• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımı aradığım için suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık eş tarafından bu duyumların seni rahatsız etmemesi gerekiyor Puxhu; ne umuyordun? Seni aldatan adamın "Adam gibi" yediği naneyi sindirmesini mi? Bunu yapan adamdan adamlık mı bekledin? Son ışık mı görmek istedin?

İnsanız, sorularım kalbini kırmasın dan diye sordum; empati ile yaklaşıyorum ki ben sakin kalmakta da zorlanırdım. O kadar zaman aynı yastığa baş koyduğum adam, suratıma gülen ailesi şimdi böyle aptal saptal konuşsa, yüzlerine küfrü yerlerdi ilk karşılaşmada. Ama neye yarardı demek var... İçini buralarda dök arkadaşım, biz dinleyelim ama diğer taraf seni içine içine daha yaralayamamalı. Boş konuşmalar bunlar. "Hee" denilip baştan savılası şeyler. Gerçekten, ışıksızdan ışık bekleme.

Pardon ? Siz göz yumsaymışsınız iyi olabilirmişsiniz de düzelebilirmişte yok efendim siz onu terketmişsiniz de hooooşşşttt ordan köpekler yaaaaa :lülülü: Zamanında yediği hurmalar şimdi bitaraflarını tırmalıyorsa bu sizin değil onun bireysel sorunu bu 1 ikincisi sizi düşünmediyse oğlunu düşünmeliydi bu kadar düşünceliyse madem hiç mi aklına gelmedi o pislikleri yaparken üçüncüsü de kendi çamurunu size bulaştırmaya çalışıyor çünkü ileride oğlunuz babasının ne halt ettiğini öğrenecek siz söyleseniz de söylemeseniz de tek başına batmamak için sizi de çekmeye çalışıyor galeyana gelmeyin kötü laflar sarfedip onların seviyesine düşmeyin onlar yerin dibinde ve şuan orası onların zirvesi :KK53: bırakın çırpınsınlar ve çırpındıkça batsınlar siz sadece seyredin neyiniz varsa da hak olara kuruşuna kadar alın aileniz de yanınızda çok şükür oğlunuzla hayatın tadını çıkartın ona iyi bir gelecek ve mutlu bir hayat sunmaya çalışın Rabbim bundan sonra hep yüzünüzü güldürsün inşaAllah oğlunuzla :anne:

Çocuk bilsin demedim ki ben.
Sence her geçen çirkin olaydan en çok kim etkilenecek
Direkt yada dolaylı
Her gereksiz davranış olayı çirkefleştirir
Eşler ayrılsa bile eğer ortada çocuk varsa bir bağ var demektir
Onu düşünerek hareket etmeli

Eski eş ve ailesi...

E burayı hiç mi okumuyorsunuz siz? ne demelerini bekliyordunuz aferin kızım iyi yaptın iyi ettin mi? tabi ki size susmanız gerektiğini söyleyecekler oğullarını aklamak için. burada ne kadınlar var eş ailesinin iftirasına uğrayan, siz şükredin ki sadece susman gerekirdi demişler.

boşverin takmayın kafanıza aileniz de arkanızdaymış. hiç duymayın bile onları

İçiniz almadıktan sonra başkalarının ne düşündüğünü hiç umursamayın. Eş ailesi tabii ki öyle diyecek. Oğlum bir hata yapmış cezasını çekecek diyen kaç aile var ki? Çoğu insanın mantığı üzülerek söylüyorum ki ''yapmış bir hata, erkektir, yuvanı bozma, evliliğine sahip çık, çocuğunu babasız büyütme'' hep aynı mantık. Kimseden etkilenmeyin, hele ki hatasını kanıtlara rağmen utanmadan, yüzsüzce ''konuyu kapatıp, oturmanızı'' söyleyen eşinize!

Eski eş ve ailesi...
Duymayacaksın canım , hem suçlu hem güçlüler. Eskı esının aılesıne ahlaksız bır çocuk yetıstıklerı ıcın onları tebrık etmelısın, ve onlarıda bu kadar genıs mesheplı olduğu ıcın tebrık et lütfen

En başından kimse bilmeseymıs sussaymısım eski eşim benım kıymetimi anlarmış. Bunu da kendisi söylüyor ama ben rezil etmişim
Evlenip hayatınızı adayıp üzerine birde çocuk dünyaya getirmişsiniz kıymetinizi bilememişti, her haltı yiyip elden ayaktan düşüp size sığındığında mı kıymet bilecekti.

İnternetim çok sorunlu tek tek cevap veremiyorum.. Kulaklarımı tıkamamın zamanı geldi demek ki

Artık eş tarafından bu duyumların seni rahatsız etmemesi gerekiyor Puxhu; ne umuyordun? Seni aldatan adamın "Adam gibi" yediği naneyi sindirmesini mi? Bunu yapan adamdan adamlık mı bekledin? Son ışık mı görmek istedin?

İnsanız, sorularım kalbini kırmasın dan diye sordum; empati ile yaklaşıyorum ki ben sakin kalmakta da zorlanırdım. O kadar zaman aynı yastığa baş koyduğum adam, suratıma gülen ailesi şimdi böyle aptal saptal konuşsa, yüzlerine küfrü yerlerdi ilk karşılaşmada. Ama neye yarardı demek var... İçini buralarda dök arkadaşım, biz dinleyelim ama diğer taraf seni içine içine daha yaralayamamalı. Boş konuşmalar bunlar. "Hee" denilip baştan savılası şeyler. Gerçekten, ışıksızdan ışık bekleme.

Sanırım biraz da olsa pişman olur demiştim ama yok yanılmışım her zamanki gibi..

Çatlat sesleri boşverin siz. En güzelini yapmışsınız. Hazımsızlıktan konuşuyorlar. Kendi kızlarının başına gelince de böyle konuşurlar mı acaba.
Aileniz size destek olmuş. Aslanlar gibi hakkınızı arayın ve alın.
Sizi tebrik ediyorum.

Kadinda ayri manyak.. sen sevis adamla birde videoya cek..boyle insanlar cok tehlikeli.. asik olmakmis.. asik oldugu icin sevismis.. ya videosunu cekiyosun.. bi cikar iliskisi daha..

Su saatten sonra esin ve ailesinin ne dedigi neden bu kadar onemli?

psikolojik baskı yapıyorlar bide utanmadan
eşinizde de hiç pişmanlık belirtisi yok sanırım
ee böyle aileden ancak böyle adam çıkar

sakın moraliniz bozmayın doğru olanı yapıyorsunuz

Günaydın arkadaşlar

Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..

Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..

Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...
Ey allahimm yarabbim hem suclu hem guclu.. bence en dogru karari vermissin.. yok oyle erkektir yapar susacaksin ne demek..!! Cok zor bir surec Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ailen yaninda sen ogluna saril o yardimci olucaktir bu zor sureci atlatmana.. :KK19:
Rabbim kimin ne hakettigini kime ne vermesi gerektigini oyle iyi biliyor ki.. Sen icini ferah tut yasattigini yasamadan ölmüyor hic kimse.. kimsenin yaptigi da yanina kalmiyor bu dunyada olmasa bile ahirette mutlaka hesabi soruluyor..

Sanırım biraz da olsa pişman olur demiştim ama yok yanılmışım her zamanki gibi..

O beklentiyi en "Yapmam, beklemem" diyen insan bile bir parça yapar çünkü arada çocuk var. Onun hatırına insanca davranır, saygıyla bitirilir bu mevzu diye olgunluk beklemen gayet doğal. Pişmanlık da görmek istersin elbette, insan, nefsine ister. Hakkın da. Ama bunları, bu tiplerden alamazsın. Boşver.

Hayat bundan sonra gülsün sana. Sen duruşunla devirirsin onları. Onlar da kendi ağızlarıyla battıkça batarlar. Millet salak değil, şöyle biri konuşsa benim yanımda "O da affediverseydi, çocuk var arada, erkektir neticede" filan, "Senin sütü bozuk oğlunu elin kızı niye çeksin?" derim. Merak etme, kendi kafalarına uygun 3-5 cahil kadar konuşur susarlar.

aileniz arkanızdaymış. sizi suçlayan insanların suçlayabilmek konusunda bi yetkisi veya vasfı yok ki. onlara ne? söz hakkı vermeyin, konuşamasınlar.

O 2. Kadın da utanmadan fotoğraf ve video mu yolladı size?

Sizi boşatıp kendi evlenmeyi düşünüyor

O beklentiyi en "Yapmam, beklemem" diyen insan bile bir parça yapar çünkü arada çocuk var. Onun hatırına insanca davranır, saygıyla bitirilir bu mevzu diye olgunluk beklemen gayet doğal. Pişmanlık da görmek istersin elbette, insan, nefsine ister. Hakkın da. Ama bunları, bu tiplerden alamazsın. Boşver.

Hayat bundan sonra gülsün sana. Sen duruşunla devirirsin onları. Onlar da kendi ağızlarıyla battıkça batarlar. Millet salak değil, şöyle biri konuşsa benim yanımda "O da affediverseydi, çocuk var arada, erkektir neticede" filan, "Senin sütü bozuk oğlunu elin kızı niye çeksin?" derim. Merak etme, kendi kafalarına uygun 3-5 cahil kadar konuşur susarlar.

Üstelik babası da annesini baska bi kadın için bırakmıs.. Şimdi bişey dicem.. Katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini s... Cinsine çeker diye bi laf var ya cuk oturdu bunlara da neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back