Hakkımı aradığım için suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

böyle insanlardan nefret ediyorum. iyi biz her şeyini çekelim sen git gönlünü eğlendir ama susmamızı iste neden? karakterin olsaydı da yapmasaydın. evladını düşünmeyen sensin.. Allah sana sağlık, güç ve sabır versin. ailende arkanda asla kimseyi dinleme moralini bozma. çocuğunla birlikte güzel bir hayat yaşa.

Pifff sende onları adamdan sayıp Totoşu na mi?takiyorsun
Az bile yaptım adam olun derdim kii dahada afkurmayin ki davul alıp minareden anlatmayim derdim
oğlunuzun uckuru tutmuyor ben mi?tutup gezicekmisimde üstünü ortecekmisim derdim
Erkekdir yapar diil o yoldan çıkınca kadıni erkeği olmuyor o işin tevbe dilimde varmiyor ki

Ortada kurtarılacak birşey göremedim.

Şiddete karşıyım ama bazıları dayak arıyor.

Bu dünyada istediklerini desinler siz kendinizi biliyorsanız anlattıklarınız doğruysa öteki dünyada tüm gerçekler ortaya dökülür. Bi şeyler yapmadan önce Çocuğunu düşünecek biri varsa o öncelikle siz değil babasıymış

Karşılarında sizin gibi güçlü dik durabilen birini gördükleri için çamur atmaya çalışıyorlardır. Boş tenekeden çok ses çıkar. Aldattım hakettim diyeceğine, aileside utanmak yerine susup otursaydın mı diyorlar-ağızlarına kürekle geçirmek lazım-

Kuyruk acısından ne yapacaklarını şaşırmışlar.

Aynı şeyi siz yapsanız namus davasına dönerdi olay. En doğru kararı vermişsiniz. Çoğu kadının cesaret edemediğini yapmışsınız. Gurur duymalısınız kendinizle.

ailesi öyle diyince o... namussuzla aynı evi paylaşmam namusumla yaşarım deseydin hastalıklıdır o herif

Eski eş arsız olmasa bunları yapmaz zaten.. ailesine bak oğlumuz başımızı yere eğdi biz senin yanındayız kızım diyeceklerine birde sizi suçluyorlar . Ailecek terbiyesizler demekki

A
Ailen arkandaysa hic kimseyi takma kurtul

Kadın bıde utanmadan sizinle mı konustu ? Ne anlattı pekı eşinizle ılışkısı uzun suredır mı devam ediyormuş?

Mesajlarınız için tesekkur ederım tabiki davadan vazgecmıcem.. Aslın da ben boyle çirkeflıkle dolu bi iş içine girmezdim. Kendını savunması da "o da beni aldattı içimde kurt var" diyomus.. İspat nerde diyenlere de ispat yok çalısırken yapmıstır falan demiş. Bana da soyledı sende yaptın diye kimle yaptıysam çıkar ispat et edemezsen iftira davası da açıcam dedim.. Neymiş ben ailesini arayıp ağlıyomusum hiç öyle bişey olmadı.. Off daha çok başım agrıyacak benim..

Kadın bıde utanmadan sizinle mı konustu ? Ne anlattı pekı eşinizle ılışkısı uzun suredır mı devam ediyormuş?

Evet valla hiç utanmadı. 6 aydır. Hamıle kalmıs ve aldırmıslar elimde kürtaj vs raporları da var.

Eşindeki pişkinlikte maşallah yani
b.k at izi kalsın yapıyor utanmadan
hayır haltın büyüğünü yemişsin hala
bu neyin çirkefleşmesi ne geçecek ki eline acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…