• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımı aradığım için suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinda ayri manyak.. sen sevis adamla birde videoya cek..boyle insanlar cok tehlikeli.. asik olmakmis.. asik oldugu icin sevismis.. ya videosunu cekiyosun.. bi cikar iliskisi daha..

Su saatten sonra esin ve ailesinin ne dedigi neden bu kadar onemli?
Yalniz herkese lazim bu tarz kadinlar. Israrla salak yerine konulmayalim.

Banlanırsam da banlanayım yani her naneyi yiyen oğulları da siz mi suçlu oldunuz? Bence anasına bir telefon açın, o karaktersiz şerefsiz p.şt oğlunuza toz kondurmuyorsunuz eyvallah ama ben yemem teyze diceksiniz bu kadar.

Kadın susarmış hele bide çocuğu varsaymış. Sustuklarıma saysınlar bu kadarına da susamam valla

Günaydın arkadaşlar

Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..

Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..

Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...

Hayır birde öyle bi konuma getiriyorlar ki sanki ben aldattım da o haklı.. Neymiş çocuk varmıs arada kadın fedakarlık yaparmış.. Yok öyle bi dünya artık

En başından kimse bilmeseymıs sussaymısım eski eşim benım kıymetimi anlarmış. Bunu da kendisi söylüyor ama ben rezil etmişim

Çocuğunu düşünen insan böyle bir rezilliği yapmazdı zaten.. Sen sussan bile o çocuk hiç mi öğrenmeyecek bunu.. Ne cehalet..

Ben de sizi kararlığınızdan dolayı tebrik etmeye geldim. Çocuğunu bu kadar düşünüyosa eşiniz kendisi uslu duracaktı. Videoları fotoğrafları sakın kaybetmeyin ki boşanma esnasında sağlam bir tazminat alabilesiniz :)

Bosver seni suclayan eski eşe (yada ailesinden kim varsa )umarim yeni karin seni aldatir sende onu affetme yüceligini gösterirsin diye msj at .Bide büyuk boynuzlu geyik fotosu yapıştır .:KK70:
Üzulme bu kafalar affetsin dursun .

Ayrılıklar güzel olmuyor zaten. Her ayrılık da bu sorunlar, suçlamalar oluyor. siz kendinizden eminseniz karşı tarafın suçlamalarını bırakın. Bizde de o evi terk etmişti. Aylarca ses soluk çıkmayınca ben beklemeyi bırakıp ben baba evine dönünce neden gittin yuvayı sen yıktın ben gelecektim dedi. Sadece suçluluk duygusundan kurtulmak için bunlar. Aldatmış zaten, hangi sebep kendini haklı çıkarabilir ki? Boşanma davası açıldıktan sonra size tavsiyem onu her yerden engellemeniz, hatta onunla ilgili haber getirenlerle de görüşmemeniz. Zaman kimin haklı olduğunu gösteriyor zaten. İçiniz rahat olsun. Çocuğu görmek için geldiğinde de muhatap olmayın. Onun istediği şey sizi kışkırtmak, buna izin vermemek için onunla iletişimi kesmeniz lazım.

Kv kendisi yutsun versin kocasını kadınlara baksın seyirlerine sana karışmasın offf ne çirkin zihniyet yaa
Çevremde de var gelinine karılık yapsaydın düzgünce oda başkasını bulmazdı diyeni mi ararsın erjek adam tabi yapar diyeni mi ararsın ama işte adam olan adam eşinden önce kendine yapmaz bunu bilmiyo onlar

Birde madalya takayim mi iyi ki yaptin diye deseydiniz... Bosanirken bu tarz sozler cok duyacaksiniz en iyisi kulak tikamak olacak

Eski eş ve ailesi...
Çok çok afedersiniz ama has....sinler ordan!!!! Şu konularda adamın yediği haltı hafifletmeye çalışan ailesinden daha çok tiksiniyorum!! Aşırı ikiyüzlü ve yalancı geliyolar. Kendi damatları yese böyle bi halt adamı yerler! Ama oğulları yapınca “olan olmuş affetmek lazım” !!!!!! Aileniz yanınızda siz evladınızın ve kendinizin en hafif, o adamında en ağır hasarla çıkmasını sağlayın! Öyle boş konuşanlarıda asla takmayın. İt ürür, kervan yürür.

Günaydın arkadaşlar

Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..

Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..

Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...
Cesur kadınlara hayranım:KK52:Umarım kendi kızlarının başlarına geldiğinde de aynı öğütleri verebilirler...

kimsenin dolduruşuna gelme
hakkını ara
sana vermediği paraları, oğlunun rızkını, senin hakkını elin oro.ları ile fingirmeye harcıyacak
ara hakkını çatlak seslere kapat kulağını

Günaydın arkadaşlar

Ah cinim olur mu sen hep esimdir hakkıdır yapacak diyecektin gel canım benim çok seviyorsan nikah kiyalım beraber yaşayalım diyecektin :sinirli::sinirli::sinirli:
Hadım lazım hem yapayım edeyim hemde üste çıkayım diye düşünen insanlara :sinirli:

Bu sefer pes etmeyin, affetmeyin.
Artık ailenizde arkanızda, daha güçlüsünüz.
İnsanlar konuşur konuşur susar.
Belli ki bedel ödemek baya ağır gelecek. Gelsin!
Haklarınızdan asla vazgeçmeyin, bırakın paşa paşa ödesin bedelini. Geç bile kaldı.

Günaydın arkadaşlar

Neyle suçlarlar sa suclasinlar görme duyma

Karşı tarafın sana video vs attığına göre esinle aralarında sorun var yada boşanman için bunu yaptı sanırım

Erkek aileleri böyle olunca hemen kadına bahane bulurlar..
Kadın olsaydın da elinde tutsaydin kadınlık yapmadı bilmem ne bulurlar bir bahane

Ama söz konusu sen olsan yerden yere carparlardi hiçte umursama takma

Alnı açık zaten basın da dik olsun ailen arkanda daha ne olsun

Allah yardımcın olsun ins kolayca atlatirsin bu dönemi :(

Günaydın arkadaşlar

Ailen arkandaysa gerisi boş

Amacı oydu ama onlarda olmadı ayrıldılar
Ohhh iyi olmuş yuva yıkanin yuvası olmazmış kaç yuva yıkıldı yapmaya çalışan oldiramadi

hala evli erkeklere takılan onlardan sevgi uman kadınları da anlamıyorum ,evinde çoluğu ile karısı ile olan bi adamın dışarda mutluluk araması gibi

Allah akıl fikir versin boylelerine ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back