Haklı mıyım? Yanlış mı düşünüyorum?

Bi asalak abi daha.

Söylediklerinize bizde olmaz diyemiyorum. Aynısını yaşayabiliriz. Biz boşanıcaz ayağına bir daire sattırdılar zaten. Şimdi de haciz gelecek, hapse atacaklar diye annemlerin oturduğu daire ve arabada gider. Yaşlı başlı insanlar kapı kapı kiralık ev arar. Ceza olur onlara da.

Amin, kimseye vermesin böyle anne.
Ben artık para vermiyorum. Daire aldım. Kredi çekip araba aldım. Benden isteyemiyorlar o yüzden.
Artık sessiz kalmayı düşünmüyorum. Sessiz kaldıkça hem ailem maddi olarak sömürülüyor hem de biz ablamla ezikleniyoruz. Bir daha dövmeye kalkarsa zaten çarpar kapıyı giderim keşke o gün de gitseydim.

Hiç üzülmeyin neden üzülüyorsunuz ki, herkes ayağını yorganina göre uzatsın. En büyük hata annenizin. Sizi ezmekle, onlara yüz vermekle büyük hata yapıyor.Evi satmaları da hata.. bu gidişle onlar elinizde kalanları da sattırır. Çünkü alışmışlar, nasıl olsa ödeniyor. Yengeniz çok tehlikeli, abiniz de arada filan kalmaz ona da üzülmeyin. Onlar karı koca çok uyumlular..
Anne babanız çok yüz vermişler borçlarını ödemekle. Oğullarının onlara yardımı yakışır bu saatten sonra. Sakın siz de yardım da bulunmayın, sizlerde para olduğunu biliyorlar. Mutlaka o paranın peşine düşeceklerdir. Yarınlarınızı düşünün. Annenizin size karşı davranışlarına da bir daha asla izin vermeyin.
İnsan kızlarına nasıl el kaldırabilir, hele ki böylesine bir gelin ve oğlu için. Ben asla affetmezdim. Kendinize değer verin ki başkaları da versin..

Valla Allah yardimciniz olsun

ablanız mı kardesiniz mi ne o gayet akıllı biri tatil olayinda lafı yapistirmis siz isim cikti bilmemne demissiniz . siz cok pasifsiniz . abinizle gorusmeyin oara vermeyin evde satilmis zaten hakkinizi almissiniz .gerisinide anneniz dusunsun . bide boyle insanlarla tatile falan gitmeyin acikca yuzlerinede bu yazdiklarinizi soyleyin. onlar yuzunden aileniz evden olmus , cepte para yok tatile gidiliyor bilmemne . ilimli olmabiza gerek yok vurun yuzlerine ve gorusmeyi kesin .

Annenizin sizi beleşçi yengeniz yüzünden o yaşta kabloyla dövmesi tam bir skandal. Asla yemezdim o dayağı inanamıyorum şuan. para konusuna gelince gerekirse çirkefleşin hakkınızı asla yedirmeyin. kadın olduğunuz için sizi yok saymaya çalışıyorlar

Ayyy okurken sinirden çatladımmmmm…….

Çok pisliklermiş. Ama nne babaniz asla gerçeği gormez daha dogrusu ogul haytanliklari bitmez. Sizde hata bu insanlarla tatile mi gidilir allah askina.
Abi yenge ile minimum goruşun, anne baba ile de oyle. Kız kardesiniz ile gorüşun daha ziyade. Tek çözum bu. Bağ koparin demiyorum. Yogundum arayamadim falan dersiniz. Bağ koparsaniz daha çok üstunüze gelirler cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…