Günaydın arkadaşlar
Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..
Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..
Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...