi oturacaktır zaten, borç bile bırakabilir vefat eden kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…