Hakkınız yeniyorsa? Kırık cam teorisi.

Ne buyuk issizler var Allahim. Allah herkese baskalarinin hayatina burnunu sokmayacak karakter nasip etsin. Yesinler birbirlerini siz de cay cekirdek izlersiniz. Benim en cok gormeyi istedigim seyler. Dua ediyorum Allahim goster de icim sogusun diye

pekara bigün balkonda oturup her şeyi düşündüğümde ve puzzle gibi parçaları birleştirdiğimde dank etti meğer basından beri acıgımızı arıyorlarmış ki boştan bi sebeple karakterini gösterdiler. karşılaştığımda falan laf çarparak geçmek istiyorum ama cocukluk bu biliyorum. eden bulsun ya ne deyim,bizim de vardır hatalarımız ama asla bu niyetlerle değildi.

Devlet kadrolarında artık liyakat falan hak getire. Adamı olanın vasfına, niteliklerine bakılmadan ünvan veriliyor. Maalesef bizim gibi az gelişmiş ülkelerin en büyük sorunlarından biri. Sonra sistem neden işlemiyor, tıkanıyor? E sen aslında o makamı hiç haketmeyen adama o işi verirsen böyle ne oldum delisi olup, kibrinden burnunun ucunu göremez. Hak eden kişilerin de motivasyonunun düşmesine neden olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…